!

Adriana Locke

Honlapadrianalocke.com
Facebook@authoradrianalocke

Könyvei 18

Adriana Locke: Crank – A kurblis
Adriana Locke: Sway
Adriana Locke: Crank (angol)
Adriana Locke: Written in the Scars
Adriana Locke – Charleigh Rose – Ella Fox – Emma Scott – Kate Stewart – Kennedy Ryan – L. J. Shen – Mandi Beck – Meghan Quinn – Rochelle Paige – Sara Ney: Team Player
Adriana Locke: Swing
Adriana Locke: Sacrifice
Adriana Locke: Battle of the Sexes
Adriana Locke: Tangle
Adriana Locke: Switch

Kapcsolódó sorozatok: A Gibson-fiúk · The Gibson Boys angol · Imperfect Love angol · Exposé angol · Dogwood Lane angol · Mason Family angol · Összes sorozat »

Kapcsolódó kiadói sorozatok: Rubin pöttyös könyvek Könyvmolyképző · 1001 Dark Nights

Antológiák 1

Together with Love

Népszerű idézetek

KöfférTzitzah P>!

Ez a hely, ez a férfi, olyan, mint egy szippantásnyi benzingőzös, tesztoszteronnal telített levegő. Olyan idegen, mint a világűr. Egy másik bolygó. És bár kislányként sose akartam űrhajós lenni, erre az utazásra befizetnék, csak hogy megtudhassam, milyen érzés.

KöfférTzitzah P>!

Az igaz szerelem nem olyasmi, amit választunk. Azt az univerzum választja nekünk.

Zso89 P>!

– Nem fogunk random faszikat kergetni vasárnap délelőtt – nevetem el magam. – Még akkor se, ha oltári cukik voltak.
– Cukik? Nem kiskutyák, Sienna! Inkább díjnyertes csődörök.

KöfférTzitzah P>!

Az igaz szerelem nem olyasmi, amit választunk. Azt az univerzum választja nekünk. Mintha már úgy születnénk, hogy tudjuk, ez a nő lesz az, aki pontosan úgy készíti a fasírtot, ahogy szereted, aki elfogadja a csütörtök esti pókerjátszmáidat, és aki melletted fog állni, bármivel is kell megküzdened az életed során, csak azért, mert te vagy az, aki. Semmi más oka nincs rá. És ez (…) az igazi szerelem.

Zso89 P>!

– Az emberek nem tökéletesek. Néha egyszerűen elszúrják. Néha megtervezik a dolgokat, aztán jön valami, ami mindent fenekestül felfordít, és nem tudják, hogy mit kellene tenniük.

KöfférTzitzah P>!

Nevetésünk hangja összekeveredik a levegőben, a magas, nőies hangba belevegyül az ő reszelős baritonja. Szellő fújja a leveleket a kocsi ablaka előtt, a napfény beömlik az ablakon, és úgy érzem, ebbe a pillanatba bele tudnék szeretni, ha akarnám.