zsofigirl

George R. R. Martin: Trónok harca
125 résztvevő · 2015. december 31., 20:59
+
>!
zsofigirl
Kindle

Kérdésem lenne azokhoz, akiknek PWII van, vagy az egyest ápdételték már :)

Ma délután úgy döntöttem, hogy mivel magától még nem frissített (főleg, hogy a wifi szinte soha nincs bekapcsolva), majd megcsinálom én manuálisan. Minden szép és jó (tényleg! a kereső funkció sokkal klasszabb lett), de ha fejre állok, sem találom, hogy hányadik oldalon járok a hányból! Az megvan, hogy alul ha nyomogatom, előjön (de csak, hogy hányadik), de én azt amúgy is ott fehéren szeretem; eddig megnyomtam fent, előjött a menü és lent mutatta, de most csak egy nyilat mutat. Valaki segítene? Köszi! :)

13 hozzászólás
>!
+
>!
zsofigirl
Ruta Sepetys: Between Shades of Gray

Úgy egy héttel ezelőttig semmit nem tudtam – sem a könyvről, sem az írónőről. Aztán egyszer csak záporozni kezdtek a dicsérő karcok Ruta-ról egy író-olvasó találkozó kapcsán, én pedig kíváncsi lettem.

Nem sokat olvastam még hasonló témában, a szovjet oldalról pedig biztosan ez volt a első könyvem. Kemény téma, olyan dolgokról, amelyek soha nem szabadott volna megtörténjenek, mégis megtörténtek, és emberek éltek benne, élték túl vagy haltak bele. Ilyen lehet, amikor megtalálják az emberit a pokolban. De soha, soha többet senki ne ilyen körülmények között kelljen megtalálnia.

Hirdetés
++
>!
zsofigirl
Dallos Sándor: A nap szerelmese

Vujity Tvrtko után szabadon, azért ez a Munkácsy nagy csávó volt. :)

Úgy kezdődött, mint valami rossz Romana regény, de aztán nagyon jó lett. Főleg a Sven-es rész, az annyira szép szerelmi történet! Nagyon kíváncsi vagyok, mi fog még ezzel kapcsolatban történni (ha egyáltalán). Kicsit sajnálom, hogy nem akkoriban olvastam, amikor volt a Munkácsy kiállítás, sokkal érdekesebb lett volna ez után megnézni a képeket, ismerve a történetüket. Hamarosan kézbe veszem a második kötetet is.

++
>!
zsofigirl
Postcrossing – Képeslapok a világ körül!

Nem postcrossing, de talán a legtalálóbb zóna mégiscsak ez. Az előző karc írása közben eszembe jutott még egy nagyon jó oldal: http://www.sendsomething.net/

A lényege: írhatsz magadról akármit (plusz a címed), és random emberek, akik rádtalálnak, küldhetnek neked akármit. És persze te is küldhetsz bárkinek. Nagyon izgi!

Én egy hasonló oldalt használtam régebb, azóta megszűnt, de ez is ugyanúgy működik. Kaptam már zinet az avokádó termesztéséről, iszonyúan illatos rágót, képregényt és apróságokat (ebben a borítékban tartom a Kindlim :D), egy másik levélben válogatás CD-t, amiről rongyosra hallgattam egy Britney Spears számot, sudokus medált, pénzérméket. Kaptam még egy halott kutya emlékére random emberkéknek küldözgetett emlékező-képeslapot fura bélyeggel. Én is küldtem már leveleket, képeslapokat. Jó móka. :)

11 hozzászólás