Sztárok, hírességek, celebek. Különös, zárt világ: az egekig repítheti azt, akinek sikerül ide bejutnia. Pénz, hírnév, csillogás – melyik fiatal lány ne áhítozna rá? Melyikük ne adna meg bármit, hogy beletartozhasson? Szombati Lillának úgy tűnik, minden összejött: a gyönyörű fotómodell fényes médiakarrier küszöbén áll. Ám a múltjában rejlő titkokra egy ambiciózus újságírónő vadászik és a bulvárlap leleplező címlapsztorija alaposan összekuszálja a szálakat.
A fiatal írónő, Szurovecz Kitti nagyon jól ismeri ezt a világot, hiszen a Meglepetés magazinnak hétről hétre készíti a sztárinterjúkat. Neki már régóta megnyílnak a hírességek: elmondanak olyan titkokat is, amelyeket nyomtatásban nem akarnak viszontlátni. A Smink nélkül természetesen nem róluk szól, a regény szereplői kitalált személyek, de az ügyesen bonyolított, fordulatos cselekmény, az érzékletesen megjelenített médiavilág képe sokat elárul arról, mi rejlik a csillogó kulisszák mögött.
Smink nélkül 43 csillagozás ↑ 6%

Szurovecz Kitti: Smink nélkül 73% ↑ 6%
FB által ismertem meg a könyveit,akkora felhajtás van körülötte…Elsőként ezt olvastam tőle,másik kettő is olvasásra vár…hmm…. nehéz megfogalmaznom..kevés volt…valahogy többet vártam..olyan fejősévás(egy könyv is sok)..örülök,hogy akcióban vettem…
Remélem a másik 2 könyve jobb lesz….
Szurovecz Kitti: Smink nélkül 73% ↑ 6%
Egy tanács: Senki se olvassa ezt a regényt se buszon, se vonaton, olyan helyen soha, ahol valaki bele tud olvasni rajtatok kívül. Néha pironkodva kellett becsuknom és eltennem a regényt, mikor arra gondoltam, hogy a néni, aki mellettem ül esetleg beleolvas abba, amit épp olvasok.
Szurovecz Kitti: Smink nélkül 73% ↑ 6%
Érdekes volt belepillantani ebbe a képzeletbeli „celebvilág”-ba. A könyv fordulatos, izgalmas, lekötött az elsőtől az utolsó oldalig. Ez magyar írónál elég rég esett meg a listámon. A főszereplőt Lillát nagyon megszerettem, minden hibájával együtt. Nagyon várom Kitti újabb könyveit, különösen a Fényembereket:)
Szurovecz Kitti: Smink nélkül 73% ↑ 6%
Izgalmas, pörgő, elragadó. Kitti abba a világba kalauzol minket, amire mindenki szomjazik, amiről a bulvárban akar olvasni. Ezért vesszük a lapokat. Ő megírja, milyen a sötét, bűnös, gengszteres világ mindemögött a csillogás mögött. Kellemes, szórakoztató, derűs. Izgalmas, nem várt fordulatokkal. Néhol nyers, és alkalmazkodó a mai világhoz. Nekem tetszett.
Szurovecz Kitti: Smink nélkül 73% ↑ 6%
Mit mondhatnek? Igazabol a cim remekul illik a belso tartalomhoz mivel a 'celeb' vilagot es az osszes velejarojat az addig megtett utat valoban kendozetlenul mutatja be (tehat smink nelkul). Lillat nagyon kedveltem mar az elejen is, a karaktere zsenialisan felepitett, hogy hogyan lett egy naiv kislanybol eloszor olyan lany, majd egy eros ambiciozus no. A tortenet porgos nehol intrikakkal es csillogassal tarkitva, talan pont ebben all a varazsa.
Szurovecz Kitti: Smink nélkül 73% ↑ 6%
Érdekes, izgalmas, magával ragadó történet, egy pár óra leforgása alatt végeztem is vele.
Szurovecz Kitti: Smink nélkül 73% ↑ 6%
Mindig is érdekelt, hogy milyen sztárnak lenni, a csillogásban élni. Ez a könyv tökéletesen bemutatja a média előnyeit és hátrányait is egyaránt, miközben egy csodálatos szerelem kibontakozását is végig követhetjük. Ez a könyv mindent megad amit elvárunk. Humor, romantika, izgalom, erotika. Ezt a könyvet mindenkinek csak ajánlani tudom, lányoknak, fiúknak egyaránt.
Szurovecz Kitti: Smink nélkül 73% ↑ 6%
Egy kellemes könyv, jó volt olvasni, hamar be is fejeztem, viszont nem volt egy meghatározó könyv számomra. Tetszett, hogy visz a cselekmény, nincsenek unalmas leirások benne, és amit legjobban értékeltem, hogy mindent nevén neveztek. Mindent egybevetve, megvoltam vele elégedve maximálisan, pontosan azt kaptam amire számitottam.
Szurovecz Kitti: Smink nélkül 73% ↑ 6%
Ahhoz képest, hogy ez volt az első megjelent könyve, nekem sokkal-sokkal jobban tetszett, mint az utolsó megjelent, azaz a Fényemberek.
Voltak idegesítő részek és karakterek, de ez szinte egy könyvből sem hiányozhat. Ede nem volt a kedvencem (és ez az állandó Edezés az idegeimre ment), de Solymost egyenesen imádtam. Ő volt az abszolút kedvencem. :))
Szurovecz Kitti: Smink nélkül 73% ↑ 6%
Egy teljességgel magával ragadó és lebilincselő történet. Alapjában véve minden olyan könyvtől tartózkodtam eddig, aminek címe fölött magyar író neve ékeskedett. Egy hazai író volt csak számomra, akinek a könyvei elismerést érdemeltek, eddig a napig. Mikor is végére értem ennek a fantasztikus műnek. A világ, amit elénk vázol az írónő véleményem szerint mindenki fantáziáját beindítja. Mindenki kíváncsi arra, milyen egy sztár műsorvezető élete. Milyen az, amikor képtelen valaki kimenni az utcára anélkül, hogy felismernék. És milyen érzés úgy élni, hogy közben takargatni kell igazi személyiséged. Hisz mindenkinek vannak hibái, mindenki követett el már olyat életében, amit ha tehetne, semmisé változtatna, egyszerűen kiradírozná a múltjából. Szombati Lillának is volt, akár csak mindenki másnak…
Lilla odasimult a férfi széles mellkasához, és lehunyta a szemét.
– Hazaértem… – suttogta könnyek között. – És csodálatos így hozzád simulni…smink nélkül.
Vigyázat! Felnőtt tartalom.
Botond és Lilla dühösen, vadul szeretkeztek. Egy kiadós veszekedés kellős közepén estek egymásnak, olyan volt, mint a Héja nász az avaron .
– Ed, én szeretlek!
– Én is téged! Ez az egy, ami egész biztos.
– Akkor mi lesz most?
– Hát, megpróbálhatunk megharcolni az elemekkel, együtt – mosolygott a férfi, és játékosan összeborzolta szerelme hosszú haját. Arcát az arcához simította, majd szempilláival kezdte simogatni Lillát.
– Ez csiklandoz – nevetett Lilla. – Mi ez? Mit csinálsz?
– Ez…pillangócsók.
– Pillangócsók? Sosem hallottam ilyesmiről.
– Nem csoda, mert most találtam ki – mosolygott Ed szerelmesen a nőre.
Az önfeledt, igazi boldogság pillanatai voltak ezek.
Szurovecz Kitti: Smink nélkül 73% ↑ 6%
Reggel kilencre járt az idő, s az óra kíméletlenül csörögni kezdett.