!

Csernovszki-Nagy Alexandra magyar

1991. február 4. –

SzanĐi_Nagy I
247 figyelő · 420 figyelt · 108 értékelés · 1 polc · 76 karc · 0 észlelés
Teljes névCsernovszki-Nagy Alexandra
KatalógusnévCsernovszki-Nagy Alexandra
Nem
Facebook@CsNAlexandra
Instagram@szandi_nagy_csernovszki

Könyvei 5

Csernovszki-Nagy Alexandra: Lina múltja
Csernovszki-Nagy Alexandra: Antónia eltűnt
Csernovszki-Nagy Alexandra: Mimi regénye
Csernovszki-Nagy Alexandra: Az írisz titka
Csernovszki-Nagy Alexandra: Róza szíve

Kapcsolódó sorozatok: Gyarmaty Karolina történetei · Összes sorozat »


Kiemelt alkotóértékelések

BMKata>!

Csernovszki-Nagy Alexandra

Eddig három regényből mindhárom tetszett, amit olvastam tőle. És mindig csak egyre jobb lett, mint az előző volt. Úgy érzem bármit elolvasnék tőle és kedvenc írónőim közé került. Alig várom a sorozatának befejező kötetét.

1 hozzászólás
Katona_Zsuzsanna>!

Csernovszki-Nagy Alexandra

Nagyon izgalmasan, pörgősen ír, tetszettek a könyvei, amiket eddig olvastam tőle. Sikerült hozzám közel hoznia a szereplőit. A cselekmény fordulatos, szeretem azt a történelmi kort, ahová a regényeit elhelyezte. Ugyanakkor, mint ember nagyon kedves és őszintén érdekelte a véleményem a könyvéről. :) Remélem, még sok-sok könyvvel ajándékozza meg az olvasóit!

1 hozzászólás
Vikunya8>!

Csernovszki-Nagy Alexandra

Csodálatosan ír, amíg beszélgettünk az internet világában, végig nagyon szimpatikusnak tartottam és ez most is így van. Azt hiszem nemrég új kedvenc írónőt avattam Cassandra Clare mellett.
Sok szerencsét kívánok Szandi a további írói karriredhez.

1 hozzászólás
TMarie>!

Csernovszki-Nagy Alexandra

Izgalmas, fordulatos, olvasmányos regényeket ír. Az eddig megjelent mind három könyvét olvastam és mind a három jó szórakozást nyújtott. Szépen fogalmaz, a történetek jól ki vannak dolgozva. Várom a következő regényeit :)

1 hozzászólás
Gaby70 P>!

Csernovszki-Nagy Alexandra

Izgalmas, cselekménydús, letehetetlen könyveket ír. Nagyon szeretem azt a kort amelybe helyezte a történetet. A szereplők is közel kerültek hozzám.

1 hozzászólás
Andulka>!

Csernovszki-Nagy Alexandra

Alexandra egy nagyon tehetséges fiatal írónő, aki a könyvein keresztül elvarázsolt. A regényein érződik, hogy sokat foglalkozott velük, szívét lelkét beladta és alapos utánajárás előzte meg mindkettőt. Nagy hangsúlyt fektetett arra, hogy átadja a kor hangulatát, kicsit betekintést nyerjünk az akkor élt emberek hétköznapi életébe, korabeli kifejezéseket használt, korhű volt. Igaz, hogy még „csak” két könyve jelent meg, de remélem, hogy lesz még utánpótlás. Örülök, hogy a moly.hu segítségével megismerkedhettem az írónő nevével és műveivel. Mindenkinek ajánlom a könyveit!

1 hozzászólás
Mona29 P>!

Csernovszki-Nagy Alexandra

Nagyon nagyon tetszik a stílusa. Izgalmas krimik, finom romantikus szál, szépen felépített cselekmény és karakterek. Gyarmati Karolina történetei sorozatot élvezettel olvastam. Biztos, hogy fogok még Tőle olvasni.

1 hozzászólás

Népszerű idézetek

SzanĐi_Nagy I>!

A szív elhatározza, hogy nem érez többé, az ész eldönti, hogy nem hisz többé, s erre jön valaki, aki felforgatja az egész világunkat.

BMKata >!

Nem csak úgy lehet szeretni valakit, ha folyton mézesmázoskodunk és alakoskodunk előtte. Úgy is, ha megóvjuk élete legnagyobb hibájától, még akkor is, ha ő meggyűlöl érte.

143. oldal

3 hozzászólás
K_Kata99 P>!

– Lehet, hogy nem kellene ilyen harciasnak lennem, de akit sokáig el akarnak nyomni, egy idő után vagy behódol, vagy fellázad.

93. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Gyarmaty Karolina
BMKata >!

A szeretetlenség, a gyengédség hiánya az, amely megöli az ember lelkét […]

368. oldal

Smurfettereads>!

Ha fejbe vágom ezzel a könyvvel, már nem fog így vigyorogni, annyi szent!

26. oldal

TiszlaviczMarcsi I>!

– […] Az a jó házasság, ahol a férj jobban szereti a feleségét, mint fordítva!

41. oldal

Kapcsolódó szócikkek: feleség · férj · házasság