Timberwolfes 49


Összes kitüntetés 154

Kedvenc sorozatok: A Setét Torony, A széthullott birodalom, A tűz és jég dala, Alapítvány-Birodalom-Robot univerzum, Az éhezők viadala trilógia, Az emlékek őre, Chaos Walking, Hannibál, Harry Hole, Harry Potter, Hercule Poirot, Jeeves, John Cleaver, Metró 2033 Univerzum, Millennium-trilógia, Partials, Razorland-trilógia, Robert Langdon, The Walking Dead, Város-trilógia, Vérmacska

Kedvenc alkotók: Agatha Christie, Dan Wells, Daniel Keyes, George R. R. Martin, Isaac Asimov, Jo Nesbø, Joe Hill, John Steinbeck, Lois Lowry, Mario Puzo, Örkény István, P. G. Wodehouse, Patrick Ness, Rejtő Jenő (P. Howard), Robert Merle, Stephen King, Stephen King (Richard Bachman), Thomas Harris


Aktuális olvasmányok

Rejtő Jenő (P. Howard): Tévedésből jelentik

Utolsó karc

+
>!
Timberwolfes
Stephen King

Sziasztok!

Kis közvélemény kutatás:
Kinek mi volt az első King könyve? És mi volt az első ami miatt egyből tudta hogy az összes többit is el akarja olvasni? (nekem az első 3 könyv a Cujo, Chtistine, Ragyogás volt és azóta meg se álltam)
Illetve ha ismertek olyat aki nem akar Kinget olvasni de azért tett egy próbát, annak mi volt az a könyv ami miatt azt mondta kösz többet nem? (egyik ismerősöm nagyon félős és neki a Ragyogás volt az első és utolsó SK-ja)
Azért kérdezem mert van egy ismerősöm aki élete első King könyve előtt áll. Tanácsot kért tőlem hogy mivel kezdjen. Az illető imádja a kutyákat (szóval szerintem a Cujo kizárva), kicsit félős és gyakran vannak hülye álmai (szóval annyira nem lehet parás pl Állattemető nem nyert)
Szóval várom a hsz-ket :)
Köszi a segítséget!

36 hozzászólás