blianhun 12Kedvenc könyvek 10

Kedvenc sorozatok: A tűz és jég dala, Alapítvány-Birodalom-Robot univerzum, Az elátkozott királyok, Gombfocikönyv, Hercule Poirot, Miss Marple

Kedvenc szereplők: Hari Seldon, Hercule Poirot, Ijon Tichy, Kilgore Trout, R. Daneel Olivaw, Švejk, Tyrion Lannister

Kedvenc alkotók: Arthur Hailey, E. L. Doctorow, Erich Maria Remarque, Isaac Asimov, John Steinbeck, Jules Verne, Kurt Vonnegut, Murányi Beatrix, Paul Brunton, Philip K. Dick, Ray Bradbury, Robert Merle


Aktuális olvasmányok

Malcolm Gladwell: A kutya szemszögéből és egyéb ritka nézőpontokból
Nick Hornby: Egy fiúról
Edgar Rice Burroughs: A Mars hercegnője
>!
2015. június 22., 09:04
>!
2015. június 22., 09:04

Utolsó karc

+
>!
blianhun
Kindle

Kindle 3 Keyboard, 2011-es
Két hete külföldön voltam, itthon közben teljesen lemerült a Drágaszág. Egy jó kis töltés után fehér képernyő és „Your Kindle Encountered an Error” üzenet fogadott. A szokásos „hosszú reset” megcsinálta a bootolást, de ugyanoda jutott.
Csak ez a hibaüzenet, semmi más. Na, mondom, 4 évet leszolgált, ennek ennyi. Ez van.
Amazon Support: Csináljam meg még egyszer a resetet, persze semmi eredmény. Garancia nincs (4 éves), akkor sajnos kuka, de tudnak adni árengedményt az újra, Paperwhite 2-re valami 4-5 dollárt. Na persze!
Gondoltam, úgyis van egy csomó repedt képernyős Kindle a neten, veszek egyet és átcserélem az alaplapot. Megnéztem, hogyan kell, kis csavarhúzó, gyerünk, szétszedtem. Akksi kint, alaplap kint, ez OK lesz.
Szereztem egy repedt képernyőst (kb. ingyen), de amíg megjön, összeraktam az enyémet próbaképpen, hogy szépen meg tudom-e csinálni, nem lesz-e vele gond.
Mondanom sem kell, mi lett a végeredmény: Heuréka!
(Szerintem egyszerűen az akksi kivétele és berakása meggyógyította.)
Teljesen 100%-os lett a gép, minden működik, mintha új lenne. :) :) :) :) :)

2 hozzászólás