HTML és CSS 16 csillagozás

Webszerkesztés stílusosan
Virginia DeBolt: HTML és CSS

A weblaptervezők egyre növekvő mértékben használnak stíluslapokat a HTML nyelven készített weblapok megjelenésének beállítására. Miért tanulnánk hát külön az egyikről, majd külön a másikról, amikor egyszerűen – és sokkal hatékonyabban – elsajátíthatjuk egyszerre mindkettő használatát? Az ebben a könyvben alkalmazott egyesített megközelítési mód gyorsabb haladást tesz lehetővé, és erősebb, egymáshoz jobban kapcsolódó ismereteket nyújt.

A könyvben több helyen találunk a avalóságban is létező webhelyekről vett példákat, amelyek a CSS hatékony használatát mutatják be.

A könyvhöz mellékelt CD-n olyan segédprogramokat – például a különféle böngészőprogramok legújabb változatait, HTML- és CSS-szerkesztőprogramokat, valamint FTP programot – találunk, amelyek segítségünkre lesznek abban, hogy jól működő webhelyet alakíthassunk ki. Emellett a CD tartalmazza az összes munkafájlt, amelyre szükségünk van ahhoz, hogy a tanulás folyamán, azzal… (tovább)

Kiskapu, Budapest, 2005
456 oldal · ISBN: 9789639301962 · Fordította: Antal Ferenc

Bence AP

Virginia DeBolt: HTML és CSS Webszerkesztés stílusosan

Nagyon jófajta bevezető olvasmány, a példák ugyan kissé elavultnak tűnnek, de alapozásnak mindenképpen hasznos…

hankman I

Virginia DeBolt: HTML és CSS Webszerkesztés stílusosan

Bár terjedelme miatt sem egy hétvégén átfutható zsebkönyv, mégis nagyon érthető, helyenként szórakoztató hétköznapi példákkal hozakodik elő, tényleg olyan is megértheti, aki még életében nem foglalkozott kódolással és webszerkesztéssel. Néhol talán picit túl is van magyarázva ezért is ilyen hosszú, de aki szeretne HTML-t tanulni, annak csak ajánlani tudom.

Muzsika

Virginia DeBolt: HTML és CSS Webszerkesztés stílusosan

Ahhoz pont elég volt, hogy a blogom tudjam csinosítani. Nem IT-snek is bőven érthető.

Rafał Kosik: Félix, Net, Nika és az elméletileg lehetséges katasztrófa

Rafał Kosik: Félix, Net, Nika és az elméletileg lehetséges katasztrófa

Tedd a kívánságlistádra, hogy megnyerhesd a Pongrác Kiadó által kisorsolt 5 példány egyikét!