egyperces 4 44

101 figyelő · 88 figyelt


Olvassunk a szabadban! Kölcsönkért Könyveket Olvasók Megveszekedett Klubja ★ Olvassunk Szabó Magdát! ★ Olvassunk meséket! ★ Növeljük a forgalmat! ★ Molynyomozó ★★★★ Madarak és fák napja ★ A nyúlon túl – avagy helyesen értelmezzük-e a „nyúlszívű” szó jelentését – azaz olvassuk el Gesztenye és társai lebilincselő történetét! ★ Molynyomozó 2. ★★★★ Olvassunk levélregényeket! ★ Több mint három éve moly ★★★★

Összes kitüntetés 12


Kedvenc könyvek 28

Vincent Cuvellier: Amikor életemben először megszülettem Takeji Iwamiya: Katachi Michael Ende: Momo Rainer Maria Rilke: Duinói elégiák / Duineser Elegien Lev Tolsztoj: Ivan Iljics halála József Attila: József Attila összes versei Kosztolányi Dezső: Esti Kornél Fjodor Mihajlovics Dosztojevszkij: Bűn és bűnhődés Benedek Elek: A csudafa Szerb Antal: Utas és holdvilág Bohumil Hrabal: Sörgyári capriccio Mácsai Pál – Bereményi Géza (szerk.) – Örkény István: Azt meséld el, Pista!

Kedvenc szereplők: Anne Shirley, Jacques Paganel


Aktuális olvasmányok

>!
2011. március 31., 21:34

Hankiss Elemér: Félelmek és szimbólumok Egy civilizációelmélet vázlata

>!
2014. február 10., 14:07

Böjte Csaba: A szeretet bölcsője A házasság mérföldkövei

>!
2014. február 24., 15:55

Fodor Ákos: Kis téli-zene Hangocskák a Csönd körül (20 noktürn)

>!
2014. március 27., 11:00
>!
2014. április 16., 13:18

Utolsó karc

+
>!
egyperces
Postcrossing – Kepeslapok a vilag korul!

Ma megpróbáltam feladni Odesszába egy lapot, de nem fogadták el a postán. Mivel a postás hölgy megkérdezte, hogy Ukrajna melyik részébe küldöm a lapot, ezért azt gondolom, hogy egyes területekre jelenleg lehet küldeni, de a zűrösebb részekre biztosan nem, legalábbis a hölgy szerint az ukrán posta hirdetménye nyomán és a magyar posta utasítására fel sem szabad venniük ezeket a leveleket.
Gondoltam jó, ha tudjátok.

35 hozzászólás