!

B. E. Belle magyar

Teljes névBarát Enikő
Nem

Könyvei 2

B. E. Belle: Hazugok
B. E. Belle: Megtörtek

Népszerű alkotóértékelések

>!
Magdi1017

B. E. Belle

Hihetetlenül jó volt olvasni a könyvet kicsit bekukkanthattunk a színfalak mögé, ahol az igazi dráma zajlik! Külön pozitívum, hogy saját életéből merített ihletet,sokkal hitelesebb.
Várom a következő könyvét nagyon

>!
Domovecz_Anett

B. E. Belle

Kõnyve megfog, elvisz egy màs vilàgba ,magával ragad. Minden sora-oldala beszipant ,ès beléled magadat a szereplõk sorsába szinte làttod nagad elõtt minden mozdulayot,èrzelmet .

>!
Zsemlye_MeLi

B. E. Belle

Most olvasom a Hazugokat. Hihetelenül magával ragad a mélysége.A művészetek amúgx is nagyon közel álnak hozzám, úgyhogy muszály volt névnapomra kérnem.


Népszerű idézetek

>!
pribrgre P

Az embereknek nem kell indok az utálatra. A magyar embernek pedig pláne nem.

1 hozzászólás
>!
Monette P

Végre valaki, aki tudja, hogy a nőiesség sugárzik, nem pedig felöltözik.

21. oldal

>!
inci81

… inkább vagyok mocskos szájjal őszinte, mint szép szavakkal kétszínű.

118. oldal

>!
Monette P

– Minden nap egy divatbemutató, és a világ a kifutó.

12. oldal

>!
Harriet P

A női lélek nagyon érzékeny drágakő. Nem lehet kedvünk szerint a falhoz csapni minden alkalommal, amikor mérgesek vagyunk valamiért. Ha mégis megtesszük, megsérül, egy-egy erősebb ütésnél pedig egyszerűen letörik belőle egy darab.

242-243. oldal

>!
lizzyke21

– Rólad azt is tudni fogom, miről álmodsz éjszaka, miután lehunytad a szemed. Azt is, milyen hőmérsékletű a víz, amikor beállsz a zuhany alá. Tudni fogom, mennyit ver a pulzusod egy áttáncolt nap után, de még azt is, melyik nap hány csillagot számolsz az égen.

>!
Celia_Celin

Tudod, negatív egy nemzet a magyar. Az emberek bele vannak gyöpösödve az életükbe. Irigyek, ha valaki egy picit is pozitívabb, vagy szebb élete van, holott ők maguk elégedetlenek és lusták. A pletykálás, áskálódás és rosszindulatúság nálunk gyomorforgató szintre süllyedt. Boldog embert annyit látsz Magyarországon, mint lottónyertest.
Biztos sokan elítélnek a véleményért, de személyes tapasztalataim bizony alátámasztják a meglátásaimat.

>!
lizzyke21

A táncban kiélheted magad. Eltáncolhatod a fájdalmat, a haragot, a megbántást, a megaláztatást, de a testeddel átírhatod a boldogságot, vágyat és szerelmet. Tánc közben az vagy, aki csak lenni akarsz, és azt fejezhetsz ki vele, amit csak akarsz.

>!
Monette P

Vannak elrendeltetett találkozások. Olyanok, melyek önmagukban csodák. Ahol nem kellenek szavak, versek, hiszen a lelkek közösen beszélgetnek a csendben.

260. oldal

>!
VVivuss

Figyeld lelked dallamát, mert az sosem játszik hamisan!

367. oldal