!

Egymásba fonódva (Crossfire 3.) 168 csillagozás

Sylvia Day: Egymásba fonódva
Apple iTunes

Eva és Gideon nem menekülhet a múlt démonai elől – viselniük kell birtoklási vágyuk következményeit.

Megismertem Gideon Crosst, és abban a pillanatban éreztem, hogy van benne valami, amire szomjazom, aminek képtelen vagyok ellenállni. Veszélyt jelent, jól tudom, és hozzám hasonlóan az ő lelke is sérült. Ám ellenállhatatlanul vonz, s az élet nélküle elképzelhetetlen számomra.
Senki nem tudja, mi mindent kockáztatott értem. Ijesztő, hogy múltunk sötét árnyai elől nincs menekvés – felfalhatnak minket. Súlyos titkainktól nem szabadulhatunk, mégis megpróbáltunk dacolni a sorssal, és megadtuk magunkat leküzdhetetlen vágyunk elsöprő erejének.

Eredeti mű: Sylvia Day: Entwined with You

Eredeti megjelenés éve: 2013

Hirdetés

Kedvencelte 32

Most olvassa 23

Várólistára tette 56

Kívánságlistára tette 61

Kölcsönkérné 7

Elcserélné vagy eladná

>!
2.000 Ft ★★★★★ Eladó
horvath_tina könyve

Kiemelt értékelések

+
>!
Dodesz56
Sylvia Day: Egymásba fonódva

Nem volt annyira rossz de a második résznél szerintem nem volt jobb. A rengeteg szeretlek az nekem már sok volt. Meg hogy így húzza a sorozatot az írónő. Szerintem elég lett volna 3 rész. Azért remélem, hogy a következő rész jó lesz. Biztos, hogy azt is el fogom olvasni.

2 hozzászólás
+
>!
SzAngelika
Sylvia Day: Egymásba fonódva

Főszereplőink továbbra is képtelenek egymás nélkül meglenni, vadul élvezik egymás közelségét és testét egyaránt, még az a bizonyos nagy kérdés is elhangzik, sőt, végre Gideon is megnyílik kicsit, és elárul néhány részletet arról, mi is történt vele gyermekkorában. De a lepedőszaggató szex és a szeretlek szó ezerszeri elismétlésétől én többet, átütőbbet vártam volna. Inkább éreztem egy hosszabbacska félkész epilógusnak, mint valós regénynek.
Bővebben a blogbejegyzésben.

+
>!
Niki_
Sylvia Day: Egymásba fonódva

Remélem a végén nem brazil szappanopera lesz belőle 120 kötettel, mert már most agyhalottként olvastam végig. Minek folytatni? Miért nem lehetett befejezni? Meg amúgy is, ilyen uncsi, semmit mondó résznél lezárni a kötetet? Legalább ha belevett volna egy várható terhességet, vagy egy prostit G. ágyában, vagy egy elrablást, vagy mit tudom én. De így!
Unalmas volt, az egész vicc. Viszont b.sszus, nem tudok leállni, ha jön a folytatás, tuti el fogom olvasni. :oS

10 hozzászólás
+
>!
Casperson
Sylvia Day: Egymásba fonódva

Igen, igen itt a Crossfire harmadik része ami kiderült, hogy nem is az utolsó! Nem tudom, hogy sírjak- e vagy nevessek ezen, mert tény, hogy trilógiának indult majd pedig lett/lesz belőle egy ötkötetes valami. Fogalmam sincs, hogy minek a hatására döntött így Day, (pénz? rajongás? nem tud új könyvbe kezdeni?) de egy biztos ebből jó kisülni nem fog. Vártam, hogy végre lezáródjon a sorozat, mert az első könyv tényleg tetszett. Nem soroltam egyik szenny könyv mellé sem, mert láttam benne potenciált. Ezek után, hogy mi lesz a sorozattal vagy velem nem tudom, de bízom abban, hogy dűlőre fogunk jutni.

Vártam a megjelenést, mert kíváncsi voltam és egyszerűen vágytam arra, hogy megtudjam miképp is alakul majd a főszereplők élete. Nem mondom, hogy csalódtam, de egy kisebb fajta befejezést feelingre mindenképp számítottam. Nos, nem kaptam meg, de helyette sok-sok oldalon keresztül olvashattam Gideon állóképességéről, Eva mohóságáról és a kettejük egyesüléséről.
Eleinte nem tetszett ez a nagy titkolózás a közönség elől, de jót tett a sztorinak és izgalmat csempészett bele. Viszont fontosnak érzem elmondani, hogy Day részéről túlzás volt a rengeteg szex jelenet. Már az első részben is egymásnak ugrottak mindenhol, de ebben a részben nagyon irritáló volt, mert nem volt olyan oldal ahol a főszereplők nem csinálták volna.
Pozitívum az, hogy Gideon és Eva együtt maradt, mert személy szerint arra számítottam, hogy szétmennek, de nagyon meglepett az amit a szigeten csináltak így már valamilyen szinten biztos vagyok abban, hogy a folytatásban kerül amibe kerül, de nem halogathatják, hogy találkozzanak egymással.

Bővebben a blogomon:
http://caspersonolvasmanyai.blogspot.ro/2013/07/sylvia-day-egymasba-fonodva.html

+
>!
janka0416
Sylvia Day: Egymásba fonódva

Borító: 5/5 – amolyan egymásba fonódva. :)
Cselekmény: 5/5 – kevés volt.
Nem volt annyi,mint a második részben. Viszont Eva&Gideon házassága… valahogy éreztem :D vagyis inkább csak tippeltem. Vagy ez, vagy egy váratlan terhesség.
Mivel a sorozatnak nem ez a befejező része, én mégis írnék egy ideiglenes lezárást.
A cselekmény önmagában hasonlít az árnyalát trilógiára. Van benne pornó dögivel, a főhősnek álmatlan éjszakái vannak, és a sok-sok exbarátnő, expasi.
Szereplők:
Eva: 5/3 – Kiakasztott néha.. nagyon örültem neki,hogy a harmadik részben már valaki leszőkézte, mert már nem tudtam eldönteni,hogy agykárosodása van a sok hancúrozástól vagy szimplán ostoba.
Gideon: 5/5** – hát ha tényleg olyan jól néz ki, mint ahogy Eva előadja a könyvben, akkor szívesen megnézném a Magic Mike második részében :D
Cary: 5/5**- Imádtam! Egy hatalmas cukorfalat. :D
Corinne: 5/1 – gáz…
Éva édesanyja: 5/2 – egy kicsit készen van/volt, de csak a lányát akarja megóvni.
Deanna: 5/2 – valami azt súgja lesznek még vele problémák.
És végül… Gideon Cross marry me! *.*
*Kari Kimmel – Remember * – https://www.youtube.com/watch?v=kA9xCmjoKaw

+
>!
Dagus
Sylvia Day: Egymásba fonódva

Meglepett a vége. Végig abban a hitben voltam, hogy trilógia. Várom a folytatását nagyon

+
>!
Zalabai_Ági
Sylvia Day: Egymásba fonódva

A történet tetszett, Gideont még mindig csípem. Jó lenne, ha mondjuk a történetben legalább egy hét eltelne ármánykodás, zsarolás és társai nélkül, mert kezd nagyon életszerűtlenné válni, hogy ilyen higgadtan és lazán kezelik ezt a sok sz@rt.
A levonást azért adom, mert az írónő nyilvánvalóan többletbevétel reményében kínozza az olvasókat. Vagy csak divat lett hülye befejezéseket adni a könyveknek, amik köszönőviszonyban sincsenek a rendes függővéggel?

+
>!
Liiibaby
Sylvia Day: Egymásba fonódva

Szívem szerint fogalmam sincs pontosan hány csillagra is értékeljem ezt a könyvet. Az egész sorozatot bőven meglehetett volna csinálni 3 részben, de úgy látszik az írónő még inkább csűri – csavarja a dolgokat. Az eddigi részek közül ez volt az a rész, ami már számomra sok volt.
Lényegében az egész könyv 90%-a az erotikáról szólt, kb. 5 oldalanként újabb helyzetekben, és pozíciókban találjuk a főszereplőket. Persze, biztos vagyok benne, hogy sok erotikus könyv kedvelőnek éppen ez miatt fog tetszeni a könyv.
A történetben további csavarok jönnek be, nyitott kérdések maradnak ugyanúgy megválaszolatlanul, mint az előző két részben. Ennek ellenére kíváncsian várom a következő részt, már csak azért is, hogy most éppen mi fog majd eszébe jutni az írónőnek, milyen csavarokat, új fordulatokat tesz bele.

+
>!
Hajdu_Ildikó
Sylvia Day: Egymásba fonódva

Csalódás volt az előző kötet felfelé ívelése után pedig olyan magasról kezdett, de ezt nem sikerült megugrani. Gyakorlatilag a szexen van a hangsúly, de azon nagyon, sajnos inkább sok, mint minőségi az erotikus jelent.
Az az érzésem maradt, hogy ez a kötet csak azért íródott, hogy szükség legyen a folytatásra, és amikor egy író már csak a profitért ír, na akkor indul durván hanyatlásnak az egész. A második rész volt az igazi, ezt kár volt kiadni.

+
>!
Bagneso
Sylvia Day: Egymásba fonódva

Az eddig megjelent részek közül ez tetszett a legkevésbé. A második rész után sokkal többet vártam, de az igazat megvallva, ez a rész kifejezetten semmitmondó volt. Eseménytelen, hiányzott az érzelmi feszültség, ami az előző kötetekben még megvolt, és egyszerűen nem volt már miért és kiért izgulni, legalábbis szerintem. Ráadásul az egész olyan befejezetlen… jó, tudom, hogy lesz még több rész, de ezek után akarva, akaratlanul is felmerül bennem a kérdés: minek? Azt viszont aláírom, hogy még mindig nagyon olvastatja magát a könyv, és elismerésem az írónőnek, amiért ennyire le tud kötni a semmivel! :) Ezért nem kérdés, hogy elolvasom-e a további részeket is. Igenis el fogom, mert kíváncsi vagyok, vajon Day elő tud-e hozakodni még valamivel.


Népszerű idézetek

+
>!
SzAngelika

– Maga ugyan szőke, de nem lehet olyan naiv, hogy ezt elhiggye.
– Maga ugyan ideges – vágtam vissza –, de nem lehet olyan ostoba, hogy ne tudja, mekkora seggfej.

320. oldal

3 hozzászólás
+
>!
SzAngelika

– Teljesen diszfunkcionálisak vagyunk.
– Én inkább azt mondanám, hogy szelektíven deviánsak.

43. oldal

+
>!
SzAngelika

Belehalnék, ha elengednélek, de sosem bántanálak, csak hogy megtartsalak.

16. oldal

+
>!
SzAngelika

– Fogd be, ősember. Hagyjuk az „én Cross, te kicsi Cross lány” dumát – csattantam fel. – Ha már elfelejtetted volna, akkor megállapodtunk. Én a tiéd, te az enyém. És én megvédem, ami az enyém.

129. oldal

+
>!
SzAngelika

… már megtanultam, hogy nem szabad mindig harcolni. A továbblépés a legjobb bosszú.

9. oldal

+
>!
lizzyke21

– Vidd az én kocsimat.
– Melyiket?
– Az új szomszédod DB9-esét.
– Mi?
– Felismered ha meglátod.
Ebben nem kételkedtem. Bármi legyen is, biztosan áramvonalas, gyors és veszedelmes – akárcsak a tulajdonosa.

179. oldal

+
>!
LittleDhampir

– Van itt egy hívásom tartásban, átkapcsoljam? – kérdezte. – És remélem, privát, mert állati szexi a hangja. Mint a szex csokiba mártva, tejszínhabbal.

+
>!
BabyAngel P

Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.

– Szeret téged?
– Igen – mosolyodtam el. – De ami még ennél is több, szüksége van rám. Nincs semmi, amit meg ne tenne értem.
– Akkor miért nem vagytok együtt?
– Hát… ez bonyolult.
– Hát nem mindig az? – felelte szomorúan.

+
>!
Lejla08

Rád felébredni olyan… mint megtalálni az ajándékokat karácsony reggelén.

27. oldal

+
>!
Zalabai_Ági

New York portyázó domina volt, kezében korbáccsal, édes bűnökkel.


Ha tetszett ez a könyv, akkor ezeket is olvasd el