!

Se veled, se nélküled (Chicago Stars 2.) 185 csillagozás

Susan Elizabeth Phillips: Se veled, se nélküled
Könyvtár

Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.

Tizenkettő egy tucat – ez Gracie Snow. Ráadásul ő is éppen ilyennek látja önmagát.
Gracie harmincéves és még szűz. A szülei annak idején egy aggok otthonát vezettek, s a lányt éjjel-nappal idős emberek vették körül. Édesanyja pedig gyakorta mondogatta neki, hogy női ágon hozzájuk hasonlóan valamennyi felmenőjük jelentéktelen külsejű volt. Apja halála után az édesanyja túlad az öregotthonon, és lányával Floridába költözik, ahol Gracie-nek életében először a saját lábára kell állnia. Úgy véli, egy filmstúdiónál szerzett produkciós asszisztensi állásával unalmas hétköznapjaiból jegyet váltott a kalandok csillogó világába. Ám azonnal minden a feje tetejére áll, amikor első megbízatásaként a stúdió legújabb filmjének leendő sztárját, a futballikon Bobby Tomot kell rávennie arra, hogy időben jelenjen meg a forgatáson és teljesítse a szerződését.

Bobby Tom Dentont – akivel a Chicago Stars játékosaként találkozhatunk a Csak te kellesz!-ben –, a két Super Bowl-gyűrűvel… (tovább)

Eredeti mű: Susan Elizabeth Phillips: Heaven, Texas

Eredeti megjelenés éve: 1995


Enciklopédia 1

Szereplők népszerűség szerint

Bobby Tom Dentont


Hirdetés

Kedvencelte 27

Most olvassa 5

Várólistára tette 28

Kívánságlistára tette 29

Kölcsönkérné 1


Kiemelt értékelések

+
>!
DarknessAngel
Susan Elizabeth Phillips: Se veled, se nélküled

Isteni volt. Csak úgy, mint az első rész ez is tele volt vicces részekkel, komolyabb és nem annyira komoly veszekedésekkel, és az elmaradhatatlan happy enddel :)
Bobby Tom kvízkérdése az utolsó oldalon mindent vitt :D Nagyon tetszett Sawyer és Suzy egymásratalálása a könyvben, róluk olvastam volna még többet is.
Látom Susan Elizabeth Phillips könyveire érdemes odafigyelni, mert habár ez még csak a második könyvem tőle, de egyszerűen imádom ahogy ír.

1 hozzászólás
+
>!
catilde P
Susan Elizabeth Phillips: Se veled, se nélküled

Nem volt olyan jó mint az első. Az elején meg sem fogott a könyv. Bobby Tom nagyon unszimpatikus volt. De a közepétől kezdve kezdtem megkedvelni, de amit a végén tett megint csak mérges lettem rá. Kiegészített szerelmi történetet viszont nagyon szerettem. Remélem a többi rész ennél egy kicsit jobb lesz.

+
>!
Odilia P
Susan Elizabeth Phillips: Se veled, se nélküled

IMÁDOM! Egyik nagy kedvencem a sorozatból :D Csak kár, hogy szinte szaladnak a lapok, mikor olvasom :)))

3 hozzászólás
+
>!
kiruu P
Susan Elizabeth Phillips: Se veled, se nélküled

Én kedvelni szoktam a magabiztos hím nemű szereplőket, komolyan, de Bobby Tom olyan magas szintre fejlesztette az egocentrikus tulajdonságát, hogy az már nekem is sok(k) volt. Ne értsetek félre, a könyv végén lévő kis akciója miatt igazán megkedveltem, vicces, és ultra helyes, de mégis túlságosan könnyen kezelt mindent, miközben ő akart a főnök lenni. Na, azt nem szeretem. Talán pont ezért imádtam annyira Grcie-t. Haláli nőszemély. Nagyon jó, hogy ő nem volt egy tökéletes szereplő. Mégis annyira aranyos, nagylelkű, segítőkész, őszinte, bátor, határozott és cuki. Az a fagyis jelenet… hát, én behaltam rajta. Óriási volt. Tuti hasznosítani fogom a fagyi hűtési képességeit. :D
A cselekmény érdekes volt, tele vicces jelenettel, bár kezdem azt hinni, hogy ezek a Star pasik csak a 22 év alatti, szőke, nagy mellű, buta libákat szeretik. Nem is hiszem, tudom, ami elég idegesítő…

+
>!
Marcsi8909 P
Susan Elizabeth Phillips: Se veled, se nélküled

Sajnos ez a rész nem tetszett annyira mint a többi SEP. Sem Grace, sem Bobby Tom (szörnyű név…) cselekedeteit nem értettem. Sőt Bobby Tom-ot többször lőttem volna fejbe… :S
SEP stílusa szuper, olvastatja magát a könyv és humoros is, de sokat levett, hogy nem szimpatizáltam a szereplőkkel.

+
>!
Timi
Susan Elizabeth Phillips: Se veled, se nélküled

Most olvastam másodjára és még mindig nagyon szeretem.
Szeretem, hogy Gracie és Bobby Tom ennyire különböző. Nagyon élveztem olvasni a piszkálódásaikat a másikkal szemben, az évődésüket. Szórakoztató, és vicces volt. A másik szerelmi szálat is szerettem benne, jól kiegészítette a történetet.

Nekem SEP a leg ebben a műfajban, még nem találtam rá eddig arra, aki a nyomdokaiba tudna lépni, pedig nagyon azon vagyok. :)) Imádom ezt a sorozatát, és most jöhet a többi rész újraolvasása is.
(Egy kicsit bővebben majd a blogomban)

+
>!
Nusii
Susan Elizabeth Phillips: Se veled, se nélküled

A legelső könyvem SEP-től, azóta pedig már az egész sorozaton túl vagyok. Imádtam az elejétől a végéig. Nem volt fordulatokkal teli könyv abban az értelemben, hogy mindenki tudta mi is lesz a vége. De nem zavart, mert humoros volt, romantikus és a tél közepén megmelengette a szívemet.

+
>!
Bagneso
Susan Elizabeth Phillips: Se veled, se nélküled

Másodjára is legalább annyira tetszett, mint elsőre! :)
Kicsit azért csalódás volt, amiért nem volt foci ebben a részben, viszont annyira jó, vicces és romantikus a történet, hogy egy idő után már nem is hiányoztak a meccsek. A vége pedig elképesztően jó! Kifejezetten tetszett, hogy nagy hangsúly van a mellékszálon szereplő pároson, ez csak még jobban feldobta a történetet. Egyértelműen újraolvasós! :)
És igen, Heaven, Texas! :)

++
>!
Meggie
Susan Elizabeth Phillips: Se veled, se nélküled

Nem volt rossz könyv, pláne a mostani „erotikus regények” mellett/előtt, de nem tetszett annyira, mint a többi Phillips-regény, amihez eddig szerencsém volt. Bobby Tom sokszor az agyamra ment (olyan, mint egy ötéves. Ráadásul az írónő tuti elveszetett valamilyen fogadást, mi másért választotta volna neki ezt a nevet? :D), és a párbeszédek is kevésbé voltak humorosak, mint a többiben. De azért rossznak sem nevezném, gyorsan haladtam vele, lefoglalt, és elfeledtette a mindennapokat.:)

5 hozzászólás

Népszerű idézetek

+
>!
Francica

– Csak kíváncsiságból, tudod mi az a színészet?
– Frászt.
– Gondoltam.
– Nem értem, mi a jelentősége. Az ilyen filmekben csak seggeket kell szétrúgni és nőket levetkőztetni. A fenébe is, nyolc éves korom óta ezt csinálom.

+
>!
kiruu P

Épp abban a pillanatban, amikor eszébe jutott, hogy Gracie mindig kiszámíthatatlanul reagál, jövendőbelije odakapott és megragadta farmerja V-alakú sliccét. Mielőtt felocsúdhatott volna, Gracie belezúdította a fagylaltot a nadrágjába. Bobby Tom levegő után kapkodott.
Gracie ledobta a dobozt, ami szétloccsant a földön, majd karba tette a kezét a mellkasán.
– Ezt – mondta – azért, mert az anyád szeme láttára kellett megvennem az óvszert!
Nehéz volt egyszerre üvölteni, fel-le ugrálni, káromkodni és nevetni, de Bobby Tomnak valahogy sikerült.

+
>!
gladyna

– Sajnálom, Bobby Tom. Tudom, hogy szereti ezt a kocsit és nem hibáztatom, amiért mérges. Csodálatos autó. Tényleg. Ezért őszintén mondom, még egy piszkos trükk, és megvan hozzá a képességem, hogy komoly kárt tegyek benne.
Bobby Tom felvonta a szemöldökét és hitetlenkedve nézett rá.
– Fenyegeti a kocsimat?

+
>!
Quiconque

– Szörnyű félreértés történt. Nem látja, hogy nem úgy nézek ki, mint egy sztriptíztáncosnő?
Bobby Tom a fogai közé szorította a meg nem gyújtott szivart, komótosan végigjáratta tekinteté Gracie-n, és normális hangon megszólalt. – Ami azt illeti, néha nehéz megmondani. A legutóbbi apácának öltözve jelent meg, az előtte lévő pedig szakasztott mása volt Mick Jaggernek.

26-27. oldal

+
>!
Francica

– Nem féltékenyek egymásra a barátnői?
– Á. Csak kedves lányokkal randizom.
És királynőként bánik mindegyikkel, gyanította Gracie. Még a terhesekkel is.
– Az Országos Nőszövetségnek komolyan fontolóra kellene vennie, hogy vérdíjat tűzzön ki a maga fejére. Bobby Tom őszintén meglepettnek tűnt.
– Az enyémre? Én szeretem a nőket. Jobban, mint a legtöbb férfit, ami azt illeti. Tagkönyves feminista vagyok.

+
>!
Quiconque

Miközben Bobby Tom leült mellé, arra a megállapításra jutott, hogy kétségtelenül Gracie volt a legsiralmasabb részeg, akit valaha látott. Gyengéd hangon beszélt. – Gracie drágám, hány wine coolert ivott meg?
– Én nem i-iszom – felelte Gracie két zokogás között. – Az alkohol a gyengék t-támasza.

118. oldal

2 hozzászólás
+
>!
Reika

– Kidobott, igaz? Gracie kirúgott! Szent Mózes! A női nem egy képviselője végre megfizetett Bobby Tom Dentonnak mindazért, amit addig ő tett velünk. – Terry Jo fülig érő mosollyal az égre emelte az arcát. – Köszönöm, Jézus!

360. oldal

+
>!
bbabri

– Ez nem így van, drágám. Nem a méret számít, hanem, hogy mit kezd a nő azzal, amije van.
– Én nem tudom, mit kezdjek azzal, amim van – nyöszörögte Gracie. – Honnan is tudhatnám, amikor soha senki nem m-mutatta meg? Honnan is tudhatnám, amikor az egyetlen f-férfi, akitől bátorítást kaptam, egy pedikűrös volt, aki folyton azt kérdezgette, megcsókolhatja-e a rüsztömet.

+
>!
sziromkiállítás

– Csak kíváncsiságból, szivi, még soha nem kért nyugtatót az orvosától?

+
>!
Reika

– Bobby Tom, ismered azokat, akikből az ital mókát és kacagást vált ki?
– Igen.
– Suzy felvonta a szemöldökét. – Gracie nem ilyen.

116. oldal

3 hozzászólás

A sorozat következő kötete

Összehasonlítás

Chicago Stars sorozat


Hasonló könyvek címkék alapján


Ha tetszett a könyv, olvasd el ezeket is