Éjféli ölelés (Sunrise Key 1.) 19 csillagozás

Suzanne Brockmann: Éjféli ölelés

Leila Hunt úgy érezhetné, végre révbe ért. Harmincéves korára sikeres könyvelőként jól fizető állása van New Yorkban, barátja éppen megkérte a kezét – és bár nem lángol köztük a szerelem, a férfi képes megteremteni azt a biztonságos hátteret, amelyre Leilának utolsó vágya beteljesüléséhez szüksége van: hogy családot alapítson, és gyermeke szülessen. Leila az óév búcsúztatására szülővárosába, Sunrise Key-be utazik, egy festői szigetre, ahol bátyja él. Vőlegénye üzleti ügyei miatt nem tudja elkísérni, így Leila egyedül indul a szilveszteri jelmezbálba.
Óév és újév fordulóján azonban váratlan dolog történik vele: egy nindzsajelmezbe öltözött férfi éjfélkor olyan vad szenvedéllyel csókolja meg, amely a lányban soha nem tapasztalt vágyat ébreszt. Mindenáron meg akarja találni az ismeretlent, ezért barátnőjével nyomozni kezd. Azt azonban álmában sem gondolta volna, hogy a titokzatos jelmez alatt bátyja legjobb barátja, s az ő gyermekkori ellensége bújt meg. Marshall Devlin, a…(tovább)

General Press, Budapest, 2011

Bak_Beatrix könyve
Elcserélhető
Marcsi8909 könyve

krisztina0419 P

Sikerült először a második kötetet elolvasnom a Második esélyt, így ismerősek voltak a szereplők. Jópofa történet, de inkább egy Harlequines kötetben tudnám elképzelni.
Nyári, könnyed kis limonádé.

Marcsi8909 P

Nagyon szeretem ezt a sorozatot. Lehetne több kötetet is! Leila-Marshall párost imádtam. Egy picit Marshall felé húz a szívem, mert már az elején szembesülünk az érzéseivel, így lehet izgulni bejön-e a „megszerettetős” terve. :) Tetszett a ninjás dolog is, sokat mosolyogtam Leila okfejtésein. :)

Vivien_Szalai

Nagyon jó kis könyv volt, csak egy a baj, rövid volt :D Annyira olvastam volna még :) Nekem annyira nem jött le Leila és Marsh ellentéte, vagyis még ezt simán lehetett volna részletezni szerintem. De a nyomozás tök jó volt :D Jópárszor megmosolyogtatott ez a könyv.
Én is elmennék Sunrise Key-re ;)

Sünike

Könnyed szerelmi történet a nyári napokra. Gyorsan olvasható, de egyben azt hiszem gyorsan is felejthető történet. Mindazonáltal nem bántam meg hogy megvettem.

Magnolia

Szórakoztató és meseszerű történet… Leila-val kapcsolatosan sok kérdés felmerült bennem, de azt máshol részletezném. A régi állítólagos ellenséges viszonyt lehetett volna részletezni ami Marshall és közte volt. Vékony könyv, hatalmas betűméret… ennyiért?
Remélem a folytatás jobb lesz, mert Simonra nagyon kíváncsi vagyok.

SzAngelika

… megpróbált szexisen nézni, mintha valami elképesztő titkot őrizne. Szája sarkát egy leheletnyit felfelé görbítve igyekezett sejtelmesen mosolyogni. Ettől a mosolytól azonban pajkosnak tűnt. Pajkosan huncutnak. Inkább hasonlított Pán Péterre, mint egy hercegnőre.

Vivien_Szalai

– Mi az isten bajom van nekem, hogy úgy csókolózom egy vadidegen férfival, mintha itt lenne a világvége?
Simon kiegyenesedett, és hátratolta a kalapját, hogy jobban lássa húgát a hajnali félhomályban.
– Úgy érted, nyelvesen?
– Abszolút! Ez a férfi most már jobban ismeri a szám belsejét, mint a fogorvosom.

krisztin21

– Én mindig azt gondoltam, hogy érez irántad valamit. Esküszöm, néha láttam, hogy úgy néz rád, mintha fel akarna falni a szemével.
– Szerintem inkább csak jól meg akar rágni, majd utána kiköpni.

krisztin21

Leila az üres poharát lecserélte egy telire, azt kívánva, bárcsak az ital begyógyítaná a lábán keletkező hólyagot. Nincs is rosszabb a műanyag cipőnél. Vajon Hamupipőke is ennyire szenvedett az üvegcipellőben? Valószínűleg. Leila biztosra vette, hogy ezeket a tündérmeséket férfiak írták.

SzAngelika

– (…) Nem akarom, hogy valami idióta legyen a sógorom – nevetett. – Legalábbis ne egy olyan idióta, aki nem te vagy.
– Neked dr. Idióta.

SzAngelika

Leila ismerte barátja korlátait. Nem kellett aggódnia, hogy húsz év múlva kiábrándul belőle.
Mivel már most is olyan kiábrándító volt.