!

A rossz testvérrel ágyba bújni 194 csillagozás

Virna DePaul: A rossz testvérrel ágyba bújni
Apple iTunes
Book and Walk 1.599 Ft
Könyvtár

Melina Parker elbűvölő, kedves lány, de nem éppen a legjobb szerető. Mikor egy újabb férfi szakít vele emiatt, úgy dönt, ideje fejleszteni ágybeli képességeit.
Gyerekkori barátját, Max Daltont kéri meg, hogy adjon neki szexleckéket, pedig titokban a férfi ikertestvérébe, Rhysbe szerelmes már évek óta.
Melina végül rossz ágyban köt ki, és Rhys tanítja meg neki, mi az igazi szenvedély.

Eredeti mű: Virna DePaul: Bedding the Wrong Brother


Enciklopédia 4

Szereplők népszerűség szerint

Maxwell 'Max' Dalton · Melina Parker · Rhys Dalton


Hirdetés

Kedvencelte 12

Most olvassa 9

Várólistára tette 61

Kívánságlistára tette 52

Kölcsönkérné 2

Elcserélné vagy eladná

>!
1.400 Ft ★★★★★ Eladó Elcserélhető
Marin könyve Virna DePaul: A rossz testvérrel ágyba bújni

Kiemelt értékelések

+
>!
Fufukaaa P

Wow. Pozitívan csalódtam ebben a könyvben!:)
Először azt hittem, hogy olyan lesz, mint a többi. De nem. Valamiért nagyon tetszett.
Melina: Tényleg nagyon kedves szereplőnek bizonyult. Néha mondjuk kezdett már az agyamra menni a folytonos önbizalomhiányával, de ettől függetlenül sem volt az a kimondott idegesítő karakter:)
Rhys: *-* Ez a pasi. Úristen. Úristen. Véletlenül nincs belőle több?:D Nem mondom, hogy az a tipikus „álmaim férfija”, de azért szívesen megismerkednék vele. Nagyon aranyos volt tőle, ahogy Melina-val próbálta elfogadtatni önmagát, bebizonyítani, hogy a lány igazi ágyakrobata. :P
Max-re nagyon kíváncsi vagyok. Sajnos róla nem sokat tudhattunk meg csak annyit, hogy igazi khm jó barát és jó testvér:D
Nem tudnék kedvenc jelenetet kiemelni, csak annyit jegyeznék még meg, hogy kár, hogy ilyen rövid a könyv, mert még igazán olvastam volna Rhys-ről és Melina-ról. :))

8 hozzászólás
+
>!
beathag P

Azt kell mondjam, hogy kimondottan tetszett. Volt benne valami.. báj. Igen, báj. Nem egy átlagos erotikus regény – már ha lehet ezzel a jelzővel illetni-, hanem egyfajta útkeresés, majd a végcél megtalálása. Ami jelen esetben egy gyerekkori szerelemből indult ki.

Ryst imádtam. Igazi mély érzésű férfi. És végre nem egy üzletember, hanem egy bűvész, értitek? BŰVÉSZ. Melina… végre nem egy idegesítő főhősnő! Olyan szinten önbizalom hiányos, hogy az már szinte fájdalmas. Úgy röhögtem, amikor mérőszalaggal megmérte az óvszereket :D És ott volt még Max…hogy mekkora kópé :D Ehhez még párosult a bűvészvilág is.

Szóval ebben a könyvben minden adott volt egy igazán kellemes kikapcsolódáshoz.

6 hozzászólás
+
>!
Démonika

Megfogadtam hogy nem fogok több ilyen stílusú könyvet olvasni ezzel még is kivételt tettem. És hát egész jó volt nem ,nem lesz a kedvencem de ebben a könyvben volt valami nem is tudom aranyos. (?) Talán azért mert egy régi gyerekkori szerelem végre beteljesült. Jaa és plusz pont azért hogy ebben a könyvben végre egyenlően kezelik egymást a felek nem pedig domináns és alárendeltként… Rhys-t kifejezetten megkedveltem titokzatos de kedves, vándor aki „hazát” akar. :) Összességében jó volt szép volt elégvolt.

+
>!
nat

Nyár, nyaralás, agyhalott tevékenység folytatása.
Ezek miatt vágtam bele.
Annyira nem volt rossz.

+
>!
Lunemorte P

Összességében nem rossz könyv ez szerintem,bár azért annyira nem ájultam el az erotikus részektől…Elég kevés volt és semmit mondó…
A történet könnyed,gyorsan emészthető. Van egy kis csöpp mondanivalója is és a romantikus szál is élvezhető. a vége annyira nem volt nagy szám…
Egy szégyenlős,visszahúzódó,önbizalom hiányos nő vajon megtalálhatja álmai lovagját? Vagy kénytelen lesz rosszabbnál rosszabb pasikat kifogni amíg meg nem öregszik? Le lehet-e győzni félelmünket,ha nem hiszünk magunkban? Te meg tudnál különböztetni egy ikerpárt egymástól,akik ugyanúgy néznek ki?
Egyszer el lehet olvasni ezt a könyvet,jó volt egy kis délutáni-esti időtöltésnek. =)

+
>!
kreiszdorcii

Egész jó volt. Nem volt túl nagy története, de csak úgy kikapcsolódni tökéletes volt. A főszereplők nem voltak rosszak, egész jól ki volt dolgozva a jellemük. Maxet is nagyon bírtam de persze Rhyst jobban. Ebben a témában olvastam már jobb és rosszabb könyvet is de ez egyértelműen a jobbak közé tartozott.:)

+
>!
Roselyn

So-so. A múfajhoz képest nem rossz, a nagy átlag romantikát figyelembe véve nem is olyan jó. Olyan mint egy Harlequin könyvet olvasni. Legalább annyira erotikus is. Az árát nem éri meg, mindössze 198 oldal, és nem az eredetiségével fogja magát berobbantani a köztudatba. Egynek elmegy. Bővebben:
http://roselynkonyv.blogspot.hu/2013/07/virna-depaul-rossz-testverrel-agyba.html

1 hozzászólás
+
>!
kis_macko

Az előzetesen elolvasott értékelések után egy Júlia, Romana stb szintű olvasmányra számítottam, ezt is kaptam, így nem ért csalódás, de ezért a történetért 3500 Ft a rablás kategória.
A borítója alapján a(z erőteljesen) erotikus sorozat részének szánta a kiadó, de abból nagyon kilóg, ez inkább egy romantikus sztori.

7 hozzászólás
+
>!
kattyesz P

Összességében nem volt olyan rossz, de nekem egy kicsit erőltetett volt és az egész úgy jött le mint egy elfuserált Szex és New York. A legjobban az E/3 szemszög zavart. Ezt a könyvet szívesebben olvastam volna Melina szemszögéből. Vagy esetleg váltott szemszögből.

+
>!
Pandalin

Most komolyan lemérte a két különböző típusú óvszert mérőszalaggal? XD (mert véletlenül pont volt nála mérőszalag :P)
Amúgy aranyos volt, ismét egy egyéjszakás olvasmány :)
Max szerepelt a legkevesebbet, mégis ő volt a legszimpatikusabb. Nagy kerítő a srác :)
A főszereplő párossal se volt semmi gondom, de egyikük se lopta be magát különösebben a szívembe.
Ahhoz képest, hogy Melina (aki nekem már csak Melinda marad :P) szerette volna megtanulni az örömszerzés fortélyait, többségében inkább ő kapta az örömöket. :)
Az elején eléggé életszerűtlen volt az a kérés, amit Melina kért Maxtől, magamból kiindulva én sosem kérnék ilyet egy barátomtól :P ezzel szemben a vége tetszett, hogy nem mondvacsinált ürügyek miatt, meg a „nem vagyok elég jó neked” miatt drámáztak, hanem a miatt, hogy szeretik-e egymás annyira, hogy feladják az eddigi életüket.
Max történetére kíváncsi vagyok, remélem majd olvashatom :)


Népszerű idézetek

+
>!
Lunemorte P

Az, hogy valami ritka, még nem jelenti azt, hogy kizárólag az álmaidban létezik.

+
>!
Csibóca

Jobb szeretni, aztán elveszíteni valakit, mint soha nem is ismerni ezt az érzést.

Kapcsolódó szócikkek: Melina Parker
++
>!
hrabi

Néha a tudás kulcsa az, hogy magad jössz rá a megoldásra.

+
>!
Lunemorte P

Akkor az a helyzet, hogy ha az exeid kivetnivalót találtak benned, az nem ezért volt, mert nem vagy elég ügyes az ágyban, hanem azért, mert nem éreztél szenvedélyt irántuk. Ez nem azt jelenti, hogy a szenvedély ne lenne meg benned.

Kapcsolódó szócikkek: Rhys Dalton
+
>!
Lunemorte P

– Te vagy a leggyönyörűbb dolog, amit valaha láttam, katicabogár.

Kapcsolódó szócikkek: Rhys Dalton
1 hozzászólás
+
>!
Lunemorte P

Már csak egy Viggo Mortensen-film kellene,
és félig a mennyországban érezném magam.
– Egyszer már kipróbáltad, nem emlékszel? Még úgy sem tudtál elélvezni, hogy Viggo dörmögött a háttérben.
Grace Lucyre sandított, és meglengette maga előtt a kanalát.
– Nehogy már Viggót hibáztasd!

+
>!
Lunemorte P

Grace már egy éve nem randizott senkivel, mert meg volt róla győződve, hogy ha senki sem képes kielégíteni, akkor egy férfival sincs értelme összejönni.

Kapcsolódó szócikkek: Grace Sinclair
++
>!
hrabi

– Több partner egyszerre? Két nő? Két férfi?
Melina rámeredt.
– Nem. Még ahhoz is kevés vagyok, hogy egy partnert kielégítsek, nincs szükségem még valakire az ágyban, aki miatt aggódnom kell.


Hasonló könyvek címkék alapján


Ha tetszett a könyv, olvasd el ezeket is