keep 0


Összes kitüntetés 53


Kedvenc könyvek 2


Aktuális olvasmányok

>!
2016. január 14., 22:20
>!
2015. május 28., 22:30
>!
2014. január 13., 22:36

Biblia

>!
2012. január 16., 20:32

Utolsó karc

+
>!
keep
Angol

Sziasztok,
Angol nyelvű könyvet keresnék saját részre. Oxford Bookworms 5-ös szinten olvasgatok most, szerintem kb itt tarthatok, alulról kapirgálom a középfokú szintet, bár a szövegértésem nem rossz.
Ami nagyon fontos, hogy ebook formátumban kellene, illetve a PDF nem jó. Ez azért érdekes, mert tableten olvasok és az alkalmazásban van beépített szótár, így nagyon hatékonyan rá tudok keresni egy-egy szó jelentésére, nem kell kilépkedni vagy papírszótárazni. Ezt a funkciót mindenképpen szeretném megőrizni.
Témában nehéz mit mondani, érdekesebb olvasmányos sztorik, detektíves történetek szoktak lekötni, magyarul Rejtő Jenő, Agatha Christie Poirot könyvei, Sherlock Holmes könyvek voltak terítéken mostanában.
Ami biztosan nem érdekel, azok a csöpögős romantikák, a túl komoly/elvont témák, valamint a Harry Potter-jellegű témák (már csak a sok kitalált műszó miatt sem).
Kifejezett előny, ha a fejezetek nem túl hosszúk, így ha mondjuk egy este már csak egy fél órára van erőm, akkor is egy fejezet végére el tudok jutni.
Ha ingyenesen beszerezhető lenne, az is nagy előny.
Szóval tisztelettel kérdezném, hogy a fenti igényhalmazra tudnátok-e javasolni nekem könyveket?
Hálásan köszönöm.

5 hozzászólás