Sonja 29


Összes kitüntetés 55


Kedvenc könyvek 22

Kedvenc sorozatok: A tűz és jég dala, Agatha Raisin, Calderon, Fandorin, Francesca Cahill, Harry Hole, Hercule Poirot, Inheritance Cycle, Luxen, Napernyő Protektorátus, Pushing the Limits, Rizzoli & Isles, Tündérkrónikák

Kedvenc alkotók: Agatha Christie, Borisz Akunyin, Brenda Joyce, Christopher Paolini, Gail Carriger, George R. R. Martin, K. A. Tucker, Karen Marie Moning, Karen Rose, Katie McGarry, M. C. Beaton

Kedvenc kiadók: Könyvmolyképző


Aktuális olvasmányok

Dmitry Glukhovsky: Metró 2033
>!
2015. október 8., 16:59

Utolsó karc

+
>!
Sonja
2015. könyvekben – kérdez – válaszol

@Judit_1968 meghívására:
1. Legjobb könyv, amit 2015-ben olvastál.
Azok közzül, amit olvastam idén eddig, hosszas válogatás után azt kell mondjam, leginkább a Vér és csillagfény napjai tetszett. Be kell lássam, nem olvastam eleget ez évben s sok időt fecséreltem újraolvasásra. :D

2. Legjobb folytatás, amit 2015-ben olvastál.
On Sai: Lucy és nekem David Lagercrantz: Ami nem öl meg – MIllenium folytatás. Remélem nem csak egyet lehet. :D De akkor On Sai viszi a pálmát!

3. Legnagyobb csalódás.
Be se jelöltem egy pár könyvet, amit elkezdtem, de akkora csalódás volt, hogy már az elején leraktam. De nekem Lakatos Levente mint író, nagy csalódás volt – bár szerintem csak mert túl magasra tettem a mércét. ^^

4. Legnagyobb meglepetés.
David Lagercrantz: Ami nem öl meg – nagyon féltem tőle és legalább annyira jó lett.

5. Kedvenc új szerző (debütáló vagy számodra új).
Ez nehéz, kedvenc szerzők megszavazása számomra már a komfortzónámból való kihívást jelenti. De ha ér, hogy tavaly kezdődött a szerelem és még most is tart: On Sai.

6. Legújabb kedvenc karakter.
Be kell lássam idén sok újraolvasást és sorozatfolytatás követtem el. De az újak közzül talán Feyre -(A court of thorns and roses)

7. Egy könyv, amin sírtál.
Na ilyen nem volt életemben sem – legfeljebb egy kicsit párásodott be a szemem, de ebben az évben legfeljebb a nevetéstől sírtam.

8. Egy könyv, ami boldoggá tett.
Amin sokat mosolyogtam: Archer's voice, a Geek girl 1–t épp csak megkóstoltam (az várakozik még a polcomon) de nagyon nevettem… de hogy boldogság érzéssel tölt el… Like gravity-ből Finn Chambers tettei.

9. Kedvenc filmadaptáció, amit idén láttál.
ÖÖÖ…. Nem láttam túl sokat. Az ezredszer megnézett Büszkeség és balítélet számít? Na jó… talán a Hamupipőke Disney feldolgozása. Az annyira tündérmesés lett!

10. A legszebb könyv, amit idén vásároltál (vagy kaptál).
Colleen Hoover: Ugly love – (I'm so in love with the story… )

11. Mely könyveket szeretnéd elolvasni az év végéig?
Nos: Benina: Rekviem a szivárványodért, Lány a vonaton, Különös grófnő, Mila 2.0, Jo Nesbo Harry Hole újraolvasás, Lock and Mori, Dreams of Gods and Monsters, Heir of fire, Queen of shadows, A varázslók, Ezüsthíd, Edenbrooke, Karin Slaughter néhány könyve, More than water, Boldogító lélegzet, Skorpió vágta, folytassam?

12. Új megjelenés, amit még nem olvastál, de szeretnél.
Lock and Mori, Queen of shadows, Lány a vonaton…

13. Legjobban várt új megjelenés az év második felére.
A Outlander 3.része, Heartless magyarul.

Ha időtök engedi, és van kedvetek válaszoljatok ti is: @Elhaym @gy_anita @KönyvMoly_1989

2 hozzászólás