!

Andrassew Iván magyar

1952. július 29. (Budapest) – 2015. január 14. (Budapest)

NemFérfi
Honlaphttp://www.andrassew.hu/
Wikipédiahttp://hu.wikipedia.org/wiki/Andrassew_Iván
Facebookhttps://www.facebook.com/andrassew.ivan
Életrajz

Könyvei 10

Andrassew Iván: Ne vígy minket a kísértésbe
Andrassew Iván: Róna Péter
Andrassew Iván: Beszélések
Andrassew Iván: Peremkirályság
Andrassew Iván: Végrend
Andrassew Iván: Prolilét-ra
Andrassew Iván: Csanád és a család
Andrassew Iván: Vashideg
Andrassew Iván – Pál János: Prolitológia
Andrassew Iván: Csapdalakó

Róla szóló könyvek 1

Onagy Zoltán: Papírt és kardot írtam

Népszerű idézetek

>!
Carmilla 

    Nem kereste az emberek társaságát. Úgy vélte, a nyomorúsága másokra is rátelepedhet, a vidámság legkisebb esélye is odalesz, ha egy estélyi mulatságra való meghívást elfogad. Rákapott a magányra.

102. oldal, Sehovase (Ferenczy, ?)

Kapcsolódó szócikkek: magány
>!
Carmilla 

    Pakson élt egy ember, aki egy hálót küldött nekem. Benne volt egy egészen picikére aszott ember. Holtan persze. A hálónak nem volt nyitja.
    A csomag kísérőcédulkáján az állt, hogy ne nagyon elmélkedjek az örökkévalóságról, mert így járok. Amikor megkerestem, csak azt mondta: romló húsok száradnak bőrökben. Aztán ültünk a házának teraszán, néztük a Dunát.

63. oldal, Romló húsok száradnak bőrökben (Ferenczy, ?)

Kapcsolódó szócikkek: örökkévalóság
>!
Carmilla 

(…) És ha az ember rendesen megtanul ölni, tehát a májra, szívre vagy az agyra céloz, és képes is valamelyiket eltalálni, akkor a másik ember azonnal tárggyá zuhan, mindenféle pofavágás, dögös és megható tekintet nélkül.

89. oldal, Dögkút (Ferenczy, ?)

>!
Carmilla 

De aztán kiderült, hogy az se megy, már ez se megy nekünk, mégiscsak van bennünk valami, nemhogy kiirtani, a helyét kifürkészni is képtelenek vagyunk, vagy lettünk. Az is lehet, hogy vándorol bennünk, mint egy sunyi repeszdarab.

26. oldal, Elmentünk fázni egy kicsit (Ferenczy, ?)

>!
pelika_Bp

Magyarán kedves Csandáunk titkolta a dolgokat addig, amig a Jövőnkön nem segitettek neki abban, hogy leessen végre a tantusz – bő másfél év után! Úgy látszik a zsidó tantuszra kisebb erővel hat a gravitáció.

32. oldal

>!
pelika_Bp

Célunk, hogy Magyarországon se szakközépiskolában, se gimnáziumban ne érettségizhessen le úgy fiatal, hogy nem ismeri a székely-magyar rovásírást.

74. oldal

>!
Carmilla 

(…) Mutatott egy visszafüttyögős kulcstartót. Szóval olyat, amelyiknek fütyülsz és visszavinnyog. És amikor fölemeled egy nőstényhang azt mondja: áj láv jú. Nagyon drága volt. Japán.

20. oldal, A macska (Ferenczy, ?)

1 hozzászólás
>!
pelika_Bp

Sz. nem magyar fasisztaként magasztalja Izrael Állam botrányos politikáját, hanem zsidó fasisztaként, de szemmel látható, hogy ő elsősorban fasiszta, és csak másodsorban magyar vagy zsidó vagy szittyahottentotta.

214. oldal