A ​nyerskonyha legjobb receptjei 4 csillagozás

Lúgosítás természetesen – A legfontosabb élőétel-receptek lépésről lépésre
Victoria Boutenko: A nyerskonyha legjobb receptjei

A ​legfontosabb élőétel-receptek lépésről lépésre

Fedezzük fel a nyersétel-készítés örömeit Victoria Boutenko, az élő ételek úttörőjének új, egyszerű és ízletes recepteket felvonultató könyve segítségével! A szerzőnő ezúttal családja legféltettebb kincseként őrzött receptjeit adja közre könnyen érthető módon, fotók százainak kíséretében, miközben az ételkészítés minden egyes lépésénél érezhető lelkesedése, a kezdő szakácsokat bátorító hozzáállása. Az ínycsiklandó receptek között találhatunk többek között dzsemeket, pogácsákat, levest, kekszeket, mandulatejet, trüffeleket és csokoládétortát is, melyek elkészítését Victoria minden részletre kiterjedően bemutatja. Nemcsak az ételek elkészítéséhez szükséges eszközöket és hozzávalókat ismerteti, hanem táplálkozási tanácsokat is ad. A kötetben bemutatott receptek olyan alapreceptek, amelyek bármely, nyers ételeket készítő szakács repertoárját gazdagíthatják. A részletes leírásoknak, valamint a színes fotóknak köszönhetően… (tovább)

>!
Bioenergetic, 2012
176 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789632910581
>!
Bioenergetic, Budapest, 2010
176 oldal · ISBN: 9789632910581 · Fordította: Pordány Katalin

Várólistára tette 6

Kívánságlistára tette 7


Kiemelt értékelések

Emmi_Lotta I>!
Victoria Boutenko: A nyerskonyha legjobb receptjei

Victoria Boutenko: A nyerskonyha legjobb receptjei Lúgosítás természetesen – A legfontosabb élőétel-receptek lépésről lépésre

Nyers ételek és italok készítése kezdőknek sok fényképpel. Az elkészítés minden fázisát fényképpel is dokumentálja. Többnyire egyszerűbben elkészíthető táplálékokat tartalmaz a könyv.

>!
Bioenergetic, Budapest, 2010
176 oldal · ISBN: 9789632910581 · Fordította: Pordány Katalin
kisssan27>!
Victoria Boutenko: A nyerskonyha legjobb receptjei

Victoria Boutenko: A nyerskonyha legjobb receptjei Lúgosítás természetesen – A legfontosabb élőétel-receptek lépésről lépésre

Tizenöt alaprecept. Variálhatók: hazai termesztésű (nem röptetett) zöldség-gyümölcseinkből ennél jobb is kihozható. Munkamozzanatonként (!) színes képpel és magyarázattal. Levegősen szerkesztve.


Hasonló könyvek címkék alapján

Lénárt Gitta: Élő italok könyve
Christian Guth – Burkhard Hickisch: Zöldturmixok
Marion Grillparzer: A leves gyógyít
Stresszűzők
Brian R. Clement – Theresa Foy DiGeronimo: Élő ételek az egészségért
Lénárt Gitta: Élő édességek könyve
Farkas-Boross Zita – Rubin Eszter: Gyulladáscsökkentő étrend és életmód
Gyógynövények kincsestára
Oláh Andor – Kállai Klára – Vadnai Zsolt: Reformkonyha
Halmos Monika: Levendula, rózsa, ibolya