suwayyah 111


A világnak rossz, a molyoknak jó – Avagy olvassunk disztópiás regényeket! Zabhegyező ★ Európa könyvkiadó – olvassunk tőle Azért csalódtam,mert… Olvassunk népszerű könyveket! ★ Molynyomozó 2. ★★★★ Molyboltos vevő ★★★★ Több mint öt éve moly ★★★★

Összes kitüntetés 9


Kedvenc könyvek 8

Kedvenc alkotók: Gillian Flynn


Aktuális olvasmányok

Patricia Highsmith: The Boy Who Followed Ripley

Utolsó karc

+
>!
suwayyah
Hogyan tovább?

Még a címkefelhő megjelenését követően volt egy karc, (de vesszek meg, sehogy sem találom, pedig ott ez volt tárgyalva), amelyikben valaki jelezte, hogy minden annyira lent van a főoldalon. Akkor erősen kételkedtem, de most egyszerűen azt veszem észre, hogy megnyitom a főoldalt, és mindig ugyanaz van.

Nyereményjáték, mit olvassak, fiatal molyok, vörös pöttyök meg még talán kettő, mert a többi már a felhő része. Mellette a menü, melyet nagyon ritkán esetleg használok, mert általában a profilomon keresztül ügyködök… Oké, alatta könyvajánló, zsigerből ugrom át, mert általában olyanokat hoz fel, hogy teljesen felesleges, de ott van és jónapot. Aztán most valahogy megjelent ott az irodalmi kalendárium, és talán ilyen fizetett hirdetések szoktak még lenni felül. És ennyi, néha még bekandikál valami a molyboltból jobb oldalon.

A lényeg, hogy régen azért belépéskor fogadott egy-két karc, hírekből is láttam valamit, híres emberektől idézetek, ki észlelt kit hol és ki vagy. Nem azt mondom, hogy mindig aj, de örültem ennek, de legalább volt valami élet a nyitóképen. Most meg úgy kell minden után kutatni (aka görgetni kell rendesen), amibe lehet, hogy nem fektetek kellő energiát mostanság, de még a fontosabb fejlesztési hírek is meglepetésként érnek néha. Lehet itt jönni azzal, hogy feljön a frissben meg ilyenek, de akkor is ez a benyomásom úgy zusammen. És ez zavar, ezért gondoltam, hangot adok neki.

Javaslatom egyelőre nincs, csak radikális. Van valami visszajelzés ezzel kapcsolatban? (Nem töltöttem molyos kérdőívet, amikor kellett volna, ha abban volt ilyen, akkor legközelebb majd…)

2 hozzászólás