buktabarbara 0 0

17 figyelő · 15 figyelt


Ladis! ★ Férfiak a borítón ★ Egyetlen pillangó… ★ 120 könyv nyomában ★ Olvassunk suliban! ★ Angels ★ Nalini Singh – Psy Changeling sorozat ★ Éjszakázás ★ Olvassunk Jane Austentól! ★ Erotikafaló Molyok Gyülekezete ★ Olvassunk E-könyveket ! A Cat és Bones kihívás ★ Szellemes kihívás ★ Chloe Neill~Chicagoland Vampires Series ★ Spirit Bliss ★ Olvassunk Fejős Éva-könyveket! ★

Összes kitüntetés 35


Kedvenc könyvek 2

E. L. James: A szürke ötven árnyalata E. L. James: A sötét ötven árnyalata

Aktuális olvasmányok

Libba Bray: Rettentő gyönyörűség
Gena Showalter: Éjsötét csók
Amanda Goldberg: Hülyewood
>!
2013. május 8., 23:21
>!
2013. június 2., 21:37
>!
2013. július 14., 20:20

Utolsó karc

+
>!
buktabarbara

Eléggé inaktív voltam mostanában a moly-on. Nincs mentségem. Megszállt az a kosza ötlet, hogy mostantól a karcokat írhatnám úgy, mint egy blog bejegyzést. Mintha blogot vezetnék, csak itt a moly-on. Majd 3 évig vezettem egy nagyon jól működő blogot, amit aztán ott hagytam. Azóta sem tudok olyan színvonalat produkálni. De nem is akarok. Szóval, hogy miért is nem voltam aktív? Mint mindenkinek, nekem is vannak problémáim, de ezeket nem fogom ecsetelni, senkit nem érdekel más problémája. Meg kellett oldani őket. Kész. Aztán befejeztem az OKJ képzést, ami egyúttal azt is jelenti, hogy nem tudok többet a HVVK-ba menni, ami nagy szívfájdalmam. Mi marad? Megszerezni pdf. formátumban, már amit megtudok, és marad a laptop vagy a telefon. De az annyira nem olyan… A másik alternatíva megvenni, á de én minek is a könnyebb utat választanám? Hát ez lennék én. Szóval, most egyszerre tartok négy könyvet a kezemben. Plusz egyet, de ez annyira alter, hogy szerintem benne sincs az adatbázisban.
Azt meg nem is említettem – jaj, de bárdolatlan vagyok – hogy találtam egy listát, amit feltétlen el kell olvasnom. A címe: 1001 könyv, amit el kell olvasnod, mielőtt meghalsz.
I.e. 6. századtól egészen 2005-ig bezárólag.

1 hozzászólás