!

David Deida amerikai

1958. március 18. (Cleveland, Ohio, Egyesült Államok) –

Tudástár · 1 kapcsolódó alkotó

Nemférfi
Honlapdeida.live
Facebook@Deida.live
Instagram@daviddeida.live
YouTubehttps://www.youtube.com/c/DeidaLive

Képek 3

Könyvei 4

David Deida: A különleges férfi útja
David Deida: Drága Szerelmem
David Deida: The Way of the Superior Man
David Deida: Cómo descubrir a Dios a través del sexo

Népszerű idézetek

invincible>!

A nő nem azt akarja, amit mond. Néha egy nő nem azért követel egyértelműen egy férfitól, hogy az megcsináljon valamit, hanem azt akarja látni, tényleg annyira gyenge-e, hogy engedelmeskedik neki. Vagyis próbára teszi, hogy képes-e a jót választani, nem pedig megtenni azt, amit kért. Ilyen esetekben, ha a férfi megteszi azt, amire a nő kéri, akkor a nő csalódott és dühös lesz.

118. oldal

invincible>!

Emlékezz rá, hogy a múlt lényegtelen a nő számára, és a hibádat ugyanolyan könnyen elfelejti, mint a sikereidet. Amikor azt látod, hogy fel van háborodva, zökkentsd ki a szereteteddel. Csalj mosolyt az arcára, nevettesd meg a humoroddal. Csókold meg a nyakát, vagy kapd fel, és forgasd meg a levegőben. Okozz neki valami meglepetést a szereteteddel, és kikerül az érzelmi mélypontról. A hibád gyorsan feledésbe merül, és ugyanolyan lényegtelenné válik, mint a múltbeli sikereid.

131. oldal

invincible>!

Amikor a nő egy érzelemtől fűtött pillanatban elmondja, mit akar tenni, valójában azt fejezi ki, hogy az adott pillanatban mit érez, mit szeretne csinálni. Ezért az érzései és a tényleges cselekvései ötpercenként változhatnak. És változni is fognak ötpercenként.

69. oldal

invincible>!

Az asszonyod nőies része vagy nyitott és megadó (ezek a könnyű pillanatok), vagy zárt, és próbára tesz érzelmileg, hogy vajon képes vagy-e megnyitni (ezek a nehéz pillanatok). A női ciklus ugyanolyan, mint bármilyen más ciklus a természetben: soha sincs vége. Minél hamarabb megtanulod kezelni és feloldani ezeket a hangulatváltozásokat, annál gyorsabban túlléptek a drámán, és meglátjátok a humort az emberi játszmákban.

74. oldal

Katan>!

Amennyire bezárod szíved, és amennyi feszültséget testedben hordozol, ugyanannyi félelem lesz majd a hozzád vonzódó férfiban, (és legalább annyira nem fog odafigyelni rád, hacsak nem teszel folyamatosan a kedvére).
A megnyitott élet -még akkor is, mikor fáj a szíved- olyan férfit vonz, aki ugyanúgy szeretne megnyílni, és kész mély szeretettel viszonozni érzelmeidet.

186. oldal

David Deida: Drága Szerelmem Útmutató nőknek – férfiakról, szexről, és a szerelem mélységeiről

invincible>!

A férfiasság prioritása a küldetés, a cél vagy a követendő irány az életben. A nőiesség prioritása a szeretet áramlása az intimitásban. Ha a nő azt tapasztalja, hogy a nőiességed erősebb az övénél – vagyis ha azt érzi, hogy az intimitás számodra fontosabb – akkor természetesen mozgósítani fogja magában a férfiasságát. Szabad teret akar, szabadságra vágyik, hogy a saját útját járhassa, és visszataszítónak találja a ragaszkodásodat.

117. oldal

Aemitta>!

Amikor az asszonyod kérdez valamit, azt feleled, hogy bármit akar, az jó neked. Ez egy barát válasza, nem pedig egy szerelmes férfi reagálása. Barátokként tisztességesek vagytok egymással„ hagytok elengedő teret és függetlenséget. Szerelmesekként többek vagytok, mint barátok.

Aemitta>!

Amikor egy nő intenzív érzelmekre vágyik a középszerű férfi próbálja lecsillapítani, beszél vele, vagy magára hagyja, hogy később visszatérjen, amikor a nő már „észhez tért”. A különleges férfi elfogadja a nő hangulatát rendíthetetlen szeretettel és szilárd tudatossággal. Ha a nő ezek után sem akar teljes szeretetben élni, egy idő után hagyni kell elmenni.

invincible>!

Egy férfi akkor haragudhat az asszonyára, ha túlságosan fél vagy gyenge, és nincs gyakorlata, hogyan lehet kezelni a hangulatváltozásokat és próbatételeket. A férfi azt kívánja, bárcsak könnyebb dolga volna a nővel. De nem kizárólag az asszony hibája, ha rosszkedvű és veszekedős. Azt is jelzi, hogy hiányolja a szeretetet. Amikor egy férfi visszavonul, és egyszerűen tolerálja az asszonya önpusztító szeszélyeit, az mindenképpen a gyengeség jele. A viselkedése arra utal, hogy szívesen menekülne a nőtől és a világból, és nem akarja szeretettel szolgálni asszonyát és a világot.

73. oldal

Katan>!

Minden szavad, mozdulatod, lélegzetvételed történhet pusztán megszokásból vagy művészi megnyilvánulásként.

124. oldal

David Deida: Drága Szerelmem Útmutató nőknek – férfiakról, szexről, és a szerelem mélységeiről