!

Anita Gayn magyar

Anita_Gayn I
123 figyelő · 148 figyelt · 0 értékelés · 0 polc · 2 karc · 0 észlelés
Nem
Honlapanitagayn.blogspot.hu
Facebook@AnitaGayn

Könyvei 6

Anita Gayn: Senkinek sem kellesz!
Anita Gayn: Szükségem van Rád
Anita Gayn: Hazudd, hogy szeretsz!
Anita Gayn: Sütilány
Anita Gayn: Azon a nyáron
Anita Gayn: Démoni titkok

Kapcsolódó sorozatok: Senkinek sem kellesz! · Összes sorozat »

Kapcsolódó zóna

!

Anita Gayn olvasói

14 tag · 2 karc · Utolsó karc: 2018. szeptember 24., 12:25 · Bővebben


Népszerű alkotóértékelések

ieszti>!

Anita Gayn

Kedves kiadók, tessék felfedezni végre Anitát!!!
Jó lenne nyomtatásban is látni a könyveit.

7 hozzászólás
Tóth_Orsolya_3 P>!

Anita Gayn

Igazi gyöngyszem! <3
(Szeretném én is nyomtatásban látni és megvenni a könyveit!!!)

1 hozzászólás
Tamlilla>!

Anita Gayn

Na, számomra ő egy olyan író, akinek a könyveit nem tudom letenni. (és közben lerágom a tíz körmömet). Szerintem nagyon tehetséges, remek érzéke van a jól felépített, izgalmas, konfliktusokkal teletűzdelt történetekhez.

otaksa>!

Anita Gayn

Sok külföldi, de akár magyar, agyonhájpolt írót leköröz, egy igazi gyöngyszem. Négy könyvét olvastam eddig (2 megjelent és 2 meg nem jelent), és egyik jobb a másiknál.
Életszagú, ahogy ír, hétköznapi dolgokról is mélyen, kifejezetten bő szókinccsel rendelkezik, már csak ezért is kedvenc lenne. Megérintenek a történetei, ott állok velük együtt a tengerparton, a járdán, a nappaliban, és elszoruló szívvel vagy széles mosollyal átélem a kalandjaikat.
Kíváncsian várom mit fog írni tíz-húsz év múlva, amikor egészen más élethelyzetből adódóan egészen más problémákkal fog szembesülni az írónő.
És kifejezetten nehezményezem, mint egy durcás kigyerek, hogy nincs meg a nyilvános kapcsolat vele itt a molyon, és nem lehet közvetlenül neki elmondani mindezt.

37 hozzászólás
Zsinus>!

Anita Gayn

Rendkívüli írónő. Az első könyvét a Senkinek sem kellesz-t én még a megjelenése előtt olvastam egy oldalon, és szerelem volt első olvasásra. Humoros és szívszorító egyben. Hihetetlen jó írói stílusa van. Csak azt sajnálom, hogy ennyire ismeretlenek az írásai. Az SSK folytatása, illetve a hozzá kötődő további írások sem jelentek meg, pedig biztosan a polcomon sorakoznának legféltettebb kincsekként. Aki csak teheti olvassa el őket. :)

4 hozzászólás
birokatalin91>!

Anita Gayn

Imádom a könyveit!! :) Ahogy olvasom, hol sírok, hol nevetek a történeten. Tízből tízes!

Jadranka>!

Anita Gayn

Az első könyve annyit adott, hogy szerintem életem végéig emlegetni és dicsérni fogom. A második is nagyon, nagyon jól sikerült. Ezúton kiáltom ki magam rajongónak, ajánlom mindenkinek, nagyon megszerettem!

„És igen, ha túléled a szadista élet minden leckéjét, és tanulsz a hibáidból (az enyémek különösen nagyok voltak), akkor büszke lehetsz magadra. Elmondhatod magadról, hogy túléltél mindent, a sebeid meggyógyultak, a szíved összekotortad a képzeletbeli kiskanállal, és talán még jó is lesz valamire.”

4 hozzászólás
BarbarBaarbiii>!

Anita Gayn

Még anno 16 évesen akadtam először rá az írásaira. Nagyon megfogott ahogy ír, és már alig várom, hogy papír alapon is olvashassam az elektronikusan elérhető műveket, és azt is, hogy a könyvespolcomon tudjam az összeset :D

1 hozzászólás
s_zsófi>!

Anita Gayn

Egy olyan író, akit sok éve töretlen lelkesedéssel szeretek. Még a merengőn fedeztem fel 2010 körül, és mindent elolvastam tőle a Senkinek sem kellesz után, amit csak találtam.
Így 6 évvel később is elmondhatom, hogy bármikor szívesen olvasom újra a műveit, és mindig valami újat fedezek fel bennük az idő múlásával, mindig többet adnak, mint az előző olvasáskor.

KyKy>!

Anita Gayn

Kedvenc írónőm egyike, magyarok közül pedig number one. Tinifejjel találkoztam az első könyvével, az SSK-val, és bár azóta eltelt idestova 10 év, mégsem érzem úgy, hogy bármennyit is kopott volna a történet fénye. Imádom tőle ezt a sorozatot, nem tagadom, hogy ez a fő kedvencem (HHSz a csúcs), de mindegyik könyvéért rajongok. Szeretném, ha végre felfedeznék őt a magyar kiadók, mert annyi béna könyvet olvashatunk, nem értem, miért nem veszik észre az igazi gyöngyszemet, hogy sokkal több könyvét olvashassuk, hogy a magyar irodalom gazdagodjon a jobbnál-jobb történeteivel… Remélem, hamarosan eljön ennek is az ideje, én teljes mértékig támogatom ebben a magam módján, amennyire csak lehetséges. ♥


Népszerű idézetek

Vivi_>!

– Az én hajszínem neve Vadító Vörös, Mattie. A tiédet, hogy hívják? Szarbarna?

4 hozzászólás
hellodorie>!

– Te inszomniás vagy?
– Már miért lennék? – kérdeztem. (…)
– Sosem alszol – világított rá. – Mindig itt bukkanok rád. Az egész éjszakát olvasással szoktad tölteni?
– Minek vesztegetném alvásra az időt, mikor ennyi jó könyvetek van?

Kapcsolódó szócikkek: Emily Sullivan · Matt Harper
Vivi_>!

Nem szeretem a kedves embereket, mert nem hiszek bennük. Az emberek csak akkor kedvesek egymással, ha akarnak valamit.

9. oldal

Vivi_>!

Tudom, hogy apám is mit gondol rólam, egyszer két éve megkérdezte drogos vagyok-e. Mondtam neki, hogy a könyvfüggőséget kizárva nem.

ildisz>!

– Ne bántsd Cicát! – kértem. – Ő nem rossz!
– Hányszor mondjam neked, Árulkodós? Ez egy medve.
– Tudom, hogy medve, de Cica is. Te is fiú vagy, meg Matt is – magyaráztam, hogy végre megértse.
– Ez a neve? – nevetett ki Matt. – Te tényleg kis hülye vagy még. A Cica nem való Legyen inkább Teddy.
– Cica! – téptem ki akaratosan a kezéből.

Kapcsolódó szócikkek: Cica · Emily Sullivan · Matt Harper
3 hozzászólás
Vany>!

Amikor két óra múlva kiapadtak a könnyeim és gondoltam felfüggesztem az önsajnálatot, ameddig beszállok a gépbe – legalább addig – azzal a gondolattal vigasztaltam magam, hogy kell lennie reménynek. Remény, hogy minden jóra fordul, hogy valaki valahol csak rám vár, hogy valakivel boldogabb lesz a befejezés. Akkor sem szabad feladnunk ezt a reményt, ha pillanatnyilag úgy tűnik,vagy épp tökéletesen biztos vagy benne, hogy… hogy senkinek sem kellesz!

Utolsó bekezdés

ildisz>!

Végezetül a negyedik leckét mondom el. A negyedik lecke a túlélés. Hiszen mindent túl lehet élni. Egy ideig fáj, aztán lassan elmúlik. Na, jó, nem múlik el, inkább sokkal kevésbé fáj, de a lényeg, hogy élsz és továbblépsz, mert ez az élet rendje… legalábbis ezzel áltatják az embereket, nyilván igaz. És igen, ha túléled a szadista élet minden leckéjét és tanulsz a hibáidból (az enyémek különösen nagyok voltak), akkor büszke lehetsz magadra. Elmondhatod magadról, hogy túléltél mindent, a sebeid meggyógyultak, a szíved összekotortad a képzeletbeli kiskanállal és talán még jó is lesz valamire.

Kapcsolódó szócikkek: Emily Sullivan
premonitions>!

– Te az a bajkeverő lány vagy, akiről a gyerekeim állandóan beszélnek?
– Nem – jelentettem ki. – Én az a lány vagyok, akit a gyerekei állandóan bajba kevernek.

Kapcsolódó szócikkek: Emily Sullivan
ildisz>!

(…) kell lennie reménynek. Remény, hogy minden jóra fordul, hogy valaki valahol csak rám vár, hogy valakivel boldogabb lesz a befejezés. Akkor sem szabad feladnunk ezt a reményt, ha pillanatnyilag úgy tűnik, vagy épp tökéletesen biztos vagy benne, hogy… hogy senkinek sem kellesz!

Kapcsolódó szócikkek: Emily Sullivan