Walt Disney – Micimackó szakácskönyve 10 csillagozás

Walt Disney – Micimackó szakácskönyve

Könnyen és szórakoztatóan tanulhatsz sütni-főzni Micimackóval és vidám barátaival! A könyvben sok ízletes leves, elő- és utóétel, csipegetnivaló, kirándulásra való elemózsia és gyermekital receptje található. A színes, a készítést lépésről lépésre bemutató rajzok és könnyen érthető magyarázatok minden, szüleit és barátait egy-egy finom falatra szívesen meghívó ifjú kukta kedvencécé teszi ezt a könyvet!

Egmont-Hungary, Budapest, 1995
ISBN: 9636270392
Egmont-Hungary, Budapest, 1994

doryan

Nagyon aranyos kis könyvecske, régen imádtam, de valahogy sosem jutottam el odáig, hogy főzzek/süssek is valamit, csak olvastam újra és újra és újra… :D Azt hiszem, ma elő is keresem, mert mostanra talán már van annyi tapasztalatom, hogy megcsinálhassam a leírtakat.

Dorabella

Gyerek koromban nagyon szerettem, de nem sok mindent készítettünk belőle, mert anyukám mindig lebeszélt róla :(
Érdekes lenne megint elővenni, és megnézni, hogy milyen ételek vannak benne… :)

Beja

Kölök koromban azt sem tudtam, hogy mit is akar:D Oké-egy-egy könnyen elkészíthető meg volt, de nagyobbra nem mertünk vállalkozni Huggal:D
Viszont mi mindig sütöttünk-főztünk 'alkalmakra', és nagy ritkán vettünk csak ajándékot. Ez valahogy közelebb hozta a családot.

worsi A×SP

A képeket szerettem belőle, a megvalósításig sose jutott el egyik sem.