!

Ashley Carrigan magyar

Nem
Honlapashleycarrigan.blogspot.hu
Facebook@pages

Képek 3

Könyvei 18

Ashley Carrigan: Ikrek hava
Ashley Carrigan: Árnyjátékos
Ashley Carrigan: Két lépésre a mennyországtól
Ashley Carrigan: Suttogó-völgy
Ashley Carrigan: Az oroszlán árnyékában
Ashley Carrigan: Farkasok között
Ashley Carrigan: Bukott angyal
Ashley Carrigan: Halál és Gloria
Ashley Carrigan: Igézők
Ashley Carrigan: A hóhér vére

Kapcsolódó sorozatok: Morwen · Negin · A félvér · Összes sorozat »

Kapcsolódó kiadói sorozatok: Rubin pöttyös könyvek · Arany pöttyös könyvek · Zafír pöttyös könyvek · Rázós könyvek


Népszerű alkotóértékelések

Diana_L I>!

Ashley Carrigan

Nem olvastam még két egyforma regényt Ashleytől, mégis mindegyikkel betalált nálam. Nemcsak maguk a történeti, hanem a karakterei is nagyon jól felépítettek. Egyelőre nem tudok kedvenc regényt választani.
Érdemes egy próbát tenni a könyveivel!

kellyolvas P>!

Ashley Carrigan

Évek óta figyelem, olvasom Ashley könyveit, és azt mondhatom élvezem minden sorát. Paranormális világokat kreál, olyan erős karakterekkel, akik megrengetik a földet. A cselekményei pörgősek, fordulatosak, teli mély érzésekkel és magas feszültséggel. Nekem legjobban a Morwen sorozata tetszett, amely 7 könyvből áll, nagyon ajánlom, odaszegez rendesen. Itt elérheted: http://ashcarrigan.blogspot.hu/

nypiro P>!

Ashley Carrigan

Nagyon szeretem ahogy összefűzi a mondatokat. Nagyon szépen, olvasmányosan ír. Alig bírom letenni a könyvet a kezemből. Megfelelő a párbeszéd és a leírásos részek aránya. Remélem sok könyv kerül még ki a kezei közül. Eddig csak a romantikust olvastam, de biztosan eljön az idő a fantasyra is.

Janci>!

Ashley Carrigan

Ashley Carrigan-t Morwen sorozata a legjobbak közé emeli. Élethű és szerethető karaktereivel pörgős történeteivel megírt könyvei felejthetetlen élményt nyújtanak. A világ amit teremtett valósághű, a sorokat olvasva mi is ott érezhetjük magunkat ahol a szereplők járnak épp. Stílusosan lezárt regényei folytatásért kiáltanak. Aki szereti a vámpírromantikát, kalandokat, annak csak ajánlani tudom!!!

janee P>!

Ashley Carrigan

Csodálatos írónő Ashley Carrigan, levett a lábamról már az első olvasás után. Könyvei élvezetesek és lendületesek, akármilyen műfajban is olvastam tőle, igazi élményt nyújtottak a történetei. Kedvencem a Két lépésre a mennyországtól, aminek ha minden igaz hamarosan jön is a folytatása. Már nagyon várom! :)

Columbiana>!

Ashley Carrigan

Ashley Carrigan tehetséges, termékeny író, aki játszi könnyedséggel mozog és alkot különböző műfajokban. Örömmel és büszkeséggel tölt el, hogy hazai szerző és remélem, még nagyon sok jó könyvvel örvendeztet meg minket.

A_Róka>!

Ashley Carrigan

Ashley Carrigan az egyik kedvenc magyar szerzőm. Minden könyve élvezetes és kikapcsolódást nyújt. Köszönöm a sok olvasási élményt. Kívánok még nagyon sok sikert a pályán és várom az újabb regényeket.

Hayako>!

Ashley Carrigan

Nem ismerem annyira a kortárs magyar írókat, mivel legtöbbjük álnéven ír, de néha akadnak kellemes meglepetések. Ilyen Ashley Carrigan is. Eddig két könyvét olvastam, de mindkettő tetszett.


Népszerű idézetek

Könyvmolyképző KU>!

Lemer oldalra fordította az arcát, és egész közelről nézett Negin szemébe. A férfi kék írisze ilyen távolságból még élénkebbnek tűnt.
– Ha beleegyezel, visszatekerném az udvari kamera felvételét. Csak az elmúlt félórát.
Negin pislogott párat, majd biccentett.
– De szeretném, ha ezt bizalmasan kezelnéd.
A férfi felvonta sötét szemöldökét.
– Ne hozz zavarba! Mit fogok látni?
Negin igyekezett nem elpirulni, ehelyett a szemét forgatta.
– Mit? A seggemet, mert éppen úsztam – csattant fel.
Lemer próbálta elfojtani a vigyorát, de nem nagyon sikerült.
– Majd csak kibírom valahogy a megrázó látványt. Elég edzett vagyok.

Kapcsolódó szócikkek: Negin Belford
Könyvmolyképző KU>!

A férfi suta mozdulatokkal próbálta lehúzni a pólóját. Negin nem bírta nézni az ügyetlenkedését, így segített neki.
– Megyek letusolni. Abban is számíthatok rád? – kérdezte Lemer.
– Ügyesen megoldod egyedül is. El kellene döntened végre, mit akarsz. Tartsam távol magam tőled, vagy engedjek az ilyen incselkedő felhívásoknak? – mondta a lány kihívóan.
Lemer szeméből eltűnt a derű, komoly lett a tekintete.
– Teljesen mindegy, én mit akarok. Parancsot teljesítek. Nem kell tartanod tőlem. Tilos közelebbi kapcsolatba kerülnöm veled. – A pillantása Negin szájára rebbent. – Nem is érhetek hozzád.
– Ezt már kétszer megszegted – mondta a lány halkan.
– Nem vagyok tökéletes. Néha elkövetek hibákat.
Negin játékosan oldalra biccentette a fejét.
– Ó, drágám! Szem nem marad szárazon.

Kapcsolódó szócikkek: Negin Belford
Könyvmolyképző KU>!

Catherine megfeszítette a kezét, és tenyerét a férfi mellkasára préselte, hogy eltolja magától, de a próbálkozása sikertelen maradt. A tenyere alatt érezte Gray erősen doboló szívét.
– Mit művel? – hebegte.
– Fizessük ki a nézőközönséget! – mondta a férfi halkan, és már szinte a szájára hajolt.
– Maga megőrült! – tiltakozott Catherine.
A teste átforrósodott Gray karjában.
– Csak egy rövid csók… – súgta a férfi ravasz kis mosollyal a szája szegletében. A szeme játékosan csillogott, tűz lobogott benne.
– Ne! – lehelte Catherine.
Gray tekintete a szemét fürkészte, majd az ajkára siklott.
– Ne? – kérdezte halkan.
Catherine úgy érezte, cserbenhagyja az önuralma, a tagjai olvadoznak. Ő is a férfi száját nézte, hisz már olyan közel volt hozzá.
– Eresszen el! – nyögte.
– Ha így kívánja – súgta Gray, és lassan felegyenesedett, majd elengedte őt.

Kapcsolódó szócikkek: Bradford Francis Gray · Catherine Ashby
Könyvmolyképző KU>!

– Ha van a szívedben hely nekem, akkor kérlek, maradj itt velem! Engedd éreznem, hogy számítok neked, hogy fontos vagyok! Harcolj értem, és ebrudald ki innen az ellenfeledet! – A szája sarkában megjelent az apró, játékos mosoly.
Catherine-t elöntötte a forróság, zsibbadtan meredt a férje szemébe.
– De hogyan? – suttogta.
– Ezt neked kell tudnod. Én bízom benned.
– Neked csak egy szavadba kerülne…
– Ez igaz – bólintott Francis –, de érezni szeretném, hogy értem teszed, mert te is akarod, ahogy én akarlak téged.
Catherine nem moccant, csak kiélvezte a pillanat varázsát. A férfi még közelebb hajolt, hogy az ajkuk végre összeérhessen.

Kapcsolódó szócikkek: Bradford Francis Gray · Catherine Ashby
Könyvmolyképző KU>!

Megint nagyot csattant az ég, és tisztán láthatták, ahogy a villám kékes-ezüstös fényostora a közeli lankába csap. Catherine összerezzent.
– Hát már sosem lesz vége? – súgta.
Gray is a kezét, karját dörzsölgette, átnedvesedett ruhái alatt jéghideg volt a bőre, és minden ízében remegett.
– Volna egy ajánlatom. Ha megbízik bennem, a becsületemben, és elhiszi, hogy tisztességes vagyok, felajánlom, hogy ebben a cudar helyzetben segítsünk egymáson – mondta.
– Mégis hogyan? – pillantott rá a nő sápadtan.
– Ha egymást melegítenénk, talán elviselhetőbb lenne ez a rémes hideg. Ehhez azonban össze kell bújnunk, méghozzá elég szorosan, hogy a testünk melengesse a másikét.
– Nagyon ügyes próbálkozás! – húzta el a száját a grófné gúnnyal telve.

Kapcsolódó szócikkek: Bradford Francis Gray · Catherine Ashby
Könyvmolyképző KU>!

– Hogyan lettél ilyen? – A férfi valószínűleg észbe kapott, hogy talán túl személyes a kérdése, mert hozzátette: – Már ha megkérdezhetem. Ha nem akarsz, nem kell válaszolnod.
– Tizenhat éves voltam, amikor kezdődött. Azóta látom és hallom őket.
– Van más spiritiszta is a családban?
Negin lehunyta a szemét, és megrándult a szája sarka, de mégsem sikerült magára erőltetnie a mosolyt.
– Még csak az kéne! Nem. Úgy tűnik, csak én vagyok defektes. Anyukám teljesen normális, apámat meg sosem ismertem. Csak az enyém a megtiszteltetés, hogy a paranormális nagyoperett primadonnája lehetek.

Kapcsolódó szócikkek: Negin Belford
Könyvmolyképző KU>!

– Jól figyelj rám, mert csak egyszer mondom el! Nem kell utánam jönnöd. Nem kell vigyáznod rám. Nem akarlak látni a munkán kívül. Ne gyere a közelembe! Megmondhatod Matildának, hogy a kis tervét elfelejtheti! Nem dőlök be neked, és nem fogsz levenni a lábamról.
A férfi hirtelen széttárta a karját.
– Hála az égnek! Megkönnyebbültem. Feloldoztál. Köszönöm szépen. Igazából nekem sem tűnt jó ötletnek. Nem éreztem nagy indíttatást hozzá, hogy veled kezdjek ki. Túl problémás és rideg vagy. Az idegeimre mennél.
Negin éles pillantással nézett rá.
– Én? Problémás? – Hitetlenkedő hangot adott ki, ami félúton volt a nevetés és a csuklás között.

Kapcsolódó szócikkek: Negin Belford
Könyvmolyképző KU>!

– Maradj így! – kérte a férfi.
Az összehúzott függönyök közötti résen gyengén derengett be némi fény, sejtelmes félhomályt adva a helyiségnek. A fény-árnyékjátékok között George mögéje lépett, jó szorosan, hogy a mellkasa hozzáért a hátához. Kezeit két oldalról Negin csípőjére simította és belemarkolt. Közelebb húzta magához, hogy a feneke domborulata az ő ágyékához nyomódott. Aztán megfogta a pólója alsó szegélyét és lehúzta róla. Hüvelykujjával ráérősen végigsimított a fekete melltartó pántján. A mozdulatot lassan, türelmesen folytatta a kapocs irányába.
– Azt kérdezted, mit szólok. Minden szavaddal felhergelsz. Átengedted magad nekem. Most pedig azt kell tenned, amit mondok. Ellenvetés nélkül. – A beszéd közben a lélegzete cirógatta Negin vállát, aki libabőrös lett, és a tenyerét a falra szorította. Ha George játszani akart, ő szívesen vele tartott.

Ács_Milán>!

– Nem tudlak kiverni a fejemből. Itt vagy bennem, az illatod, az érintésed, a mosolyod, mindened. Eljátszhatjuk, hogy haragszunk egymásra, vagy hogy ellentétes oldalon állunk, nem változtat azon, hogy kellesz nekem.

188-189. oldal