KyKy 0




Kedvenc könyvek 13

Anita Gayn: Senkinek sem kellesz!
Anita Gayn: Démoni titkok
Epres Kornélia: Őszike
Susan Elizabeth Phillips: Angyali csók
Susan Elizabeth Phillips: Zsák a foltját
Anita Gayn: Szükségem van Rád
Suzanne Collins: Az éhezők viadala
Suzanne Collins: Futótűz
Suzanne Collins: A kiválasztott
Anita Gayn: Hazudd, hogy szeretsz!
Judith McNaught: Végtelen szerelem
Judith McNaught: Varázslat

Kedvenc sorozatok: Az éhezők viadala trilógia, Eredendő bűnösök, Harry Potter, Senkinek sem kellesz!, Sequels, Tündérkrónikák, Vámpírakadémia, Westmoreland, Wynette, Texas

Kedvenc alkotók: Anita Gayn, Judith McNaught


Utolsó karc

KyKy>!
Levelezőtárs kerestetik!

*Sajnos nincs már több szabad kapacitásom, mert olyan sok lelkes és kedves molytag írt nekem. *

Sziasztok!
Úgy döntöttem, kedvem lenne ismerkedni, tehát ha valaki szimpatikusnak tart egy lassan 30 éves férjezett nőt, aki nagyon szeret jókat nevetni, jókat enni, sokat csacsogni akár badarságokról is, de emellett szeret olvasni és írni, mindkettőt viszonylag rendszeresen is űzi, akkor írjatok rám bátran e-mailen (mincsur@gmail.com), akár itt, de szerintem az előbbi kényelmesebb. :)
Ami még érdekes lehet: imádom a Disneyt, főleg a meséket, szeretem a zombis sorozatokat, alapvetően a sorozatokat is, Harry Potter fanatikus vagyok, és rajongok a musicalekért és a jó filmekért.
Nyitott és érdeklődő vagyok, de szeretem, ha tőlem is kérdeznek és kimutatják, hogy érdeklem őket, tehát akik csak magukról szeretnének beszélni, vagy az a cél, hogy magukról legyen szó a levelezések alkalmával, azoknak nem leszek megfelelő partner, viszont ha látom, hogy érdekellek, engem is érdekelni fogsz. :)

4 hozzászólás