!

Brian Azzarello amerikai

1962. augusztus 11. (Cleveland, Ohio, USA) –

Tudástár · 39 kapcsolódó alkotó · 1 kapcsolódó könyv · 1 film

Nemférfi
Facebook@pages
Életrajz

Könyvei 54

Brian Azzarello: Lex Luthor: Az Acélember
Brian Azzarello: Superman: A holnapért
Brian Azzarello: Joker
Brian Azzarello: Joker (angol)
Brian Azzarello – Eduardo Risso: 100 Bullets 1. – First Shot, Last Call
Brian Azzarello: Before Watchmen 1. – Comedian / Rorschach
Brian Azzarello – Eduardo Risso: 100 Bullets 2. – Split Second Chance
Brian Azzarello – Eduardo Risso: 100 Bullets 3. – Hang up on the Hang Low
Brian Azzarello – Eduardo Risso: 100 Bullets 4. – A Foregone Tomorrow
Brian Azzarello: 100 Bullets: The Deluxe Edition 1.

Kapcsolódó sorozatok: Hellblazer angol · Wonder Woman (vol. 4) angol · The Dark Knight angol · 100 Bullets angol · Before Watchmen angol · Moonshine angol · Flashpoint angol · Loveless angol · Összes sorozat »

Kapcsolódó kiadói sorozatok: DC Comics - A legendás Batman · DC Comics Nagy Képregénygyűjtemény · DC's Black Label angol


Népszerű idézetek

Th3DarkKn1ght P>!

A fű színét nem tudom megváltoztatni. De képes vagyok-e befolyásolni, milyen színűnek látják az emberek? Úgy hiszem, igen.

Sylvanas_Windrunner>!

A világ egyre csak forog, forog. Nappalra jön az éjszaka, éjszakára pedig a vágyódás. Így telik el az egész élet egyedül. Elszomorít a tudat, hogy muszáj így élnem. És mégsem élhetek másként. Ez a ráeszmélés olyan… Fojtogató.

Kapcsolódó szócikkek: Lex Luthor
Th3DarkKn1ght P>!

Mi az emberi döntés erejének mércéje? Az, hogy milyen áldozatot képes meghozni érte.

Th3DarkKn1ght P>!

Selina Kyle – Catwoman, back in the day, we were adversaries once. She'd be the love of my life, if I had time for either.

Th3DarkKn1ght P>!

Csodállak azért a puszta elszánt akarásért, amellyel magadat a lehető legjobbá tetted. A barátom vagy… de nem kedvellek.

Kapcsolódó szócikkek: Batman · Superman
Th3DarkKn1ght P>!

Néhányan azt állítják az élet problémák sorozata. Ezt kár lenne tagadni… de miért kéne ezekben elveszni? Miért ne emelkedjünk föléjük… és legyen jó életünk? Nem úgy kéne inkább tekintenünk a problémákra, mint feladatokra, amelyek… megoldásra várnak?

Th3DarkKn1ght P>!

Szeretném kedvelni Bruce Waynet… és nem azért, mert minden erejével azon van, hogy ne tegyem… vagy azért, mert az életstílusával nem vagyok kibékülve… valamiféle… állatias kisugárzás árad belőle. Lehet, hogy ezt irigylem tőle… vagy talán engem is megbabonáz, mint oly sok embert. Nem tudom. Még abban sem vagyok biztos, hogy egyáltalán valós-e ez a kisugárzás, vagy csak a „milliomos playboy” szerep része. De egy dologban biztos vagyok vele kapcsolatban, a maszkja mögött… ott van maga a szenvedély. Szinte tapintani lehet, olyan erős, talán még nála is hatalmasabb. És ahol szenvedély van… ott van vágy is. A vágy pedig azt mutatja, hogy űr van a lelkében. Nem csak arra vagyok kiváncsi, mitől támadt ez az űr… hanem arra is, mennyire mély.

Th3DarkKn1ght P>!

Az önbizalomhiányban szenvedők mindig meg akarják mondani másoknak, hogyan kellene gondolkodniuk. Viszont megtanultam, hogy amit gondolunk, csupán másodlagos… ahhoz képest amit érzünk. Nem vagyunk gépek… emberi lények vagyunk. S akár tetszik, akár nem… ki vagyunk szolgáltatva az érzelmeinknek.