!

Christy Wilson Beam amerikai

1972. június 8. (Abilene, Texas, Amerikai Egyesült Államok) –

Nem
Honlapchristybeam.com
Facebook@ChristyBeamAuthor

Könyvei 2

Christy Wilson Beam: Mennyei csodák
Christy Wilson Beam: Miracles from Heaven

Népszerű idézetek

Niki_Salamon P>!

– Mindig azt hittem, a mennyország olyan, mint felhőkön ücsörögni – mondta később. – De inkább olyan, mintha a világmindenség fölé kerülnél.

Niki_Salamon P>!

Abbie, néha előfordul, hogy jót szeretnénk tenni, mégis rosszul sül el. Ilyenkor azt tudjuk tenni, hogy újragondoljuk a történteket. Azt, ami már megtörtént, vagy a mitől félsz, hogy megtörténhet, nem tudod irányítani. Csak azt, ahogyan reagálsz rá.

Niki_Salamon P>!

Úgy tűnik, hogy egy teljes élet inkább egy hullámvasút, nem pedig egy kör alakú gokartpálya, amelyen csak a biztonsági zónán belül lehet haladni.

Lívia12>!

Hatalmas dolgokat művel, kikutathatatlanul,
csodás dolgokat, megszámlálhatatlanul.
(Biblia, Jób könyve 9,10)

Prológus, 7. oldal

Lívia12>!

Isten segítségével minden lehetséges

Prológus, 7. oldal

Niki_Salamon P>!

Abba az az Isten, akiért akkor kiáltunk, amikor a legsebezhetőbbek vagyunk; ő az, akinek szíve összetörik miattunk, aki együtt sír velünk, és aki megnyugtatásul azt mondja: „Apa itt van.”

Niki_Salamon P>!

mindig azt vallottam, hogy nem elég csak túlélni. Esélyt kell adni neki a boldogságra is.

Niki_Salamon P>!

Néha nagyon vágyunk arra, hogy megtudjuk, hol van Isten – ám ha igazán lecsendesítjük a szívünket, rájövünk, hogy valóban bennünk van.

Niki_Salamon P>!

Rick Warren lelkész a Céltudatos élet című könyvében azt írja, hogy életünk legfontosabb üzenetei és a leghatékonyabb segítség mindig a legmélyebb fájdalomból érkeznek

Lívia12>!

…sosem szabad elveszíteni a reményt, mert a csoda itt van körülöttünk, és a szeretet és a hit segítségével mindannyiunk számára bekövetkezhet.

Fülszöveg