!

Carrie Cooper magyar

Képek 6

Könyvei 7

Carrie Cooper: A szemtanú
Carrie Cooper: Ügynök tűsarkúban
Carrie Cooper: Kétségekbe zárva
Carrie Cooper: Bábok tánca
Carrie Cooper: Ügynökjátszma
Carrie Cooper: Viszlát, józan ész!
Carrie Cooper: Üdv újra, valóság!

Kapcsolódó sorozatok: Lili Green · Marionettjátszma · Nem csak egy szerelmes történet · Összes sorozat »

Kapcsolódó zóna

!

Carrie Cooper

10 tag · 18 karc · Utolsó karc: 2022. november 3., 10:20 · Bővebben


Kiemelt alkotóértékelések

BarbyMalik0112 P>!

Carrie Cooper

A magyar romantikus krimi koronázatlan királynője. A stílusa fenomenális, a regényei letehetetlenek, izgalmasak és akciódúsak. Az eddigi könyvei szinte hozzátapadtak az ujjaimhoz, annyira nem akartam őket elengedni. Elkezdtem, majd hirtelen arra eszméltem fel, hogy lassan az utolsó oldalakat lapozom. Nagyon szeretem a munkásságát, és remélem, minél több könyvet olvashatunk még a tollából! ;) <3

cicus61 P>!

Carrie Cooper

Két könyvet olvastam már az írónőtől, az első a Kétségekbe zárva annyira nem jött be, de csak a főszereplő miatt. A második volt a Szemtanú, ami nagyon tetszett. Szeretem az írónő stílusát, csak néha egy-egy szereplője nagyon bugyutára sikerül. Még olvasok tőle, az biztos.

1 hozzászólás
ari159>!

Carrie Cooper

Az eddig megírt két fergeteges történet után nagyon várom az írónő többi könyveit is.
Mindig meg lep, hogyan csavarja a szálakat, hogyan küldi egyik kutyaszorító helyzetből a másikba a szereplőket, vagy hogyan menti meg éppen őket.
Egy biztos, Carrie Cooper könyvét ha a kezedbe fogod sosem tudhatod mire számíthatsz. Nah jó, de:izgalomra, humorra és rengeteg akcióra, ráadásul a romantika sem maradhat el.
Maradjunk annyiban hogy addig nem tudod letenni a könyvet, ameddig el nem fogynak előled a lapok.

Dinah>!

Carrie Cooper

Zseniális írónő, aki bármelyik külföldi bestseller íróval szemben megállja a helyét. Stílusa remek, a humora páratlan. Remékem még sok könyvét olvashatom, mert ma új kedvencet avvattam személyében. :)

Dora_Sullivan>!

Carrie Cooper

Bár még csak egy könyvét olvastam, de számomra fantasztikusan hozta azt a romantikus -és krimi jellegű színvonalat az írónő amit én szeretek. Sikeresen vette az akadályokat, nálam nyert ügye lett ezzel a könyvével. Nem is kérdés, hogy a folytatásra is lecsaptam, és hogy a továbbiakban is szándékozom e tőle olvasni.
Mert aki így tud írni, ilyen izgalmas szálakkal, eseményekkel, cselekvésekkel, karakterekkel, és aki, eltudja érni, hogy ott érezzem magam a történetben, és együtt érezzek, izguljak a karakterekkel, azok írásait mindenképp olvasni kell… :)

Gorkie>!

Carrie Cooper

Az egyik Álomgyár turnén találkoztam először az írónővel. (Azóta, szerencsére,
többször is sikerült.) Már akkor megfogott az interjú alatt és elhatároztam, hogy elolvasom a könyvét. Akkor még csak egy volt. :)
Imádtam minden sorát! Szeretem a stílusát, a karaktereit. A romantika mellé mindig kapunk elég izgalmat, nyomozást, akciót, érdekes helyszíneket és humort is.
Minden könyvét olvastam és mindig alig várom a következőt. :)

Mnyuszika>!

Carrie Cooper

Volt szerencsém az első regény kéziratát olvasni és már akkor tudtam hogy ez óriási siker lesz, csak türelmesen ki kell várni rá az időt. Carrie megfogalmazása egyedi stílusú, fordulatos történetek, rengeteg humorral. Olvasás közben megszűnt a világ körülöttem és teljesen magával ragadott a könyv. Nagyon örülök a sikernek és biztos vagyok benne, hogy a további könyvek is csodálatosak lesznek, mert egy nagyon tehetséges íróról van szó. Csak így tovább.

Vien P>!

Carrie Cooper

Carrie Cooper – azaz Nóri – írásai már nagyon régóta tervben voltak, ugyanis minden blogger barátnőm, akiknek adok a véleményére, imádta és ajánlotta.
Rajta volt a listán, csak sosem az elején, de ezt a hibát többet nem követem el… :D
A szemtanú sokat volt várólistán, de még a végére sem értem, amikor megvettem az Ügynök tűsarkúbant, és a Marionettjátszma duó is jön velem, amint tud.

Nóri karakteralkotása is csillagos ötös, az írásmódja azonnal kirántott a hétköznapjaimból és a végén már az alvásból is, és ahogy a történetszálakat fonja … hátaztar*hadt. Egyszóval:D Az első fejezettől letehetetlen, izgalmas, sokszor elborzaszt vagy meghat, és megdöbbent: nem cécózik és nem klisét ír.
Örülök, hogy ő vezetett be a krimik világába. Újabb kedvenc íróként tarthatom számon❤

Kovács_Ági_3>!

Carrie Cooper

Imádom, kedvencem. Etalon! Ha nem olvastad még Carrietől könyvet, akkor nyomás a boltba és vedd meg. Garantált szórakozást nyújt!

Hársi_Era>!

Carrie Cooper

Szeretem az írónő könyveit. Tetszik, ahogy a krimibe belevegyíti a romantikus szálakat. A könyvek olvasásai során mindig van valami csavaros meglepetés, ami miatt izgalmassá válik a történet.


Népszerű idézetek

Pandalány P>!

Az ember bármit el tud viselni, ha fel tudja ismerni a benne rejlő, eredendően őt mozgató erőt.

2 hozzászólás
BarbyMalik0112 P>!

Sosem szerethetsz ugyanúgy két embert, és nem is kell. Minden ember más és más, ezért a közöttük lévő érzelmek is csak rájuk jellemzőek, egyediek és kivételesek.

BarbyMalik0112 P>!

Ha az ember szerelmes, másként éli meg a valóságot.

Ács_Milán>!

[…] minél elérhetetlenebbnek tűnik egy nő, annál izgalmasabb.

216. oldal

Kapcsolódó szócikkek: John Fuller
Harriet P>!

Az első pillanattól kezdve úgy vonz magához, mint a mágnes, és azóta sem tudok elszakadni tőle. Olyan dolgokat vált ki belőlem, mint senki más. Tudom, hogy nevetséges, de vele érzem egésznek magam.

BarbyMalik0112 P>!

– Megölelnél?
– Csak egy ölelés?
– Egy mezei ölelés.
– Nem tudom, hogy menni fog-e. A kezeimért nem mindig tudom vállalni a felelősséget.

308. oldal

1 hozzászólás
Bree_olvas>!

– Hogy a francba tudsz így kiborítani?!

Kapcsolódó szócikkek: John Fuller
1 hozzászólás
Pandalány P>!

– De az ember sokkal többet el tud viselni, mint azt eredetileg gondolná. Amíg bele nem kerül egy helyzetbe, addig úgy véli, hogy ő biztos nem élne túl egy ilyen vagy olyan szörnyűséget. Aztán megtörténik vele valami, amit addig elképzelhetetlennek tartott, és meglepve tapasztalja, hogy a szíve tovább dobog, a tüdeje újra meg újra megtelik levegővel, és a vére tovább zubog az ereiben. Egyik sem úgy, mint azelőtt, de mégis minden rendületlenül mozgásban marad. Aztán eltelik egy nap, majd még egy, és kiderül, hogy képes együtt élni azzal, amit átélt.

BarbyMalik0112 P>!

Ha valaki hozzászokik a hatalomhoz, akkor eltűnik belőle a félelem, az egyetlen fék, ami távol tartja attól, hogy mindenekfelett állónak érezze magát. És ha ez megtörténik, akkor csak az uralkodás mámora marad.

BarbyMalik0112 P>!

– Csak nem tényleg tőled ment el az a férfi?
– De, anya.
– És mégis ki ő? – kérdezte felvillanyozva az édesanyja.
– Egy ismerősöm.
– A lakásodat elnézve elég jól ismerhetitek egymást – nézett újra körül.
– Ha azt mondom, hogy csak párnacsatáztunk, hihető lenne? – kérdezte kínjában Lili.

35. oldal