!

Borsa Brown magyar

1975. november 16. (Vác) –

Borsa_Brown I
330 figyelő · 5 figyelt · 0 értékelés · 0 polc · 0 karc · 0 észlelés
Teljes névSzobonya Erzsébet
Nem
Honlapborsabrown.hu
Facebook@borsabrown75

Képek 5

Könyvei 35

Borsa Brown: Az Arab
Borsa Brown: A maffia ágyában
Borsa Brown: Az Arab lánya 1-2.
Borsa Brown: Az Arab szeretője
Borsa Brown: A maffia ölelésében
Borsa Brown: A maffia szívében
Borsa Brown: Az Arab fia
Borsa Brown: Sapho első rész
Borsa Brown: Gyalázat és hit
Borsa Brown: A szárd szikla

Kapcsolódó sorozatok: A maffia ágyában · Az Arab · Gyalázat · Sapho · Elit · Összes sorozat »

Kapcsolódó zóna

!

Borsa Brown

81 tag · 95 karc · Utolsó karc: 2022. július 15., 10:13 · Bővebben


Kiemelt alkotóértékelések

Szédültnapraforgó >!

Borsa Brown

Az Arab elolvasása után kijelenthetem, minden Borsa könyvet el fogok olvasni :)

10 hozzászólás
Dorina_S>!

Borsa Brown

Kapásból szinte egymás után három Borsa Brown regényt olvastam el. Mondanom se kell, hogy megfertőződtem. Nem is kérdés miért. Csodálatosan tehetséges írónővel állunk szemben, aki tényleg az érzelmek nagy ismerője a nők és férfiak viszonyát tekintve. Olyan lebilincselően tud megírni egy történetet, hogy alig lehet letenni a könyvet, és az embernek az az érzése támad, hogy még, még, ebből még akarok.
E.L. James erotikus regényei Borsa nyomába sem érhetnek. Imádom a stílusát. Egyik pillanatban még önfeledt vicces jelenet hatása alatt vagyok, utána meg jön a szerelem, és szenvedély, végül pedig a kín, és fájdalom. Annyira életszerű szereplők jelennek meg a regények lapjain, hogy akaratlanul is könnyen tud velük azonosulni az olvasó.
Ami, pedig még inkább a realitást adja, hogy nincs „happy end”, mint a való életben. Egy darabig van boldogság, gyönyörűséges szép szerelem hibákkal teletűzdelve, és a végén, pedig a tragédia is beköszönt. Ettől válik hétköznapivá a cselekmény, amely akár velünk is megtörténhet.
A másik amit meg kell említenem, az a sok kutatómunka és alapos tényfeltárás, amelyek a regények mögött állnak.
Egyszóval öröm és boldogság, hogy olvashatjuk Borsa Brown regényeit, remélem még nagyon sokáig!!! :) :)

Kovács_Ági_3>!

Borsa Brown

A Maffia trilógia kedvencem. Tervezem a többi köteteit is beszerezni a Írónőtől. Egyszerűen fantasztikus, ahogy ír a történet és a körülmények. Mind szuper. Szívből tudom ajánlani. Jah és a másik nagy kedvenc Férj prostija. :) Imádom és ajánlom nektek.

KBCsilla P>!

Borsa Brown

Tisztán, szépen, őszintén, és a maga nemében egyszerűen fogalmaz a mindent jelentő érzésekről, fájdalmakról, szenvedésekről.
Viszont minden olyan, mintha csak magam írnám, mintha rólam szólna.
Köszönöm.
Írj még!

Rebbencs>!

Borsa Brown

Borsa az első, akiről alkotóértékelést írok és úgy gondolom, maximálisan meg is érdemli. Ezt én magam korábban nem gondoltam volna, főleg miután elolvastam Az Arab sorozat első két részét. Azért én jó ötletnek találom, hogy újabb és újabb esélyeket adjak a szerzőknek, mert nem szeretek egy-két könyv után ítéletet mondani és Borsa a legékesebb példája annak, hogy ezt miért is nem szabad.
Az Arab lánya második résznél történt a változás, amikor is a történet annyira magával ragadt, hogy egyszerűen nem tudtam letenni, ez pedig a továbbiakban végigkísérte és végigkíséri minden BB-könyvemet. Az írónő stílusába szerelmes vagyok. Nagyon egyedi, két mondat után megmondanám, hogy ő írta. Ráadásul mindig újabb és újabb témákat keres, olyan könyveket ír, amilyeneket mások nem. Számtalan elzárt világot tárt már fel és nagyra becsülöm, hogy sosem ragad meg egynél sem, mindig megy tovább.
Valamint az elhivatottságát és eltökéltségét is mélyen tisztelem. Követem az írónő közösségi oldalait és meg kell mondanom, számomra igazán szimpatikus, mennyire elhivatott a munkája felé, hogy mennyire szereti az olvasóit és milyen közvetlen, vidám mindig. A humora is verhetetlen, valamint kiválóan alakítja a cselekményt és hozza felszínre az érzelmeket.
Nem igazán sietek a regényeivel, mindig eltelik egy-két hét, esetleg hónap két könyve között, mert így tovább velem maradnak az olvasottak és mindig érkezik egy-egy újabb, így szinte sosem fogyok ki az olvasnivalóból. Továbbá, úgy gondolom, érdemes is kisebb-nagyobb szüneteket tartanom, mert Borsa történetei beszélnek és meg kell hallgatni őket a maguk idejében.
Persze vannak olyan történetei, amelyek nem nyerték el annyira a tetszésem, de mindenért kárpótol egy újabbal. Számomra nagy kedvenc az írónő, ha nem a legnagyobb. Több szempontból is tisztelem és szeretem, és az sem utolsó, hogy a Gyalázat trilógiát majdnem az egész családom olvasta és szerette. Ez pedig azért nagy szó, mert nagyon más témában olvasunk mindannyian, mégis hatalmas élményt nyújtott mindannyiunknak.
Szóval csak annyit mondanék, hogy remélem, az írónő sosem hagyja abba az írást, mert csodákat alkot! <3

vincze_zsuzsanna P>!

Borsa Brown

Imádom :)
Minden könyve lebilincselő, izgalmas, sorsfordulatokban gazdag. Műve magával ragadja az olvasót és kiszakad a hétköznapokból a könyvei által :) <3

Muciolvas>!

Borsa Brown

Még nem tudok kimerítő értékelést írni, mindössze a kezdeteken vagyok túl az írónő könyveivel kapcsolatban, a Maffia trilógiát olvastam el, de annyira zseniális volt és olyan nagyon megfogott, hogy rögtön megvettem a Sapho sorozatot és a Légy(ott) Isztambulban-t is! Nagyon tudom értékelni azokat a könyveket, amik már az első oldalaktól kezdve beszippantanak és fogva tartanak az utolsó oldalig, és a Maffia trilógia ilyen volt. Nagyon ígéretes, örülök, hogy megvásároltam ezt a sorozatot! :)

Credoka>!

Borsa Brown

Az Arab teljesen és totálisan levett a lábamról. Nem volt kérdés, hogy minden történetet el akarok olvasni ugyanezen tollból. A maffia trilógia első kötete ugyan megakasztott, de a folytatás hozta azt a szintet, ami miatt követni fogom a további munkásságát.

1 hozzászólás
Bibi_️3>!

Borsa Brown

Egyszeruen : Hogy lehet ilyen mely erzelmekrol igy irni??!!!
Vegigsirtam az utolso 20 oldalt :) Ertekelest meg masnap tudtam irni, arrol pedig ne is beszeljek h ket napja nem alszom, mert folyamatosan a konyv jar a fejemben!
Csodas *-* csak igy tovabb!!!!
(total idiota ertekeles…de nem tudok meg rendesen gondolkodni :) )

Vass_Anita>!

Borsa Brown

Az írónőtől a Maffia sorozatot olvastam eddig. A karakterek nem lettek a kedvenceim de maga a történet lehengerlő volt. Nem az a tipikus lányregény, tele erotikával és romantikával mégis kemény és durva részekkel.


Népszerű idézetek

_Enii_>!

A reggel fényében valahogy minden más, mint amilyen lenni szokott.

5 hozzászólás
_Enii_>!

Ha nem kaphatunk meg valamit, azt mindennél jobban akarjuk.

2 hozzászólás
_Enii_>!

Hogyan is tudnám megszokni annak a hiányát, aki a mindent jelenti nekem?

_Enii_>!

– Akar kacsákat etetni?
Mindenképpen!
Szívesen megkérdezném tőle, hogy ő mikor akar oroszlánt etetni? A tenyeréből. Rohadtul nem érdekelnek a kacsák, mégis idióta módjára bólogatok. Szerintem ha azt kérdezte volna, hogy „maga idióta, Gamal?”, arra is bólogatnék.

3 hozzászólás
Tóth_Orsolya_3 P>!

Lehet valamivel jobban porig alázni egy nőt, mint azzal, ha nem ő az egyetlen?

29. oldal

1 hozzászólás
_Enii_>!

Jobb szembenézni dolgokkal, mint úgy tenni, mintha elfelejtettük volna őket.

2 hozzászólás
Niitaa P>!

Szerintem azoknak az embereknek vannak a legnagyobb belső harcaik, akik kívülről sziklaszilárdnak tűnnek.

115. oldal

1 hozzászólás