!

Cecelia Ahern ír

Сесилия Ахерн

1981. szeptember 30. (Dublin) –

Nem
Honlaphttp://www.cecelia-ahern.com/
Wikipédiahttp://en.wikipedia.org/wiki/Cecelia_Ahern
Facebookhttps://www.facebook.com/ceceliaahernofficial.int
Twitterhttps://twitter.com/Cecelia_Ahern

Képek 6

Könyvei 71

Cecelia Ahern: Ahol a szivárvány véget ér
Cecelia Ahern: Ui.: Szeretlek
Cecelia Ahern: Bárcsak láthatnál
Cecelia Ahern: Bennem élsz
Cecelia Ahern: A Vétkes
Cecelia Ahern: Talált tárgyak országa
Cecelia Ahern: A szerelem kézikönyve
Cecelia Ahern: Életed regénye
Cecelia Ahern: Ajándék
Cecelia Ahern: Lány a tükörben

Kapcsolódó sorozatok: A Vétkes, Reader's Digest válogatott könyvek, Flawed, Flawed

Antológiák 1

The Book Lovers' Appreciation Society

Kapcsolódó zóna

!

Cecelia Ahern

21 tag · 16 karc · Utolsó karc: 2018. június 12., 17:11 · Bővebben


Népszerű alkotóértékelések

>!
Papusz SP

Cecelia Ahern

Vannak írók, akiknek a könyveiről ételek jutnak eszembe (szakmai ártalom lehet). Cecelia Ahern könyvei epermousse-ra hasonlítanak – könnyű, halvány rózsaszín kis nassolnivaló, de a tetejére általában szór egy kis pirított mandulát, és egyszer csak azon kapom magam, hogy már a pohár alját kaparászom, mert finom volt, jól esett, de nem feküdte meg a gyomrom.

15 hozzászólás
>!
Lynn

Cecelia Ahern

Rögtön a levél végével kezdtük az ismerkedést (Utóirat: Szeretlek), tetszett, gondoltam, nézzük meg, mit írt még. Jött sok-sok email (Ahol a szivárvány véget ér) – örültem neki, hogy nagy az adatfogalom és nagyon szurkoltam az érintetteknek, kaptam tőle Ajándékot (nagyon nem örültem neki), bemutatott egy barátjának is (Bárcsak láthatnál), de nem volt szimpatikus. Itt elgondolkodtam: akarok én továbbra is energiát ölni egy ilyen felemás kapcsolatba? Aztán úgy döntöttem, döntetlenre áll a meccs, megnézzük kézikönyv terén mit alkotott (A szerelem kézikönyve). Ez megint tetszett, amolyan elolvasom egyszer és visszateszem a könyvtári polcra könyv.

Ha még olvasok tőle valamit, maradok misztérium nélküli megoldásainál, mert bár jók a „spirituális” ötletei, valahogy nem azt és nem úgy írja meg, hogy az nekem tetsszen.

2 hozzászólás
>!
Timcsibaba77

Cecelia Ahern

Kiemel a szürkeségből, megmutatja, mi a fekete, és a fehér, majd műveivel megtanít élni, finoman ráhangol a színekre. Minden nőnek szüksége van egy kis Cecelia Ahern mágikus realista elképzelt valótlan világra. Meglendül a képzelet, a könyvei végén mindig tanul az ember valami. Amióta Cecelia Ahern könyveit olvasom, csak egyet akarok, de nagyon ÉLNI.

>!
Lilyom

Cecelia Ahern

Mindig elvarázsol a kedves történeteivel. Nagyon közel áll hozzám a stílusa, nem olvastam még tőle olyan könyvet, ami ne tetszett volna. Kedvenc írónő ♡

>!
Light_House

Cecelia Ahern

Minden elismerésem Cecelia-nak. Minden regénye meglepetést okoz, soha nem az történik, amire számítok.

>!
Sylvie23 P

Cecelia Ahern

Imádom a könyveit, szerintem csodásan ír! Az Ahol a szivárvány véget ér c. könyvét olvastam először, talán ott szerettem bele nem is kicsit a stílusába. Humoros, könnyed, rózsaszín, de nem giccs tenger, tanulságos, megnevetett, olykor meg is ríkat, szóval egyszerűen tökéletes. Remélem nemsokára megvehetem a következő Ahern könyvemet! :)

>!
Emmonita P

Cecelia Ahern

Valamikor jó pár éve (van már 5 is…) a kezembe adtak egy könyvet. Egy könyvet, ami jó hosszú volt, mégis egy nap alatt kiolvastam, és többet bőgtem rajta, mint az összes Harry Potteren együttvéve. Számomra itt kezdődött, valamikor 2008 őszén a Cecelia Ahern rajongásom. :) Azóta minden könyvét elolvasom (és beszerzem). Nem mondom, hogy mindegyik tökéletes, azt se, hogy mindegyik nagyon tetszett, de valamit mindegyik adott. És a mai napig szívesen nézegetem a polcomon az ő sorát, és veszem le egy-egy uncsi délutánon vagy rossz hangulat esetén a Szivárványt.

>!
beccaelle

Cecelia Ahern

Nekem még nem okozott csalódást. Imádom, ahogyan ír.

>!
Róka P

Cecelia Ahern

Ahernre jellemző, hogy tök jó ötletei vannak, de a megvalósítás nem mindig sikerül olyan jól.


Népszerű idézetek

>!
tataijucc P

Célozd meg a holdat. Nem baj, ha nem találod el. Legrosszabb esetben is a csillagok között leszel.

15 hozzászólás
>!
hippipi

Az életünk időből áll. A napjainkat órákban mérjük, a fizetésünket ezeknek az óráknak az alapján kapjuk, a tudásunk az évek során nő. Gyorsan bepréselünk egy kis kávészünetet a zsúfolt napunkba. Visszarohanunk az asztalunkhoz, figyeljük az órát, az életünket találkákhoz igazítjuk. Mégis, az idő végül elfogy, és az ember szíve legmélyén azon gondolkodik, hogy vajon a lehető legjobban használta-e ki azokat a másodperceket, perceket, órákat, napokat, heteket, hónapokat, éveket és évtizedeket?

142. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Rosie Dunne
>!
Róka P

(…) mindannyiunknak szüksége van álmokra. Mindannyiunknak szüksége van a reményre, hogy többet is elérhetünk annál, amink van.

99. oldal, 12. fejezet

1 hozzászólás
>!
Miamona

Rájöttem, hogy az otthon nem egy hely, hanem egy érzés.

335. oldal

>!
Róka P

Az ember futhat, olyan gyorsan és olyan messzire, ahogy csak tud, de az igazság az, hogy bárhová fut, önmaga elől úgysem menekülhet.

27. fejezet

>!
Miamona

Nincs időm megölni magam; az idegösszeroppanásom teljesen lefoglal.

246. oldal

>!
Pandalány P

Te sokkal jobbat érdemelsz! Olyasvalakit, aki a szíve minden dobbanásával szeret téged, aki állandóan rád gondol; olyasvalakit, aki mindennap, minden percben csak arra tud gondolni, hogy vajon mit csinálsz most, hol lehetsz, kivel, és vajon jól vagy-e. Olyan emberre van szükséged, aki segít elérni az álmaidat, és megvéd a félelmeidtől. Aki tisztelettel bánik veled, szereti minden porcikádat, különösen a hibáidat. Olyan valakivel kéne együtt lenned, aki boldoggá tud tenni, igazán boldoggá, felhőtlenül boldoggá! Azzal az emberrel, akinek már évekkel ezelőtt meg kellett volna ragadnia a lehetőséget, hogy veled lehessen, ahelyett, hogy megijed, és nem meri megpróbálni. De már nem félek. (…) Végre itt van egy esély számunkra! Ne féljünk többé, vágjunk bele! Megígérem, hogy boldoggá teszlek.

Kapcsolódó szócikkek: Alex Stewart · Rosie Dunne
4 hozzászólás
>!
Miamona

A házasságunk nem egy tündérmese, nem hint rám rózsaszirmokat, és hétvégenként nem repít el Párizsba, de ha levágatom a hajam, észre veszi. Ha felöltözöm, hogy elmenjek valahová, megdicséri a ruhámat. Ha sírok, letörli a könnyeimet. És mikor magányos vagyok, szeretettel vesz körül. Ugyan kinek kell Párizs, ha megölelik helyette?

161. oldal

>!
Róka P

Az ember szíve bármikor összetörhet, függetlenül attól, hány éves.

264. oldal

>!
Lobo P

Magányos ember az, aki a valamit semmire cseréli.

259. oldal