Juccimo 2


Rubinvörös, Zafírkék és Smaragdzöld, avagy olvassuk el az Időtlen szerelem sorozatot! ★ Az Olvasók Viadala, avagy a The Hunger Games Trilogy Klub ★ Olvassunk Stephen King könyveket! ★ Kalandozzunk Darren Shan világában! ★ Olvassuk el a Kísértés Rt.-t :) ★ Lángoló könyvek ★ TH1RTEEN R3ASONS WHY • Jay Asher regénye ★ Olvassuk el együtt a Sötét erő trilógiát:) ★ Intertextualitás Stephen King műveiben Olvassuk el (újra) Kate Morton könyvét! ★ Olvassunk Julianna Baggott-tól! ★ Moning Maniacs – avagy olvassuk el a Tündérkrónikák sorozatot ★ Olvassunk (újra) Neil Gaiman-t! ★ Több mint öt éve moly ★★★★

Összes kitüntetés 15


Kedvenc könyvek 14

Kedvenc alkotók: J. D. Salinger, J. K. Rowling, Nick Hornby, Patrick Ness, Stephen King


Aktuális olvasmányok

Arthur Rimbaud: A részeg hajó Arthur Rimbaud összes művei

>!
2014. március 21., 16:38
>!
2014. április 28., 15:42
>!
2014. augusztus 2., 22:26

Utolsó karc

+
>!
Juccimo

Előre leszögezem, nem olvastam még a könyvet.
De évek óta várom, hogy újra kiadják, és megvehessem nem diákkönyvtáras kiadásban, és olvashassam a saját példányomat.
Erre kiadják… ezzel a borítóval (nem tudom csatolni a karchoz a megfelelő kiadást, de szerintem lehet tudni, melyikre gondolok)… azt hiszem, inkább várok még néhány évet, hátha a következő kiadást nem akarom rögtön újságpapírba csomagolni. (Nem vagyok prűd, szerintem csak simán ízléstelen a borító…)
Már a Pop, csajok, satöbbi új kiadásánál is elgondolkodtam, hogy talán melóhelyen nem kellene fejjel lefelé az asztalon hagyni a könyvet (tudjátok, amikor a lemezek helyett a borító hátoldalán mellek vannak – tudom, ne a munkahelyemen olvassak :P), de az még egész jópofa volt, ez viszont uhh nem kifejezés, hogy nem tetszik.

Kapcsolódó könyvek: Anthony Burgess: Gépnarancs

Anthony Burgess: Gépnarancs
3 hozzászólás