keep 0


*Csillagos kihívás* ★ Olvassunk Gárdonyi Gézát! ★ Szeressük együtt a telet! ★ TÉLI könyvek olvasása! ★ Legyél Te az első! ★ Emlékül a _kis hercegnek_! ★ Szökjünk együtt! ;) ★★★ Hány oldalt olvas egy moly 3 hónap alatt? Éjszakázás ★ Molynyomozó ★★★★ Franciázzunk! ★ Ne olvass előre! Hallgassunk hangoskönyveket! ★ Rejtő Jenő ★ Utazás Karinthy Frigyes koponyája körül ★ „Quoth the Raven: Nevermore!” / „S szólt a Holló: Soha már!” ★

Összes kitüntetés 55


Kedvenc könyvek 2


Aktuális olvasmányok

Biblia

>!
2012. január 16., 20:32
>!
2014. január 13., 22:36

Utolsó karc

+
>!
keep

Ismét a Joomla-alapú oldalak tulajdonosainak kedveskedünk, most egy beépülő modul formájában. Ha van blogod és azt importáltad a moly.hu rendszerébe, akkor van lehetőséged arra, hogy a blogodon megjelent cikkeknél láthassák a látogatóid, hogy azt hányan kedvencelték a moly.hu rendszerében. Ehhez csak egy kódot kell beágyazni az oldaladba, ami talán nem is olyan triviális. Ebben segíti a Joomla-alapú weboldalak tulajdonosait ez a kis bővítmény.
Telepítsd fel, állítsd be, hogy mely kategóriákra/menüpontokra legyen érvényes, illetve azt, hogy a cikken belül hol jelenjen meg az új sáv.
Ha szeretnéd, akár egy-egy cikkre külön kikapcsolhatod a funkciót.
A bővítmény kompatibilis Joomla 1.5, 2.5 és 3.1 verziókkal is.
Letöltés és bővebb információ:
http://www.joomlaspecialista.hu/bovitmenyeink/moly-hu-kedvencelem-plugin

Észrevételeket, igényeket lehet küldeni az info@joomlaspecialista.hu email címre.