!

A rossz testvérrel ágyba bújni 131 csillagozás

Virna DePaul: A rossz testvérrel ágyba bújni

Melina Parker elbűvölő, kedves lány, de nem éppen a legjobb szerető. Mikor egy újabb férfi szakít vele emiatt, úgy dönt, ideje fejleszteni ágybeli képességeit.
Gyerekkori barátját, Max Daltont kéri meg, hogy adjon neki szexleckéket, pedig titokban a férfi ikertestvérébe, Rhysbe szerelmes már évek óta.
Melina végül rossz ágyban köt ki, és Rhys tanítja meg neki, mi az igazi szenvedély.

Eredeti mű: Virna DePaul: Bedding the Wrong Brother

Hirdetés

Kedvencelte 10

Most olvassa 7

Várólistára tette 61

Kívánságlistára tette 48

Kölcsönkérné 1

Elcserélné vagy eladná

>!
1.500 Ft ★★★★★ Eladó Elcserélhető
somonik könyve
>!
800 Ft ★★★★★ Eladó
bybybaba könyve

Kiemelt értékelések

+
>!
Démonika
Virna DePaul: A rossz testvérrel ágyba bújni

Megfogadtam hogy nem fogok több ilyen stílusú könyvet olvasni ezzel még is kivételt tettem. És hát egész jó volt nem ,nem lesz a kedvencem de ebben a könyvben volt valami nem is tudom aranyos. (?) Talán azért mert egy régi gyerekkori szerelem végre beteljesült. Jaa és plusz pont azért hogy ebben a könyvben végre egyenlően kezelik egymást a felek nem pedig domináns és alárendeltként… Rhys-t kifejezetten megkedveltem titokzatos de kedves, vándor aki „hazát” akar. :) Összességében jó volt szép volt elégvolt.

+
>!
Dodesz56
Virna DePaul: A rossz testvérrel ágyba bújni

Egész jó volt. Nem volt túl nagy története, de csak úgy kikapcsolódni tökéletes volt. A főszereplők nem voltak rosszak, egész jól ki volt dolgozva a jellemük. Maxet is nagyon bírtam de persze Rhyst jobban. Ebben a témában olvastam már jobb és rosszabb könyvet is de ez egyértelműen a jobbak közé tartozott.:)

+
>!
Lunemorte P
Virna DePaul: A rossz testvérrel ágyba bújni

Összességében nem rossz könyv ez szerintem,bár azért annyira nem ájultam el az erotikus részektől…Elég kevés volt és semmit mondó…
A történet könnyed,gyorsan emészthető. Van egy kis csöpp mondanivalója is és a romantikus szál is élvezhető. a vége annyira nem volt nagy szám…
Egy szégyenlős,visszahúzódó,önbizalom hiányos nő vajon megtalálhatja álmai lovagját? Vagy kénytelen lesz rosszabbnál rosszabb pasikat kifogni amíg meg nem öregszik? Le lehet-e győzni félelmünket,ha nem hiszünk magunkban? Te meg tudnál különböztetni egy ikerpárt egymástól,akik ugyanúgy néznek ki?
Egyszer el lehet olvasni ezt a könyvet,jó volt egy kis délutáni-esti időtöltésnek. =)

+
>!
Roselyn
Virna DePaul: A rossz testvérrel ágyba bújni

So-so. A múfajhoz képest nem rossz, a nagy átlag romantikát figyelembe véve nem is olyan jó. Olyan mint egy Harlequin könyvet olvasni. Legalább annyira erotikus is. Az árát nem éri meg, mindössze 198 oldal, és nem az eredetiségével fogja magát berobbantani a köztudatba. Egynek elmegy. Bővebben:
http://roselynkonyv.blogspot.hu/2013/07/virna-depaul-rossz-testverrel-agyba.html

1 hozzászólás
+
>!
kis_macko
Virna DePaul: A rossz testvérrel ágyba bújni

Az előzetesen elolvasott értékelések után egy Júlia, Romana stb szintű olvasmányra számítottam, ezt is kaptam, így nem ért csalódás, de ezért a történetért 3500 Ft a rablás kategória.
A borítója alapján a(z erőteljesen) erotikus sorozat részének szánta a kiadó, de abból nagyon kilóg, ez inkább egy romantikus sztori.

7 hozzászólás
+
>!
xoxo_ivett
Virna DePaul: A rossz testvérrel ágyba bújni

Nagyon nem ilyen könyvre számítottam a leírás alapján, így csalódás volt az egész. Meg is szenvedtem az olvasásával, amit azért sajnálok, mert nagyon kíváncsi voltam rá…

+
>!
Kaldidora
Virna DePaul: A rossz testvérrel ágyba bújni

A tortenete nekem nagyon tetszett:D Bar a cimbol mar tudtuk, hogy mi fog tortenni, de akkor is:)
Erotikus? igen, az, de nem az a tipus amikor folyamatosan csunyan beszelnek.
Nekem tetszett, de nem valoszinu, hogy a kozeljovoben ujraolvasom.:)

+
>!
Niki_
Virna DePaul: A rossz testvérrel ágyba bújni

Nos, eltekintve a „Rossz ágy, jó pasi” és ennek a könyvnek az extra méretű hasonlóságától, ez a sztori jobb volt. Jobban felépített, a karakterek is jobban a helyükön voltak, de azért semmi extra. Langyos limonádé, de kellemes azért, a maga műfajában. Mondjuk az is igaz, hogy olvastam már jobbat, de azért rosszabbat is. ;o) Egyszer végülis elment.

+
>!
natika15
Virna DePaul: A rossz testvérrel ágyba bújni

Juppíííííííí, nagyon örültem, hogy végre megszereztem, már nagyon vártam. Mit is mondjak róla? Várton felül teljesített, nem gondoltam volna, hogy ennyire (de tényleg nagyon) tetszeni fog. Nem egy tipikus szürkekoppintás. :) Egyszóval:IMÁDTAM! :) :)

+
>!
Adrienn_Bakucz
Virna DePaul: A rossz testvérrel ágyba bújni

Ez nem volt annyira rossz könyv, mint a hasonló társai, az Osztozni Haley-n, Asztal három főre, A rossz ágy jó pasi, Rabul ejtett szűz, és hadd ne soroljam tovább az Ulpius Kiadó förmedvényeit. Egész aranyos volt együtt a két szereplő, amit hangsúlyoznom kell, hogy végre KÉT ember kapcsolatáról van szó, nem hármas-négyes felállásról. Persze erotika ebben is van bőven, de legalább érzelmek is, kicsit hihetőbb a történet, mint a fenti könyveknél, és jelentősen befogadhatóbb is. Egyszer érdemes elolvasni.


Népszerű idézetek

+
>!
Lunemorte P

Az, hogy valami ritka, még nem jelenti azt, hogy kizárólag az álmaidban létezik.

+
>!
Renee_chan

Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.

– Taníts meg rá, hogyan elégítsek ki egy férfit!
Max éppen kortyolt a söréből, és Melina kérése hallatán fuldokolni kezdett, aztán köhögőrohamot kapott. A lány nem állt fel a székéről, hogy hátba veregesse.

+
>!
Lunemorte P

A nők 98,9 százaléka néha azt kívánja, bárcsak a szeretője megragadná,leteperné, aztán úgy megkefélné, hogy kettéálljon tőle a füle.

+
>!
Lunemorte P

Már csak egy Viggo Mortensen-film kellene,
és félig a mennyországban érezném magam.
– Egyszer már kipróbáltad, nem emlékszel? Még úgy sem tudtál elélvezni, hogy Viggo dörmögött a háttérben.
Grace Lucyre sandított, és meglengette maga előtt a kanalát.
– Nehogy már Viggót hibáztasd!

++
>!
Lunemorte P

Akkor az a helyzet, hogy ha az exeid kivetnivalót találtak benned, az nem ezért volt, mert nem vagy elég ügyes az ágyban, hanem azért, mert nem éreztél szenvedélyt irántuk. Ez nem azt jelenti, hogy a szenvedély ne lenne meg benned.

+++
>!
Lunemorte P

Grace már egy éve nem randizott senkivel, mert meg volt róla győződve, hogy ha senki sem képes kielégíteni, akkor egy férfival sincs értelme összejönni.

+
>!
Lunemorte P

Hát, nem minden férfi híres művész, akit üldöznek a rajongók, hogy autogramot adjon a bugyijukra.


Ha tetszett ez a könyv, akkor ezeket is olvasd el