!

Cecelia Ahern ír

Сесилия Ахерн, Sesilija Ahern

1981. szeptember 30. (Dublin) –

Tudástár · 2 kapcsolódó alkotó · 7 film

Nem
Honlapcecelia-ahern.com
Facebook@ceceliaahernofficial.int
Twitter@Cecelia_Ahern

Képek 6

Könyvei 87

Cecelia Ahern: Ahol a szivárvány véget ér
Cecelia Ahern: Ui.: Szeretlek
Cecelia Ahern: A Vétkes
Cecelia Ahern: Bárcsak láthatnál
Cecelia Ahern: Talált tárgyak országa
Cecelia Ahern: Bennem élsz
Cecelia Ahern: A szerelem kézikönyve
Cecelia Ahern: Életed regénye
Cecelia Ahern: A Tökéletes
Cecelia Ahern: Üvöltés

Kapcsolódó sorozatok: A Vétkes · Ui.: Szeretlek · Flawed angol · P.S. I Love You angol · P.S. Ich liebe dich német · P.S. Volim te horvát · P.S. Rakastan sinua finn · Flawed német · Defecți román · P.S. Te iubesc román · Összes sorozat »

Kapcsolódó kiadói sorozatok: Reader's Digest válogatott könyvek · Reader's Digest Sikerkönyvek Reader's Digest

Antológiák 2

The Book Lovers' Appreciation Society
Doctor Who: Time Trips

Kapcsolódó zóna

!

Cecelia Ahern

24 tag · 17 karc · Utolsó karc: 2022. július 6., 06:55 · Bővebben


Kiemelt alkotóértékelések

Papusz>!

Cecelia Ahern

Vannak írók, akiknek a könyveiről ételek jutnak eszembe (szakmai ártalom lehet). Cecelia Ahern könyvei epermousse-ra hasonlítanak – könnyű, halvány rózsaszín kis nassolnivaló, de a tetejére általában szór egy kis pirított mandulát, és egyszer csak azon kapom magam, hogy már a pohár alját kaparászom, mert finom volt, jól esett, de nem feküdte meg a gyomrom.

15 hozzászólás
Lynn>!

Cecelia Ahern

Rögtön a levél végével kezdtük az ismerkedést (Utóirat: Szeretlek), tetszett, gondoltam, nézzük meg, mit írt még. Jött sok-sok email (Ahol a szivárvány véget ér) – örültem neki, hogy nagy az adatfogalom és nagyon szurkoltam az érintetteknek, kaptam tőle Ajándékot (nagyon nem örültem neki), bemutatott egy barátjának is (Bárcsak láthatnál), de nem volt szimpatikus. Itt elgondolkodtam: akarok én továbbra is energiát ölni egy ilyen felemás kapcsolatba? Aztán úgy döntöttem, döntetlenre áll a meccs, megnézzük kézikönyv terén mit alkotott (A szerelem kézikönyve). Ez megint tetszett, amolyan elolvasom egyszer és visszateszem a könyvtári polcra könyv.

Ha még olvasok tőle valamit, maradok misztérium nélküli megoldásainál, mert bár jók a „spirituális” ötletei, valahogy nem azt és nem úgy írja meg, hogy az nekem tetsszen.

2 hozzászólás
Timcsibaba77>!

Cecelia Ahern

Kiemel a szürkeségből, megmutatja, mi a fekete, és a fehér, majd műveivel megtanít élni, finoman ráhangol a színekre. Minden nőnek szüksége van egy kis Cecelia Ahern mágikus realista elképzelt valótlan világra. Meglendül a képzelet, a könyvei végén mindig tanul az ember valami. Amióta Cecelia Ahern könyveit olvasom, csak egyet akarok, de nagyon ÉLNI.

Lilyom>!

Cecelia Ahern

Mindig elvarázsol a kedves történeteivel. Nagyon közel áll hozzám a stílusa, nem olvastam még tőle olyan könyvet, ami ne tetszett volna. Kedvenc írónő ♡

Light_House>!

Cecelia Ahern

Minden elismerésem Cecelia-nak. Minden regénye meglepetést okoz, soha nem az történik, amire számítok.

Sylvie23>!

Cecelia Ahern

Imádom a könyveit, szerintem csodásan ír! Az Ahol a szivárvány véget ér c. könyvét olvastam először, talán ott szerettem bele nem is kicsit a stílusába. Humoros, könnyed, rózsaszín, de nem giccs tenger, tanulságos, megnevetett, olykor meg is ríkat, szóval egyszerűen tökéletes. Remélem nemsokára megvehetem a következő Ahern könyvemet! :)

Emmonita P>!

Cecelia Ahern

Valamikor jó pár éve (van már 5 is…) a kezembe adtak egy könyvet. Egy könyvet, ami jó hosszú volt, mégis egy nap alatt kiolvastam, és többet bőgtem rajta, mint az összes Harry Potteren együttvéve. Számomra itt kezdődött, valamikor 2008 őszén a Cecelia Ahern rajongásom. :) Azóta minden könyvét elolvasom (és beszerzem). Nem mondom, hogy mindegyik tökéletes, azt se, hogy mindegyik nagyon tetszett, de valamit mindegyik adott. És a mai napig szívesen nézegetem a polcomon az ő sorát, és veszem le egy-egy uncsi délutánon vagy rossz hangulat esetén a Szivárványt.

beccaelle I>!

Cecelia Ahern

Nekem még nem okozott csalódást. Imádom, ahogyan ír.


Népszerű idézetek

tataijucc>!

Célozd meg a holdat. Nem baj, ha nem találod el. Legrosszabb esetben is a csillagok között leszel.

19 hozzászólás
Róka>!

[…] mindannyiunknak szüksége van álmokra. Mindannyiunknak szüksége van a reményre, hogy többet is elérhetünk annál, amink van.

99. oldal, 12. fejezet

3 hozzászólás
Róka>!

Az ember futhat, olyan gyorsan és olyan messzire, ahogy csak tud, de az igazság az, hogy bárhová fut, önmaga elől úgysem menekülhet.

27. fejezet

3 hozzászólás
Bea_Könyvutca P>!

Miért ne lehetnének az emberek egyszerűen csak nagyon jók valamiben?
Miért kell a legjobbnak lenniük?

213. oldal

4 hozzászólás
hippipi>!

Az életünk időből áll. A napjainkat órákban mérjük, a fizetésünket ezeknek az óráknak az alapján kapjuk, a tudásunk az évek során nő. Gyorsan bepréselünk egy kis kávészünetet a zsúfolt napunkba. Visszarohanunk az asztalunkhoz, figyeljük az órát, az életünket találkákhoz igazítjuk. Mégis, az idő végül elfogy, és az ember szíve legmélyén azon gondolkodik, hogy vajon a lehető legjobban használta-e ki azokat a másodperceket, perceket, órákat, napokat, heteket, hónapokat, éveket és évtizedeket?

142. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Rosie Dunne
Miamona>!

Rájöttem, hogy az otthon nem egy hely, hanem egy érzés.

335. oldal

Bea_Könyvutca P>!

Légy kedves. Légy okos. Légy bátor. Légy boldog. Légy óvatos. Légy erős. Ne félj félni. Mindnyájan félünk néha.

348. oldal

2 hozzászólás
Dorci19>!

Néha jót tesz, ha beszélünk a dolgokról, ha hangosan is kimondjuk őket.

296. oldal

3 hozzászólás
s_l_m>!

A szív a legfontosabb, tudod! Amit a szív hisz, azt a test elérheti.

134. oldal

Miamona>!

Nincs időm megölni magam; az idegösszeroppanásom teljesen lefoglal.

246. oldal