Tintike 0


Molyboltos vevő ★★★★ Éljen az ókor ★ Olvassunk Szilvási Lajos könyveket! ★ Olvassuk Pennac Malaussène-sorozatát! ★ Olvassunk romantikus könyveket! ★ Egyszer egy ★ Minden Mazochista Moly Liszt Ferenc emlékolvasás a Zene Ünnepéig ★ Az angolkisasszonyos stílus híveinek ★ Olvassunk novellát ★ A pöttyös az igazi! ★ 2011 – Anna Karenina éve ★ Olvassunk Szabó Magdát! ★ Boszorkányok márpedig vannak! ★ Dosztojevszkij-emlékolvasás ★ Magyarok előnyben ★★★

Összes kitüntetés 20


Kedvenc könyvek 25


Aktuális olvasmányok

>!
2014. május 31., 15:54
>!
2014. július 13., 15:02
>!
2014. augusztus 21., 21:34

Utolsó karc

+
>!
Tintike

„a vadászat lelkünket, gondolatvilágunkat szépíti, gazdagítja, természettudományi ismereteinket bővíti, az állat- és növényvilág szeretetét fejleszti”

Hogyne, biztosan. Szórakozásból és merő állatszeretetből legyilkolni. Hajtani jó darabig, hadd fusson szerencsétlen az életéért, esetleg ebben még gyönyörködni is lehet, ó milyen csodálatosan emberi! Fák szeretete: kivágni mindet. Állatszeretettel is összefügghet, hiszen legszebb dolog gyilkolni a fákat, ha költési időszak van, és fiókák is ülnek a fészkekben. Így mindjárt két legyet lehet ütni egy csapásra.Ez nagyon-nagyon szépíti a lelkünket és gondolatvilágunkat gazdagítja a feleslegesen lemészárolt állatok szenvedése. Utána jöhet a jó kis vadászbál a cigányzene meg a sose halunk meg. Csodálatos na.

Kapcsolódó könyvek: Avarffy Elek: Őzhívás