zso506 119


Összes kitüntetés 579


Kedvenc könyvek 12

Kedvenc sorozatok: Agatha Raisin, Galaxis Útikalauz stopposoknak-trilógia, Hana Yori Dango, Időtlen szerelem, John Cleaver, Love★Com, Napernyő Protektorátus, Sötét erő trilógia, Vastündérek

Kedvenc szereplők: Alexia Tarabotti, Calderon, Chloe Saunders, Derek Souza, Elizabeth Bennet, Larten Crepsley, Lord Akeldama, Lord Conall Maccon, Magnus Bane, Marvin, a paranoid android, Mr. Bennet, Mr. Darcy, Xemerius, Zaphod Beeblebrox

Kedvenc alkotók: Banana Yoshimoto, Douglas Adams, Gyuricza Barbara, Hugh Fearnley-Whittingstall, Kelley Armstrong, M. C. Beaton, Marni Bates, Miks-Rédai Viktória, On Sai, Richard Dawkins

Kedvenc kiadók: Könyvmolyképző


Aktuális olvasmányok

>!
2013. június 14., 08:15

Dr. Tóth András: Ősember a pénztárcámban Miért olyan nehéz meggazdagodni?

>!
2013. július 21., 16:15
>!
2014. augusztus 18., 01:55
3 hozzászólás

Dolák-Saly Róbert: Agyatlantisz avagy az ember tragédia

>!
2014. december 8., 09:06
>!
2015. április 1., 15:25

Sei Shin: Szamuráj hitvallás A karddal egybeforrasztott világ

>!
2015. április 16., 19:42
>!
2015. április 20., 23:30

Utolsó karc

+
>!
zso506

http://moly.hu/kihivasok/keszuljunk-fel-egy-zombiapokalipszisre

Rövid időm volt gondolkozni azon a problémán, hogy kit vinnék magammal egy ilyen helyzetben, de biztos vagyok benne, hogy ha velük nem élném túl az apokalipszist, akkor senkivel sem sikerülne.

Larten Crepsley (Darren Shan vámpírsorozata) – Egy több száz éves vámpír csak jól jöhet a csapatba.
Alexia Tarabotti (Gail Carriger: Soulless- Lélektelen) – Meg tudja fékezni a vámpírokat és a vérfarkasokat, és egy napernyővel is meg tud ölni egy vámpírt. Úgy tud vitatkozni, mint senki más, vele nem unatkoznék soha.
Marwin (Douglas Adams: Galaxis útikalauz stopposoknak) – Mert kell valaki, aki még nálam is sötétebben látja a jövőt. Ezen kívül pontosan ki tudja számolni, hogy mennyi esélyünk van a túlélésre.
Alice Cullen (Stephenie Meyer: Twilight – Alkonyat) – A jövőbe lát, így tudja, hova nem szabad elbújnunk a zombik elöl.
Derek (Kelley Armstrong: The Summoning – A szellemidéző) – Kiválóan tud szökéseket és meneküléseket tervezni és kivitelezni, és még a szorult helyzetekből is talál kiutat. Ezen kívül ő a legokosabb vérfarkas, akit ismerek.
Perselus Piton (Harry Potter sorozat) – Amolyan mindenesnek szánom a csapatba. Kiválóan tud gyógyitalokat főzni, és talán kikotyvasztja a zombiellenes varázsitalt is.
Voldemort (Harry Potter sorozat) – Aki világuralomra tör és rettegésben tartja Angliát, annak talán néhány zombi sem okoz majd problémát.
Cole St.Clair (Maggie Stiefvater: Linger és Forever) Tudományos munkássága miatt válogattam be a csapatomba. Bízom benne, hogy nem csak a vérfarkassá válás problémájára találja meg a megoldást…