!

Carrie Fisher amerikai

1956. október 21. (Beverly Hills, Kalifornia, Amerikai Egyesült Államok) – 2016. december 27. (Los Angeles, Kalifornia, Amerikai Egyesült Államok)

Teljes névCarrie Frances Fisher
Nem
Wikipédiahttps://hu.wikipedia.org/wiki/Carrie_Fisher
Életrajz

Képek 5

Könyvei 8

Carrie Fisher: A hercegnő naplója
Carrie Fisher: The Princess Diarist
Carrie Fisher: Wishful drinking
Carrie Fisher: Édes gyermekem
Carrie Fisher: Shockaholic
Carrie Fisher: Postcards from the Edge
Carrie Fisher: Surrender the Pink
Carrie Fisher: Delusions of Grandma

Népszerű idézetek

>!
shadowhunter1975 P

– Ez nem hajviselet, ez hajviselhetetlen – fakadtam ki többször is.

45. oldal, Dupla konty hadművelet (Libri, 2017)

Carrie Fisher: A hercegnő naplója Találkozás önmagammal

>!
shadowhunter1975 P

– Mit gondol, hogyan alakult volna az élete, ha nem lett volna intergalaktikus hercegnő?
Akkor én lennék.
Tudjátok, Carrie.
Egyszerűen: én.

228. oldal, Szenzációval határos (Libri, 2017)

Carrie Fisher: A hercegnő naplója Találkozás önmagammal

>!
shadowhunter1975 P

A forgatás megkezdése után, az egyik első péntek este bulit rendeztek George Lucas harminckettedik születésnapjára. Meglepetésbulinak szánták, bár meg lennék lepve, ha George számára meglepetés lett volna. És ha meg is lepődött, George esetében ezt nem lehetett tudni. … Nem igazán látszik az semmi az arcán – ennyiben hasonlít Darth Vaderhez, a robotokhoz, a birodalmi lépegetőkhöz és az ewokokhoz.

64. oldal Carrison (Libri, 2017)

Carrie Fisher: A hercegnő naplója Találkozás önmagammal

Kapcsolódó szócikkek: George Lucas: Csillagok háborúja
>!
Ngie P

Az utóbbi időben úgy érzem, ha egyedül vagyok, közelebb állok ahhoz, aki lenni akarok. Ha másokkal, társaságban vagyok, hallom a saját hangomat, és arra gondolok, vajon kiért és miért csinálom ezt az egészet. Miért forgácsolom szét magam az emberek között? Leértékelem amúgy is csekély értékemet azzal, hogy oly készségesen rendelkezésre állok szinte mindenkinek, aki a figyelmem utcájába téved. Ha valaki hallótávolságon belül van, egyenesen szájba lövöm.
Ez a drog hurrikán legközepébe juttatott. Vagy tornádó? Akármi is, komisz idő; kockára tesz mindent, ami értékes. Ha lenne egy saját, fixa ideám, nem kéne folyton más emberekre figyelnem. Nem kéne folyton azzal próbálkoznom, hogy kikövetkeztessem, mit gondolnak, és hogy meggyőzzem őket, gondoljanak rám úgy, ahogy én gondolok magamra. Remélve, hogy ha elhiszik, hogy az vagyok, akinek láttatom magamat, talán én is képes leszek ezt elhinni. De ha ők elhiszik, ha már meggyőződtek arról, hogy az vagyok, akinek látszom, és ezt meg is erősítik, akkor önkéntelenül azt érzem, hogy becsaptam őket. Hogy rohadtul rászedhetők, mert elhitték, amit elhitettem velük.

128. oldal

Carrie Fisher: A hercegnő naplója Találkozás önmagammal

>!
Dora_Elizabeth P

Írnom kell. Az írás lehetővé teszi, hogy elég ideig összpontosítsam a figyelmemet ahhoz, hogy befejezett gondolataim szülessenek. Hogy minden egyes gondolatmenet kifussa magát teljesen, és új gondolat kezdődhessen. Az írás tartja fenn a gondolkodásomat. Attól tartok, ha abbahagyom az írást, akkor leáll a gondolkodásom, és érezni kezdek.

122. oldal (Libri, 2017)

Carrie Fisher: A hercegnő naplója Találkozás önmagammal

>!
Pasxalitsa P

Harrisonra néztem.Olyan…Szentséges isten…Milyen jóképű férfi! Nem.Ebből elég legyen! Úgy nézett ki, mintha képes lenne levezényelni a rohamot egy csatában, felhágni a magaslatokra, megnyerni egy párbajt, a gluténmentes világ vezetőjévé válni – és mindezt úgy, hogy közben meg sem izzad.

86. oldal

Carrie Fisher: A hercegnő naplója Találkozás önmagammal

Kapcsolódó szócikkek: Harrison Ford
>!
Amapola P

Bárcsak el tudnék menni valahová! Ezzel csak az a gond, hogy én is ott lennék.

168. oldal

Carrie Fisher: A hercegnő naplója Találkozás önmagammal

>!
shadowhunter1975 P

Biztosan az vagyok, aki vagyok, és az emberek csak alkalmazkodnak ehhez.
Ne próbáld siettetni vagy befolyásolni a döntést. Ne hagyd, hogy az, amit feltételezel, hogy rólad gondolnak, bármiben akadályozzon, és megkérdőjelezzen mindent, ami te vagy.
A számtalan te között biztosan megtalálod azt, akiben van annyi erő, hogy ne csupán rávegyen, menj tovább, hanem „messze is visz”.
Talán egészen az Alderaan bolygóig és vissza.

131. oldal, Jegyzetek a férfi körül, avagy a blabla mártír (Libri, 2017)

Carrie Fisher: A hercegnő naplója Találkozás önmagammal

Kapcsolódó szócikkek: Carrie Frances Fisher
>!
BubuMaczkó P

I used to have this fantasy that in some distant Star Wars sequel, we’d finally stop all the shooting and screaming at each other and would go to a shopping-and-beauty planet, where the stormtroopers would have to get facials, and Chewbacca would have to get pedicures and bikini and eyebrow waxes. I felt at some point that I should get—okay, fine, maybe not equal time—but just a few scenes where we all did a lot of girly things. Imagine the shopping we might have done on Tatooine! Or a little Death Star souvenir shop where you could get T-shirts that said “My parents got the force and jumped to light speed and all I got was this lousy t-shirt!” or “My boyfriend blew Jabba the Hutt and all I got” . . . etc., etc. You get the gist of my drift.

>!
Dora_Elizabeth P

Kezdek nagyon tapasztalt lúzer lenni. Igazi specialista, minden lúzerek lúzere. Akinek van érzéke a kudarchoz. Stílusosan és igazán profin csinálom.

124. oldal (Libri, 2017)

Carrie Fisher: A hercegnő naplója Találkozás önmagammal