Biztonságos webalkalmazások PHP nyelven 3 csillagozás

William Ballad – Tricia Ballad: Biztonságos webalkalmazások PHP nyelven

A PHP nyelvű webalkalmazások a hackerek egyik legfőbb célpontját jelentik. Miért? Mert tudják, hogy sok ilyen alkalmazást olyan programozók írnak, akik alig vagy egyáltalán nem rendelkeznek tapasztalattal a programok biztonságossá tételének terén. Mindazonáltal nem kell áldozatul esnünk nekik: a Biztonságos webalkalmazások PHP nyelven segít, hogy elsajátítsuk azokat a készségeket és módszereket, amelyek a sziklaszilárd PHP-kódok írásához, illetve a már meglevő PHP-programok megerősítéséhez szükségesek.

A webes fejlesztés, a biztonságos programok írása és az oktatás területén szerzett több mint tizenöt évnyi tapasztalatára építve Tricia és William Ballad megmutatja, hogy milyen biztonsági hiányosságok jelentkezhetnek a PHP-kódokban, és leírja a PHP-fejlesztők által leggyakrabban elkövetett hibákat. A szerzők konkrét, a gyakorlatban hasznosítható megoldásokat mutatnak be – olyan módszereket, amelyeket meglepően könnyű megérteni és… (tovább)

Kiskapu, Budapest, 2010
298 oldal · ISBN: 9789639637672 · Fordította: Rézműves László

TheNAkos

Nagyon jól érthető és sok egyszerű, de hasznos tipp van benne arra miként kell jobb alkalmazásokat készíteni. Sokat tanultam belőle két éve, de fontos, hogy ezen a könyvön felül is tanuljunk, mert a téma ennél sokkal tágabb. Kiváló kiinduló pont.

Rafał Kosik: Félix, Net, Nika és az elméletileg lehetséges katasztrófa

Rafał Kosik: Félix, Net, Nika és az elméletileg lehetséges katasztrófa

Tedd a kívánságlistádra, hogy megnyerhesd a Pongrác Kiadó által kisorsolt 5 példány egyikét!