lizzizi 12


Összes kitüntetés 337


Kedvenc könyvek 11


Aktuális olvasmányok

>!
2016. február 6., 23:19
>!
2012. április 27., 18:58
51 hozzászólás

Biblia

>!
2011. július 30., 11:25
11 hozzászólás

Utolsó karc

+
>!
lizzizi

Elgondolkodtam azon, hogy rendelek könyvet egy kiadótól, ami most nagyon megérné. Aztán ránéztem a könyvekre, és a 4,5-5 értékelésekre, aztán arról, hogy miről is szólnak és rájöttem, hogy NEM ÉRDEKEL a mostanában divatos Szürke ötven árnyalata hullám által elindított irodalom:

"szívszaggatóan gyönyörű, lüktető, lebilincselő, letehetetlen, fájdalmasan szép, ésatöbbi ésatöbbi… olyan mintha Daniel Steel típusú könyvek lennének felturbózva kis erotikával, droggal, elmebetegségekkel, de továbbra is hiteltelen, valótlan, nem életszerű szirupos cucc.

Biztos velem van a baj, de nem vagyok hajlandó olyan könyvet olvasni, amit úgyis a falhoz vágnék, hiába szédíti el a nők jó részét.

Ui: És e gondolat hatására megpróbálok az évek óta olvasási polcomon csücsülő és félbehagyott, rettegett Fejőséva könyv végére érni, mert olyan kritikán aluli, letehetetlen, aztán felszívom magam és megírom róla a mindent elsöprő kritikámat is soha több könyv a szerzőtől, vagy hasonló stílus….

Kapcsolódó könyvek: Alice Clayton: Faldöngető · Cassia Leo: Fekete doboz · Penelope Douglas: Szívatás · Calia Read: Szétcsúszva · E. L. James: A szürke ötven árnyalata · Fejős Éva: Cuba Libre

12 hozzászólás