Blue_Nadine 30


Összes kitüntetés 8

Kedvenc sorozatok: A mediátor, Alien Huntress, Anna, Bow-Street Runners, Cassandra Palmer, Covenant, Existence, Fall Away, Gallagher Girls, Gamble Brothers, Graceling, Guild Hunter, Harry Potter, Hatalom-trilógia, Hathaways, Hercegek-trilógia, Hokisok, Immortals After Dark, Keeper of the Lost Cities, MacCarrick fivérek, Mackenzie fivérek, Milliárdosfeleségek, Narnia Krónikái, Percy Jackson és az Olimposziak, Pippa Kenn-trilógia, Psy-Changeling, Sötét erő trilógia, Tales of an Extraordinary Girl, Vastündérek

Kedvenc alkotók: Christine Bell, Elizabeth Hoyt, Gena Showalter, Jennifer Crusie, Jennifer L. Armentrout, Jennifer Probst, Kresley Cole, Lisa Kleypas, Meg Cabot, Nalini Singh, Rachel Gibson, Rick Riordan, Susan Donovan

Kedvenc kiadók: Fumax, Harlequin Teen, HarperCollins, Könyvmolyképző, Simon & Schuster


Aktuális olvasmányok

Johanna Basford: Enchanted Forest An Inky Quest and Colouring Book

>!
2015. augusztus 13., 20:32
>!
2015. március 17., 11:48

Utolsó karc

+
>!
Blue_Nadine

Kedves Molyok!
Ismét egy játékkal kedveskedünk nektek. :)

Rachel Gibson Valentin-nap és egyéb őrültségek című könyve alig egy hete került a boltokba, és máris nagy népszerűségnek örvend! Aminek nagyon örülünk. :-)
A könyv egy romantikus és humoros történet, mely Valentin-napon kezdődik. A könyvben egy szerelemkártya is található, illetve egy nyereményjáték. Akik visszaküldik a könyv megvásárlásakor kapott blokkot a kiadó címére (1086 Budapest, Dankó utca 4-8.), vagy regisztrál online (www.lira.hu/gibson), az esélyes lehet arra, hogy szerelmével eltöltsön egy hosszú hétvégét Szlovéniában vagy Horvátországban, a Kompas Touristik International felajánlásával! :-)
(Bővebb tájékoztató és részletes leírás a játékról: www.athenaeum.hu)

Azok között, akik megosztják karcunkat a saját oldalukon és csillagozzák ezt a karcot kisorsolunk két példányt a könyvből! :-)
A játék 13-án éjfélig tart, sorsolás Valentin-napon!
Sok sikert kívánunk!

Kapcsolódó könyvek: Rachel Gibson: Valentin-nap és egyéb őrültségek