NoemiSmile 24


Több mint két éve moly ★★★★ Boszorkányok márpedig vannak! ★ Fekete könyvek Szárnyaljuk túl 2012-ben elolvasott könyvek számát! ★★★ Emlékül a _kis hercegnek_! ★ »> Top 3 Anita Blake aranyköpés «< ★ Olvassuk el a Csodák korát! ★ Rubinvörös, Zafírkék és Smaragdzöld, avagy olvassuk el az Időtlen szerelem sorozatot! ★ 30 napos Shadowhunters kihívás Irtsuk a nagyokat! (650 oldal felett) 30 napos Trónok Harca kihívás 20 napos Időtlen szerelem kihívás Olvassuk el Lakatos István Lencsilány című könyvét ☺ ★ Macskák, macskák mindenhol.. Elég volt a sorozatokból! ★★★ Időutazó molyok ★

Összes kitüntetés 43


Kedvenc könyvek 7


Aktuális olvasmányok

>!
2014. június 3., 17:19

Utolsó karc

+
>!
NoemiSmile

|életkép
Vizsgaidőszak, napsütéses délután, szinte kihalt egyetem.
Épp a folyosón ücsörögtem egyik ismerősömre várva és mivel már bármelyik percben megérkezhetett, el akartam tenni a könyvet, amit olvastam. Aztán megpillantottam az őrült külföldi srácot, aki kényszeresen beszélget és ölelget mindenkit. Pont felém tartott. Észre is vett, mint az egyetlen potenciális „áldozatot”.
Több se kellett, könyv újra kicsap és olyan gőzerővel merültem bele a sorokba, ahogy csak tudtam. Meg is úsztam egy köszönéssel, bár próbálkozott erősen. Dumált és keringett körülöttem, én viszont kitartóan meredtem a lapokra. Pár perc után megunta és arrébb állt.
A könyv egy igazi fegyver! Távol tartja a nemkívánatos elemeket. :)