!

Ana-Maria Negrilă román

Könyvei 2

Ana-Maria Negrilă: Jégcsászár
Ana-Maria Negrilă: Împăratul ghețurilor

Kapcsolódó sorozatok: Jégcsászár · Összes sorozat »


Népszerű idézetek

>!
marschlako P

Először fordult elő, hogy ily módon kommunikáltunk. Furcsa érzés volt – mintha a fejemben lévő hang beszélni kezdett volna hozzám. Egy ideig csendben maradtunk, kéz a kézben. Reh kiutat keresett, energiája betöltötte a szűk szobát, és fokozatosan teljesen beborított minket, és akkor hirtelen zöld párát láttam a padló fölött lebegni. A falak felé terjedt. Testünk hamarosan átlátszóvá vált, és elszakadt attól a valóságtól. Olyanok voltunk, mint valami köd, mint egy gondolat, amely az ész mögött rejtőzködik. A hétköznapi emberek számára nem léteztünk.
[…]
Egyszer csak Reh megrezzent, és éreztem, hogy abban a csillogó mindenségben felénk nyúl egy sötét kéz, és kihajít onnan. Visítottam, amikor a padlón találtam magam. Hideg volt a szobában, a ragyogásuktól megfosztott tárgyak elanyátlanodva, mocskosan hevertek. Reh nehezen szedte a levegőt, belefáradt a megerőltetésbe. Talpra álltunk.

137-138. oldal

>!
Költsei_Firincz

„…és akkor jöttem rá, hogy az a lény egy ember, aki mellkasáig egy fémhengerben áll, amelyről eleinte azt hittem, egy furcsa szék. Teste felső részéből csövek lógtak ki, amitől úgy nézett ki, mint egy hálója közepén ülő hatalmas pók. Nagy kopasz fejét a műszerfalhoz csatlakoztatták három vezetékkel, melyek a homlokába fúródtak.”