!

Beatrice Masini

Könyvei 7

Pierdomenico Baccalario – Paola Zannoner – Silvana Gandolfi – Sara Colaone – Beatrice Masini – Lodovica Cima – Guido Sgardoli – Alessandro Baronciani – Antonio Ferrara – Luisa Mattia – Fabrizio Silei – Antonella Ossorio: Kimondhatatlanul
Beatrice Masini: Szívügyek
Beatrice Masini: Tánclépésben
Beatrice Masini: Az a fránya spicc!
Beatrice Masini: Régi és új barátok
Beatrice Masini: A londoni tánciskola
Beatrice Masini: Frida Kahlo

Kapcsolódó sorozatok: Rózsaszín balettcipő

Fordításai 3

J. K. Rowling: Harry Potter e il calice di fuoco
J. K. Rowling: Harry Potter e il principe mezzosangue
J. K. Rowling: Harry Potter e i Doni della Morte

Népszerű idézetek

>!
Zsófi_és_Bea P

Hogy ez a nyár egészen más lesz, mint az előzőek, már jó ideje eldöntötte, még tavasszal: tizenöt évesen az embernek szüksége van valamiféle vízválasztóra, egy földre karcolt vonalra: ez volt ezelőtt és ez lesz ezután, miközben jól tudja, mit tartalmaz az ezelőtt, és mit sem sejt az ezutánról.

Beatrice Masini: Szerelem

97. oldal

>!
Zsófi_és_Bea P

A kétség, hogy esetleg nem történik semmi, fel sem merült benne: a nagyjából korlátlan képzeletnek köszönhetően tizenöt évesen a semminek is lehet széles és mély értelmet tulajdonítani.

Beatrice Masini: Szerelem

97. oldal

>!
Zsófi_és_Bea P

Az úszóstégen időzve, a szárazföld nehezékétől megszabadulva komoly vitákat lehetett folytatni a világegyetem értelméről, hogy Darwin volt-e korszakalkotóbb egyéniség vagy éppen a Pókember, vagy, hogy mit tennénk, ha egyszer szembe jönne velünk Sigourney Weaver.
Azon a bizonyos napon viszont éppen azon vitatkoztunk, hogy melyik is a legjobb Stephen King A remény rabjai című zseniális antológiájának négy elbeszélése közül.

Pierdomenico Baccalario: Vágy

13. oldal

>!
Alessana

– Bizonyos szempontból megértelek, tudod. A világ tele van olyan alakokkal, akik mindent elkövetnek, hogy fölhívják magukra a figyelmet. Ezért az olyan, aki félreáll, magányos, nem mond semmi különöset, nem henceg, nem hivalkodik, arra sokkal kíváncsibbak leszünk. Így van, ugye?

73. oldal - Silvana Gandolfi: Félénkség