!

Bleeding Bride erdélyi magyar

Valeria Screwy

február 10. (Gyergyószentmiklós, Erdély) –

Bleeding_Bride ISP
699 figyelő · 493 figyelt · 712 értékelés · 30 polc · 376 karc · 6 észlelés
Teljes névMiklós Réka
Nem
Facebookhttps://www.facebook.com/bleedingbride

Képek 4

Könyvei 3

Bleeding Bride: A téboly kertje
Bleeding Bride: Fekete Fivérek
Valeria Screwy: Miss Screwy csavaros árvái

Kapcsolódó sorozatok: SL

Kapcsolódó zóna

!

Bleeding Bride

167 tag · 101 karc · Utolsó karc: 2018. december 20., 15:35 · Bővebben


Népszerű alkotóértékelések

>!
Bélabá P

Bleeding Bride

Interjút adott nekem
http://monumentum.blogger.hu/2014/09/25/interju-bleeding-bride

Nagyon szerényen nem tartja magát profinak. Pedig azt kell mondjam: vérbeli profi!
Első és eddig egyetlen regénye hallatlanul népszerű. A Fekete Fivérek titkát máig nyomozza a világ összes rendőrsége, élükön a Scotland Yarddal. De hírét se tudják felmutatni, mi lehet a nagy siker titka. Lehet, nem jó nyomon járnak? Én viszont arra buzdítom a kedves Olvasókat, szerezzék meg valahonnan a Fekete Fivéreket. Vonuljanak el egy csendes zugba, a hangulat kedvéért gyújtsanak meg pár mécsest is és a légyzümmögést, patkány cincogást, farkasordítást, varjúkárogást hallgatva olvassák el a remek könyvet. Nem fogja megbánni senki sem!

4 hozzászólás
>!
_Eriii

Bleeding Bride

Bleeding Bride a Téboly Kertjével levett a lábamról. A Fivérekkel felkerült a kedvenc íróim közé. Még nagyon sok ilyen gyönyörű, egyedi, és lírai könyvet kérek.

>!
Black_P

Bleeding Bride

Bleeding Bride Írónő egyszerre üde és sötét színfoltja a magyar irodalomnak. Nem hisz a mesékben és a happy endben, sötét hangulatú történeteit csak olyanoknak ajánlom, akiket az igazság nyerssége nem rettent meg.
S mégis, ez a sötét világ tele van színekkel, ezernyi árnyalat bújik el benne a csalóka fény elől. Ha el akarsz mélyülni Magadban, kicsit távol kerülni a mindennapok zajos és hamis utcai karneváljától, keress egy csendes zugot, s nyiss ki egy teljesen új világot!

>!
BoneB

Bleeding Bride

Nekem még mindig olyan elvontan jó. Nem az a gondolkodás nélkül megértős történeteket író író. Pont ezért imádjuk. :))

>!
Szimirza P

Bleeding Bride

Még több gyönyörűen fájdalmas könyvet kérek :)

>!
Hajdu_Ildikó

Bleeding Bride

Imádom, gyönyörűségesen ír. Képekkel, illatokkal, tapintással minden betűjét érezni és átélni kell. Csodálatos, varázslatos a stílusa. De nem tagadom, elfogult vagyok. És bizony: rajongó.

5 hozzászólás
>!
KillerCat

Bleeding Bride

Mai korunk egyik legtehetségesebb írója. Azonnal beleszerettem a stílusába (mert bizony van neki önálló) és kedvencemmé avattam. Jelen állás szerint a 2. kedvenc női íróm. Alig várom a további könyveit :-)

>!
kicsiboszi

Bleeding Bride

Amikor a Fekete Fivéreket olvastam, tudtam, hogy Bleeding Bride remek író, sajátos stílussal és nyelvezettel. A második regényével, a Téboly kertjével meggyőzött arról is, hogy sokoldalú, nem csak egy stílusban tud kiemelkedő művet írni. Egész más a két könyve, mindkettő hiteles, blídingbrájdos, egyszerre csodaszép és elrettentő. Szeretem, ahogy a kettősséggel játszik, ahogy a könyveiben egyszerre van meg a szépség és a csúfság. Az már csak a jéghegy csúcsa, hogy közben szerény és közvetlen.

>!
Odilia P

Bleeding Bride

Ha @Bleeding_Bride könyvét a kezedbe veszed, tudhatod, hogy nem kapsz kliséket, szokványos történetet, és úgyse az fog történni, amire gondolsz. De mindez nem lenne elég az 5 csillagos alkotóértékeléshez. Az 5 csillag azért jár, mert a furfangos mondanivalóját gyönyörűen fogalmazza meg.

>!
Elisorne

Bleeding Bride

Imádod a rózsaszín felhős történeteket? Oda vagy a rosszfiús jófiúkért? Szereted a Happy Endet? Na akkor most szólok rossz helyen jársz! De ha nem vagy ijedős, imádod a sötét, komor történeteket, a váratlan fordulatokat és az elvont, de lehengerlő elmélkedéseket a világról akkor Ő a te íród. Tőle ne várj képmutatást és kedveskedő szavakat, mert keményen az arcodba mondja amit akar. Sírsz a könyvein, nevetsz rajtuk, majd megint sírsz aztán 2 mondattal úgy fel …..-olja az idegeidet, hogy kivágod a könyvet az ablakon, de aztán kimászol érte és ott a füvön olvasod tovább a regényét. Ha még nem olvastál tőle, pótold, nem bánod meg, azonban ha ismered tudod miről beszélek.

u.i.: Ha a kortárs íróink fele ilyen tehetségesek lennének, mint BB már rég miénk lenne a világuralom :)

2 hozzászólás

Népszerű idézetek

>!
Vivi_

Hisz minden csak ott végezhető be, ahol elkezdődött.

48. oldal

>!
Vivi_

A szavak égetnek, sebeket ejtenek. Hiába szállnak el a hangok, a lélek vérzik oly soká tőlük, minden ott marad az elmében örökre és csak visszhangzik és visszhangzik.

>!
Cicu

Érdekes élőként átérezni a halál rideg valóságát és keserű csókjait ízlelni, élőként holt hályoggal szemlélni eltűnt nemzedékek mosolyát és emberi süketséggel meghallani elhalkult sóhaját.

6. oldal

>!
Cicu

Ne feledd, egy vad soha nem bán meg semmit.

68. oldal

>!
Cicu

Még emlékszem, hogy milyen volt a világ egy gyermek szemein keresztül.

50. oldal

>!
Cicu

Az élet valódi, nem egy színdarab, és bármennyire koncentrált, még neki, az életművésznek sem sikerült átírnia a jeleneteket.

106. oldal

>!
Vivi_

Nem találta helyét sem az otthonában, sem az irodájában, sehol csak itt, a temetőben. Itt volt mindene, a családja, a barátja, a szeretete, a lelke.

116. oldal

>!
Vivi_

„Nincsen apám, se anyám
Se istenem, se hazám.
Eladnám a lelkemet,
De az ördög-maga se venné meg!”

4 hozzászólás
>!
Cicu

Érdekes érzés itt állni, simogatni a fák rügyeit, a langyos tavaszi szelet, és csak nézni, figyelni. Figyelni a napok pörgését, a percek súlytalan lebegésében, azon percekében, amelyek világokat változtatnak meg, rombolnak le, néha épp feledésbe torlaszolva azokat.

5. oldal

>!
Cicu

Az extrém kinézetű nő észbontóan szép volt, hosszú combjaira neccharisnyát húzott, tűsarkú szandáljában olyan elegánsan állt, mint aki épp a világot készül megbolondítani.
Darázsderekát csipkés fűzővel hangsúlyozta, dús kebleit selyem ing fedte. Telt ajkait vörös rúzs kontűrözte, erős sminkjéből égetően rikítottak a szemei. Belépve a lakásba egyenest a párja testvérére szegezte tekintetét.

– Tehát igaz a pletyka, Adoniszt valóban klónozták, és mindkettő egy fedél alatt lakik.

69. oldal