NoemiSmile 31


Több mint három éve moly ★★★★ Boszorkányok márpedig vannak! ★ Fekete könyvek Starbucks Cofee Szárnyaljuk túl 2012-ben elolvasott könyvek számát! ★★★ Emlékül a _kis hercegnek_! ★ »> Top 3 Anita Blake aranyköpés «< ★ Olvassuk el a Csodák korát! ★ Rubinvörös, Zafírkék és Smaragdzöld, avagy olvassuk el az Időtlen szerelem sorozatot! ★ Irtsuk a nagyokat! (650 oldal felett) Molynyomozó 3. ★★★★ 30 napos Trónok Harca kihívás 20 napos Időtlen szerelem kihívás Olvassuk el Lakatos István Lencsilány című könyvét ☺ Macskák, macskák mindenhol.. Elég volt a sorozatokból! ★★★

Összes kitüntetés 44


Kedvenc könyvek 7


Aktuális olvasmányok

>!
2014. október 24., 16:01

Utolsó karc

+
>!
NoemiSmile
Napi mosoly

Hétköznapi mese a kedvességről:
Egyetem, ügyintézés, kígyózó sor az udvaron szakadó esőben.
Kezdéskor érkezem, de már vannak előttem kb. százan. Beállok a sor végére az esernyőmmel. Eltelik öt perc, sor még áll, mögöttem 5-10 új ember. Egyszer csak megszólít egy lány, hogy ha szeretném, beállhatok a helyére, a sor közepére, mert neki el kell mennie. Boldogan elfogadom és máris ugrok 50 embernyit előre.
Hihetetlenül feldobta a napomat és nem csak azért, mert így „csupán” másfél órát kellett sorban állnom, hanem mert egy ilyen apró, váratlan kedvesség mutatja a legjobban, hogy bizony vannak aranyos és figyelmes emberek. :) Sokkal szebb lenne a világ, ha mindenki így figyelne a másikra. :)