sanchopanza 0


Összes kitüntetés 2


Kedvenc könyvek 28


Aktuális olvasmányok

>!
2015. február 13., 16:14
>!
2015. április 7., 12:45

Utolsó karc

+
>!
sanchopanza

Egy barátom kb. másfél évvel ezelőtt megörvendeztetett egy link-el. IQ-teszt rejtőzött mögötte. Halogattam a dolgot, mert annak ellenére, hogy erősen alul iskolázott vagyok, mégiscsak áltattam magam azzal, hogy értelmes ember vagyok. Féltem is, mert mi a fenét kezdjek a tévképzetemmel, ha egy ilyen gonosz, rosszindulatú teszt lerombolja az illúzióimat és megmásíthatatlanul kijelenti, hogy nagyjából félúton vagyok a retardált és az átlag chips-zabáló, valóvilág néző idióta között. Tehát halogattam. Aztán a múlt héten rászántam magam. Minden költői túlzás nélkül, kellett hozzá 7 doboz sör és némi pipadohány. Hajnali 3 óra volt. Megcsináltam. Az eredmény: http://kepfeltoltes.hu/120226/_j_k_p__2__2_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Megnyugodtam, nem kell újrarendeznem az életem. Azonban felvetődött bennem a kérdés: Mennyire mérvadóak az ilyen tesztek, illetve konkrétan ez a teszt? Amennyiben valaki képben van a témát illetően, szolgálhatna némi felvilágosítással.
És kíváncsi is vagyok. Aki kedvet érez, az legyen kedves töltse ki ezt a tesztet és ossza meg velem, illetve velünk (a legmagasabb iskolai végzettség megjelölésével). Nekem szakmunkásképzőm van.
A teszt: http://alfa.webdesign.hu/jatek/iq/index2.shtml

7 hozzászólás