!

Egymásba fonódva (Crossfire 3.) 255 csillagozás

Sylvia Day: Egymásba fonódva
Apple iTunes
Book and Walk 1.599 Ft
Könyvtár

Eva és Gideon nem menekülhet a múlt démonai elől – viselniük kell birtoklási vágyuk következményeit.

Megismertem Gideon Crosst, és abban a pillanatban éreztem, hogy van benne valami, amire szomjazom, aminek képtelen vagyok ellenállni. Veszélyt jelent, jól tudom, és hozzám hasonlóan az ő lelke is sérült. Ám ellenállhatatlanul vonz, s az élet nélküle elképzelhetetlen számomra.
Senki nem tudja, mi mindent kockáztatott értem. Ijesztő, hogy múltunk sötét árnyai elől nincs menekvés – felfalhatnak minket. Súlyos titkainktól nem szabadulhatunk, mégis megpróbáltunk dacolni a sorssal, és megadtuk magunkat leküzdhetetlen vágyunk elsöprő erejének.

Eredeti mű: Sylvia Day: Entwined with You

Eredeti megjelenés éve: 2013


Enciklopédia 2

Szereplők népszerűség szerint

Gideon Cross · Eva Tramell


Hirdetés

Kedvencelte 48

Most olvassa 35

Várólistára tette 62

Kívánságlistára tette 89

Kölcsönkérné 6

Elcserélné vagy eladná

>!
2.000 Ft ★★★★★ Eladó
kicsitimi könyve Sylvia Day: Egymásba fonódva

Kiemelt értékelések

+
>!
kreiszdorcii
Sylvia Day: Egymásba fonódva

Nem volt annyira rossz de a második résznél szerintem nem volt jobb. A rengeteg szeretlek az nekem már sok volt. Meg hogy így húzza a sorozatot az írónő. Szerintem elég lett volna 3 rész. Azért remélem, hogy a következő rész jó lesz. Biztos, hogy azt is el fogom olvasni.

2 hozzászólás
+
>!
Niki_
Sylvia Day: Egymásba fonódva

Remélem a végén nem brazil szappanopera lesz belőle 120 kötettel, mert már most agyhalottként olvastam végig. Minek folytatni? Miért nem lehetett befejezni? Meg amúgy is, ilyen uncsi, semmit mondó résznél lezárni a kötetet? Legalább ha belevett volna egy várható terhességet, vagy egy prostit G. ágyában, vagy egy elrablást, vagy mit tudom én. De így!
Unalmas volt, az egész vicc. Viszont b.sszus, nem tudok leállni, ha jön a folytatás, tuti el fogom olvasni. :oS

10 hozzászólás
+
>!
SzAngelika
Sylvia Day: Egymásba fonódva

Főszereplőink továbbra is képtelenek egymás nélkül meglenni, vadul élvezik egymás közelségét és testét egyaránt, még az a bizonyos nagy kérdés is elhangzik, sőt, végre Gideon is megnyílik kicsit, és elárul néhány részletet arról, mi is történt vele gyermekkorában. De a lepedőszaggató szex és a szeretlek szó ezerszeri elismétlésétől én többet, átütőbbet vártam volna. Inkább éreztem egy hosszabbacska félkész epilógusnak, mint valós regénynek.
Bővebben a blogbejegyzésben.

+
>!
Annie04
Sylvia Day: Egymásba fonódva

Valahogy ez a kapcsolat kezd egyre furábbnak tűnni, amit a szükség és a testi vágy hajt előre, de ne legyen igazam, remélem a későbbiekben jobban átérzem majd a romantikát, az igazi érzelmeket.
Az Egymásba fonódva ízig-vérig átvezetőkötet, ami tocsog a szexjelenetekben, viszont a történet többi része száraz, mint a sivatag. De kategóriájában még így is az elfogadhatók közé tartozik, viszont félek a folytatástól, mert ez a könyv is nagy zuhanás a korábbiakhoz képest, és ha a többi rész olyan minőségű lesz mint a Megigézve, akkor gyászolni fogok.

2 hozzászólás
+
>!
Casperson
Sylvia Day: Egymásba fonódva

Igen, igen itt a Crossfire harmadik része ami kiderült, hogy nem is az utolsó! Nem tudom, hogy sírjak- e vagy nevessek ezen, mert tény, hogy trilógiának indult majd pedig lett/lesz belőle egy ötkötetes valami. Fogalmam sincs, hogy minek a hatására döntött így Day, (pénz? rajongás? nem tud új könyvbe kezdeni?) de egy biztos ebből jó kisülni nem fog. Vártam, hogy végre lezáródjon a sorozat, mert az első könyv tényleg tetszett. Nem soroltam egyik szenny könyv mellé sem, mert láttam benne potenciált. Ezek után, hogy mi lesz a sorozattal vagy velem nem tudom, de bízom abban, hogy dűlőre fogunk jutni.

Vártam a megjelenést, mert kíváncsi voltam és egyszerűen vágytam arra, hogy megtudjam miképp is alakul majd a főszereplők élete. Nem mondom, hogy csalódtam, de egy kisebb fajta befejezést feelingre mindenképp számítottam. Nos, nem kaptam meg, de helyette sok-sok oldalon keresztül olvashattam Gideon állóképességéről, Eva mohóságáról és a kettejük egyesüléséről.
Eleinte nem tetszett ez a nagy titkolózás a közönség elől, de jót tett a sztorinak és izgalmat csempészett bele. Viszont fontosnak érzem elmondani, hogy Day részéről túlzás volt a rengeteg szex jelenet. Már az első részben is egymásnak ugrottak mindenhol, de ebben a részben nagyon irritáló volt, mert nem volt olyan oldal ahol a főszereplők nem csinálták volna.
Pozitívum az, hogy Gideon és Eva együtt maradt, mert személy szerint arra számítottam, hogy szétmennek, de nagyon meglepett az amit a szigeten csináltak így már valamilyen szinten biztos vagyok abban, hogy a folytatásban kerül amibe kerül, de nem halogathatják, hogy találkozzanak egymással.

Bővebben a blogomon:
http://caspersonolvasmanyai.blogspot.ro/2013/07/sylvia-day-egymasba-fonodva.html

+
>!
szymba23
Sylvia Day: Egymásba fonódva

Ohhh imádtam, nem hiszel el hogy várni kell a folytatásra :/

+
>!
pingvin1
Sylvia Day: Egymásba fonódva

Ez volt a három közül a legjobb rész. A végére megszerettem a szereplőket, sajnos még mindig sok benne a sokszor ismételt tömény leírás. Én személy szerint beértem volna kevesebbel és talán akkor mondhatnám, hogy jó volt. Ha megjelenik a folytatás biztosan sort kerítek rá és azt is elolvasom, de nem lett kedvenc,

+
>!
Dagus
Sylvia Day: Egymásba fonódva

Meglepett a vége. Végig abban a hitben voltam, hogy trilógia. Várom a folytatását nagyon

+
>!
janka0416
Sylvia Day: Egymásba fonódva

Borító: 5/5 – amolyan egymásba fonódva. :)
Cselekmény: 5/5 – kevés volt.
Nem volt annyi,mint a második részben. Viszont Eva&Gideon házassága… valahogy éreztem :D vagyis inkább csak tippeltem. Vagy ez, vagy egy váratlan terhesség.
Mivel a sorozatnak nem ez a befejező része, én mégis írnék egy ideiglenes lezárást.
A cselekmény önmagában hasonlít az árnyalát trilógiára. Van benne pornó dögivel, a főhősnek álmatlan éjszakái vannak, és a sok-sok exbarátnő, expasi.
Szereplők:
Eva: 5/3 – Kiakasztott néha.. nagyon örültem neki,hogy a harmadik részben már valaki leszőkézte, mert már nem tudtam eldönteni,hogy agykárosodása van a sok hancúrozástól vagy szimplán ostoba.
Gideon: 5/5** – hát ha tényleg olyan jól néz ki, mint ahogy Eva előadja a könyvben, akkor szívesen megnézném a Magic Mike második részében :D
Cary: 5/5**- Imádtam! Egy hatalmas cukorfalat. :D
Corinne: 5/1 – gáz…
Éva édesanyja: 5/2 – egy kicsit készen van/volt, de csak a lányát akarja megóvni.
Deanna: 5/2 – valami azt súgja lesznek még vele problémák.
És végül… Gideon Cross marry me! *.*
*Kari Kimmel – Remember * – https://www.youtube.com/watch?v=kA9xCmjoKaw

+
>!
Vivuska 
Sylvia Day: Egymásba fonódva

Nekem ez a rész is nagyon tetszett, de azért a második rész izgalmasabb, eseménydúsabb volt. A sorozat kedvenc még mindig, kíváncsi vagyok, mi lesz még ebből a történetből. :)


Népszerű idézetek

+
>!
SzAngelika

– Maga ugyan szőke, de nem lehet olyan naiv, hogy ezt elhiggye.
– Maga ugyan ideges – vágtam vissza –, de nem lehet olyan ostoba, hogy ne tudja, mekkora seggfej.

320. oldal

3 hozzászólás
+
>!
SzAngelika

– Teljesen diszfunkcionálisak vagyunk.
– Én inkább azt mondanám, hogy szelektíven deviánsak.

43. oldal

+
>!
Zalabai_Ági

New York portyázó domina volt, kezében korbáccsal, édes bűnökkel.

+
>!
SzAngelika

Belehalnék, ha elengednélek, de sosem bántanálak, csak hogy megtartsalak.

16. oldal

+
>!
SzAngelika

– Fogd be, ősember. Hagyjuk az „én Cross, te kicsi Cross lány” dumát – csattantam fel. – Ha már elfelejtetted volna, akkor megállapodtunk. Én a tiéd, te az enyém. És én megvédem, ami az enyém.

129. oldal

+
>!
SzAngelika

… már megtanultam, hogy nem szabad mindig harcolni. A továbblépés a legjobb bosszú.

9. oldal

+
>!
lizzyke21

– Vidd az én kocsimat.
– Melyiket?
– Az új szomszédod DB9-esét.
– Mi?
– Felismered ha meglátod.
Ebben nem kételkedtem. Bármi legyen is, biztosan áramvonalas, gyors és veszedelmes – akárcsak a tulajdonosa.

179. oldal

+
>!
_Enii_ P

Ha keményen dolgozol, és tehetséges vagy, az emberek e kép alapján fognak megítélni.

+
>!
_Enii_ P

Kit érdekel a bor meg a rózsa? Azt bárki meg tudja csinálni. De kimutatni azt, hogy nem tudsz élni a másik nélkül? Ez az igazi romantika.

+
>!
_Enii_ P

– Jól vagy?
– Persze – hajtottam a vállára a fejem. – Nincs jobb egy kis Gideon-terápiánál, ha fel akarok vidulni.
– Mondtam már, hogy házhoz is megyek? Nonstop.


Hasonló könyvek címkék alapján


Ha tetszett a könyv, olvasd el ezeket is