!

A rossz testvérrel ágyba bújni 176 csillagozás

Virna DePaul: A rossz testvérrel ágyba bújni
Apple iTunes
Book and Walk 1.999 Ft
Könyvtár

Melina Parker elbűvölő, kedves lány, de nem éppen a legjobb szerető. Mikor egy újabb férfi szakít vele emiatt, úgy dönt, ideje fejleszteni ágybeli képességeit.
Gyerekkori barátját, Max Daltont kéri meg, hogy adjon neki szexleckéket, pedig titokban a férfi ikertestvérébe, Rhysbe szerelmes már évek óta.
Melina végül rossz ágyban köt ki, és Rhys tanítja meg neki, mi az igazi szenvedély.

Eredeti mű: Virna DePaul: Bedding the Wrong Brother


Enciklopédia 4

Szereplők népszerűség szerint

Maxwell 'Max' Dalton · Melina Parker · Rhys Dalton


Hirdetés

Kedvencelte 11

Most olvassa 10

Várólistára tette 65

Kívánságlistára tette 49

Kölcsönkérné 1

Elcserélné vagy eladná

>!
1.500 Ft ★★★★★ Eladó Elcserélhető
somonik könyve Virna DePaul: A rossz testvérrel ágyba bújni

Kiemelt értékelések

+
>!
Fufukaaa

Wow. Pozitívan csalódtam ebben a könyvben!:)
Először azt hittem, hogy olyan lesz, mint a többi. De nem. Valamiért nagyon tetszett.
Melina: Tényleg nagyon kedves szereplőnek bizonyult. Néha mondjuk kezdett már az agyamra menni a folytonos önbizalomhiányával, de ettől függetlenül sem volt az a kimondott idegesítő karakter:)
Rhys: *-* Ez a pasi. Úristen. Úristen. Véletlenül nincs belőle több?:D Nem mondom, hogy az a tipikus „álmaim férfija”, de azért szívesen megismerkednék vele. Nagyon aranyos volt tőle, ahogy Melina-val próbálta elfogadtatni önmagát, bebizonyítani, hogy a lány igazi ágyakrobata. :P
Max-re nagyon kíváncsi vagyok. Sajnos róla nem sokat tudhattunk meg csak annyit, hogy igazi khm jó barát és jó testvér:D
Nem tudnék kedvenc jelenetet kiemelni, csak annyit jegyeznék még meg, hogy kár, hogy ilyen rövid a könyv, mert még igazán olvastam volna Rhys-ről és Melina-ról. :))

8 hozzászólás
+
>!
beathag P

Azt kell mondjam, hogy kimondottan tetszett. Volt benne valami.. báj. Igen, báj. Nem egy átlagos erotikus regény – már ha lehet ezzel a jelzővel illetni-, hanem egyfajta útkeresés, majd a végcél megtalálása. Ami jelen esetben egy gyerekkori szerelemből indult ki.

Ryst imádtam. Igazi mély érzésű férfi. És végre nem egy üzletember, hanem egy bűvész, értitek? BŰVÉSZ. Melina… végre nem egy idegesítő főhősnő! Olyan szinten önbizalom hiányos, hogy az már szinte fájdalmas. Úgy röhögtem, amikor mérőszalaggal megmérte az óvszereket :D És ott volt még Max…hogy mekkora kópé :D Ehhez még párosult a bűvészvilág is.

Szóval ebben a könyvben minden adott volt egy igazán kellemes kikapcsolódáshoz.

6 hozzászólás
+
>!
Démonika

Megfogadtam hogy nem fogok több ilyen stílusú könyvet olvasni ezzel még is kivételt tettem. És hát egész jó volt nem ,nem lesz a kedvencem de ebben a könyvben volt valami nem is tudom aranyos. (?) Talán azért mert egy régi gyerekkori szerelem végre beteljesült. Jaa és plusz pont azért hogy ebben a könyvben végre egyenlően kezelik egymást a felek nem pedig domináns és alárendeltként… Rhys-t kifejezetten megkedveltem titokzatos de kedves, vándor aki „hazát” akar. :) Összességében jó volt szép volt elégvolt.

+
>!
nat

Nyár, nyaralás, agyhalott tevékenység folytatása.
Ezek miatt vágtam bele.
Annyira nem volt rossz.

+
>!
Lunemorte P

Összességében nem rossz könyv ez szerintem,bár azért annyira nem ájultam el az erotikus részektől…Elég kevés volt és semmit mondó…
A történet könnyed,gyorsan emészthető. Van egy kis csöpp mondanivalója is és a romantikus szál is élvezhető. a vége annyira nem volt nagy szám…
Egy szégyenlős,visszahúzódó,önbizalom hiányos nő vajon megtalálhatja álmai lovagját? Vagy kénytelen lesz rosszabbnál rosszabb pasikat kifogni amíg meg nem öregszik? Le lehet-e győzni félelmünket,ha nem hiszünk magunkban? Te meg tudnál különböztetni egy ikerpárt egymástól,akik ugyanúgy néznek ki?
Egyszer el lehet olvasni ezt a könyvet,jó volt egy kis délutáni-esti időtöltésnek. =)

+
>!
Dodesz56

Egész jó volt. Nem volt túl nagy története, de csak úgy kikapcsolódni tökéletes volt. A főszereplők nem voltak rosszak, egész jól ki volt dolgozva a jellemük. Maxet is nagyon bírtam de persze Rhyst jobban. Ebben a témában olvastam már jobb és rosszabb könyvet is de ez egyértelműen a jobbak közé tartozott.:)

+
>!
Roselyn P

So-so. A múfajhoz képest nem rossz, a nagy átlag romantikát figyelembe véve nem is olyan jó. Olyan mint egy Harlequin könyvet olvasni. Legalább annyira erotikus is. Az árát nem éri meg, mindössze 198 oldal, és nem az eredetiségével fogja magát berobbantani a köztudatba. Egynek elmegy. Bővebben:
http://roselynkonyv.blogspot.hu/2013/07/virna-depaul-rossz-testverrel-agyba.html

1 hozzászólás
+
>!
kis_macko

Az előzetesen elolvasott értékelések után egy Júlia, Romana stb szintű olvasmányra számítottam, ezt is kaptam, így nem ért csalódás, de ezért a történetért 3500 Ft a rablás kategória.
A borítója alapján a(z erőteljesen) erotikus sorozat részének szánta a kiadó, de abból nagyon kilóg, ez inkább egy romantikus sztori.

7 hozzászólás
+
>!
Barbi0613 P

Könnyed, szórakoztató könyv! Egyszeri olvasásra, kikapcsolódásra szerintem tökéletesen jó.
Bírtam Max-et. Nem tudom, hogy esetleg neki is lesz e története.
Szórakoztató volt Rhys és Mel cívódásai, a monológjaik. :D

+
>!
Kaldidora

A tortenete nekem nagyon tetszett:D Bar a cimbol mar tudtuk, hogy mi fog tortenni, de akkor is:)
Erotikus? igen, az, de nem az a tipus amikor folyamatosan csunyan beszelnek.
Nekem tetszett, de nem valoszinu, hogy a kozeljovoben ujraolvasom.:)


Népszerű idézetek

+
>!
Lunemorte P

Az, hogy valami ritka, még nem jelenti azt, hogy kizárólag az álmaidban létezik.

+
>!
Csibóca

Jobb szeretni, aztán elveszíteni valakit, mint soha nem is ismerni ezt az érzést.

Kapcsolódó szócikkek: Melina Parker
+
>!
Lunemorte P

A nők 98,9 százaléka néha azt kívánja, bárcsak a szeretője megragadná,leteperné, aztán úgy megkefélné, hogy kettéálljon tőle a füle.

++
>!
Lunemorte P

Akkor az a helyzet, hogy ha az exeid kivetnivalót találtak benned, az nem ezért volt, mert nem vagy elég ügyes az ágyban, hanem azért, mert nem éreztél szenvedélyt irántuk. Ez nem azt jelenti, hogy a szenvedély ne lenne meg benned.

Kapcsolódó szócikkek: Rhys Dalton
+
>!
hrabi

Néha a tudás kulcsa az, hogy magad jössz rá a megoldásra.

+
>!
Lunemorte P

Már csak egy Viggo Mortensen-film kellene,
és félig a mennyországban érezném magam.
– Egyszer már kipróbáltad, nem emlékszel? Még úgy sem tudtál elélvezni, hogy Viggo dörmögött a háttérben.
Grace Lucyre sandított, és meglengette maga előtt a kanalát.
– Nehogy már Viggót hibáztasd!

+
>!
Lunemorte P

Grace már egy éve nem randizott senkivel, mert meg volt róla győződve, hogy ha senki sem képes kielégíteni, akkor egy férfival sincs értelme összejönni.

Kapcsolódó szócikkek: Grace Sinclair
+
>!
Lunemorte P

– Te vagy a leggyönyörűbb dolog, amit valaha láttam, katicabogár.

Kapcsolódó szócikkek: Rhys Dalton
1 hozzászólás
+

Hasonló könyvek címkék alapján


Ha tetszett a könyv, olvasd el ezeket is