!

Csak Te kellesz! (Chicago Stars 1.) 228 csillagozás

Susan Elizabeth Phillips: Csak Te kellesz!
Könyvtár

Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.

Egy buta liba, akinek saját futballcsapata van? Na, ne… De igen! Susan Elizabeth Phillips pontosan ebből az alaphelyzetből indítja boszorkányosan megírt romantikus regényét.

Phoebe Somerville éppen az a fajta nő, akiről minden férfi sóvárogva álmodik. A szexis idomokhoz borotvaéles ész is tartozik. Édesapjával sohasem volt felhőtlen a viszonya, ezért a furcsa végrendelet sem éri váratlanul. A Chicago Starst, az NFL egyik futballcsapatát örökli – legalábbis hat hónapra…
Ha a bajnokság során sikerül eljutniuk a döntőig, megtarthatja a csapatot, ha nem, a tulajdonjog átszáll Reed Chandlerre, gyűlölt unokatestvérére.

A Szeles Város azonban nem készült fel Phoebere, a lépten-nyomon botrányokat kavaró, a feltűnőbbnél is feltűnőbb New York-i jelenségre. Igaz, Phoebe sem számított egy alabamai születésű hajdani futball-legendára. A Chicago Stars edzője, az NFL egykori legendás irányítója, Dan Calebow viszont arra nincs felkészülve, hogy ezentúl olyan valaki ül majd a… (tovább)

Eredeti mű: Susan Elizabeth Phillips: It Had to be You

Eredeti megjelenés éve: 1994


Enciklopédia 3

Szereplők népszerűség szerint

Daniel 'Dan' Calebow · Phoebe Somerville Calebow · Bobby Tom Dentont


Hirdetés

Kedvencelte 48

Most olvassa 6

Várólistára tette 66

Kívánságlistára tette 53

Kölcsönkérné 2


Kiemelt értékelések

+
>!
DarknessAngel
Susan Elizabeth Phillips: Csak Te kellesz!

Az egyik legjobb romantikus könyv, amit olvastam. Imádom az ilyen kényszerhelyzetből lett szerelmeket, ami itt 100%- ban megvolt.
Phoebe, aki egy futballcsapat örököse sok meglepetést tartogat.
Az egész könyv, vidám tele élettel, vicces részekkel és sporttal, ami olyan jól volt megírva, hogy egyáltalán nem untatott.
Dan, az edző is nagyban megéri a pénzét. Habár, az elején nem igazán szívleltem, később kiderült, hogy én sem tudtam neki ellenállni. Egyedül ami zavart az a „bébi”- zés volt, annyira közönséges.
Viszont a játékosok, és Ron szintén levett a lábamról, ahogy a drága kis Mici is :D
Mindenképp megérdemli az öt csillagot.

10 hozzászólás
+
>!
catilde P
Susan Elizabeth Phillips: Csak Te kellesz!

Nem is tudom eddig mért nem olvastam az írónőtől eddig egy könyvet sem. Nagyon tetszik, ahogyan ír. A történet is nagyon jó volt. Igaz nem szeretem az amerikai focit, de a könyv nagyon megfogott magának. Nem sokszor tettem le. Vége izgalommal teljes volt. Epilógus meg különösen jóra sikeredett.

29 hozzászólás
+
>!
_Enii_ P
Susan Elizabeth Phillips: Csak Te kellesz!

Ohh Istenem…♥♥♥.I.M.Á.D.T.A.M!!!!!♥♥♥
Ilyen történetet alkotni ilyen szereplőkkel->megemelem a kalapom kedves SEP,Te igazán nagyszerű szerző vagy. ;) Mivel még most fejeztem be emiatt még rajtam van „az az érzés” így ez egy igazán szubjektív értékelés lesz. :)
Kezdjük az elején. Ismerkedésem a könyvvel nem mostanában történt,már hónapok óta ott van a „jaj ezt el kellene olvasnom,de mégis valami visszatart tőle” kategóriában,jelentem teljesen feleslegesen vártam vele ennyit. Maga a sorozat is nagyon szimpatikus,viszont mikor először találkoztam vele,úgy gondoltam,hogy áhh majd pár könyvet elolvasok belőle(akkor,ebbe a párba ezt a kötetet nem számoltam bele). Aztán mégiscsak ott motoszkált az a bizonyos „kisördög” így szántam rá magam az olvasására. Ami nagyon-nagyon jó ötlet volt. :) Igazság szerint a könyv pont a megfelelő lelkiállapotomban kapott el. Nem tudom ti,hogy vagytok vele de nálam vannak olyan időszakok amikor rá se tudok nézni bizonyos könyvekre,de száz szónak is egy a vége ez pontkor jókor „fogott ki” magának. :D
Ezek után néhány szó a történetről:
Azt hiszem a fülszöveg alapján mindenki el tudja képzelni főhőseinket. Akkor ehhez tessék adni még egy leheletnyi iróniát,fájdalmas gyermekkort,emberpróbáló tetteket,izzasztó történéseket->ezt természetesen mindenkinek a fantáziájára bízom ;) Ha ezzel megvagyunk kellően felkészültünk a történet befogadására,ami SEP rajongóknak és „ismerkedőknek” is egyaránt igazi nyalánkságként szolgál. :D

2 hozzászólás
++
>!
katalinko P
Susan Elizabeth Phillips: Csak Te kellesz!

Hihetetlenül megírt nagyszerű történet volt, imádtam, nagyon szórakoztató volt. Bár a sorozatból már olvastam / az utolsó résszel kezdtem : ) / már alig várom, hogy olvashassam a többi részét is. Phoebet már az elején nagyon megkedveltem, hihetetlen lehetett ennyi szörnyűség után, még egy ilyen apával, aki ennyire nem hisz neki, és így lenézi a saját lányát. Dant is imádtam tetszettek a szócsatáik. A vége is izgalmasan alakult.

+
>!
Zsuzsanna_Makai
Susan Elizabeth Phillips: Csak Te kellesz!

Nagyon rég olvastam már. Tök örülök, h valamér úgy éreztem, újra kell olvasnom. Most is tetszett, most is szerettem. Asszem újraolvasom az egész sorozatot. Megint. Jaaa, és szétesett a könyvem, ez bosszantott.

4 hozzászólás
+
>!
sziromkiállítás
Susan Elizabeth Phillips: Csak Te kellesz!

Szórakoztató, vicces, bolondos kis könyv volt ez. Igazán megtetszett.
A sorozat második részét olvastam csak, mivel akkor még nem tudtam, hogy egy sorozat része. Ugyanannyira jó volt mint a második rész.

Sok mindent én sem tudok az amerikai fociról, csak amerikai filmekben láttam és halottam róluk, ebben a könyvben viszont sokat tudtam meg róla.
Dan-t és Phoebe-t nagyon megszerettem. Imádtam amikor csipkelődtek, játszadoztak egymással. Phoebe múltja nagyon durva volt, és az apja kegyetlensége is. Dan pedig igazi macsó, de akinek elege van már mindenből és feleséget, gyerekeket akar.
Mindenféle veszekedés, akció, hazugság, és sok más minden után végre rendben lett, mindenki szerelemes volt, mindenki volt valakivel.
Az epilógus nagyon megható volt számomra, mondhatni a kedvenc részem lett. Nagyon szép, aranyos történet így mindenképpen megérdemli az 5 csillagot! :)

U.i.: Bobby Tom-ot már ismerem, mert elolvastam a második részt, de ebben az első részben is nagyon bírtam a beszólásaival, és hozzá is kezdek a következő rész elolvasásához, mert szeretek minél többet olvasni róla. :D

+
>!
Nilla I
Susan Elizabeth Phillips: Csak Te kellesz!

Kezdjük azzal, ami számomra döbbenetesen furcsa volt az első pillanattól kezdve: mell van a borítón! Amivel még nem is lenne semmi baj, ha lenne rajta valami más is, vagy valahogy máshogy.

Elhiszem én, hogy a főszereplőnk bomba csaj, bomba aggyal, bomba mellel, bomba testtel, bomba humorral és bomba találékonysággal, akire csak úgy ragadnak a pasik, még ha ők maguk nem is tudnak róla, és mindenki szereti, még az is, aki nem, és mindig kihúzza magát a szorult szituációkból és állandóan nagyon okos, csak szereti leplezni – de akkor is két mell?! Valahogy úgy érzem, ez kicsit egy felmutatott középső ujj a zsáner és a romantikus irodalmat kedvelők felé. Merthogy azt sugallja, nekünk ez elég, egy hangzatos cím meg egy mell, és voilà, már imádjuk is.

Határozottan vannak a regénynek jó pontjai, egyszeri olvasásra azért ajánlott, de valahogy egy lerágott és kicicomázott csont is. Most komolyan, miért kell két oldalt írni arról, hogy egy kiskutya lepisil egy koporsót, vagy hogy milyen bézs meg akármilyen színű kiegészítők és akármicsodák vannak azon a bomba nőn? Ilyen felesleges körök, klisék és erős túlzások nélkül még sokkal jobb lenne ez a könyv.

+
>!
krisztina0419
Susan Elizabeth Phillips: Csak Te kellesz!

Szerintem ebben a könyvben, és ebben a sorozatban minden passzol.
Nagyon hálás téma, véleményem szerint az izmos futballista fickók.♥♥♥♥
Phoebet és Dant szerintem, nem lehet nem szeretni. Az okos szőke, és a macsó edző. Az egyik kedvenc jelenetem,mikor a stadion szerződést kötik meg. Phoebe okosan túljár a férfiak eszén!
Abszolút 5 csillag.

+
>!
Serafina_Darion
Susan Elizabeth Phillips: Csak Te kellesz!

Esküszöm szeretni akartam ezt a könyvet, de nem ment. Phoebe a többi könyvben oylan szimpatikus, olyan jó olvasni róla, itt meg semmi. Itt is szimpi mert nem mondom hogy nem az, de nem adta meg a történet azt az extázist mint amire vágytam, vártam. Ezt a könyvet hagytam utoljára, így magas lett a mérce, de nem tudta megütni. Lehet vele kellett volna kezdenem, és akkor más lenne a véleményem.


Népszerű idézetek

+
>!
Quiconque

– Arra gondolok, hogy kezdjük itt a kanapén, aztán járjunk szobáról szobára.
– Úgy hangzik, mint egy tavaszi nagytakarítás.

318. oldal

1 hozzászólás
+
>!
Nusii

– Miss Somerville, még nem találkoztunk, de… meg kell paskolnia a fenekemet.

78. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Bobby Tom Dentont · Phoebe Somerville Calebow
+
>!
bbabri

– Tudom, hogy le kellene fogynom öt kilót, de nem tudok koplalni, te pedig hozzá vagy szokva a vékony lányokhoz. Valerie…
– Mi köze van ehhez Valerie-nek?
– Ő karcsú, én meg egy kicsit… én kövér vagyok!
– Ez óriási. Én feladom a nőkkel. Esküszöm, feladom. – (..) – Tudom, hogy sok nő kritikus a testét illetően, és tudom, hogy nekem kedvesnek és megértőnek kellene lennem. De Phoebe drágám, az, hogy te a súlyod miatt aggódsz, olyan, mintha egy milliárdos amiatt aggódna, hogy túl zöld a pénze.

+
>!
Quiconque

Viktor személy szerint úgy vélte, Phoebe egy kicsit túlfeszíti a húrt, de magyar volt és arra kódolt, hogy pesszimista legyen, ezért hát egy csókot dobott Phoebe felé […].

8. oldal

3 hozzászólás
+
>!
Quiconque

Mici, aki a visszautasítást személyes kihívásnak tekintette, lötyögő nyelvvel rohangált körülötte, bojtos farka mintha azt az ütemet verte volna: szeressszeressszeress. Dan felnézett a kutyáról Phoebere:
– Ha lepisil, megnyúzom.

67-68. oldal

1 hozzászólás
+
>!
Quiconque

– Dobja el, amikor a rúgó elrúgja a labdát! Jobb kézzel. A háta mögé. Világos? Ne szúrja el! Jobb kézzel. A háta mögé. Amikor a rúgó elrúgja a labdát.
Phoebe rámeredt – Melyik a rúgó?
Dan kezdett enyhén szólva tébolyultan nézni. – Az alacsony fickó a pálya közepén! Semmit nem tud? El fogja szúrni, ugye?

12-126. oldal

+
>!
Quiconque

Viktor, aki csupán pár lépésnyire állt Phoebetől, felvette a Rambo-pózt, mely hőstettet egyáltalán nem volt könnyű végrehajtani, tekintve, hogy Uzi helyett egy kis fehér uszkár feküdt a karjában.

10. oldal

+
>!
gladyna

– Ron nem olyan alkalmatlan, mint amilyennek nyilvánvalóan gondolja.
– Egy lekvár.
– Maga meg piskóta, úgyhogy akár jól ki is jöhetnének egymással.

+
>!
_Enii_ P

Megtanulta, hogy ha az ember játszani akar, tudnia kell állni az ütéseket.

+
>!
Bagneso

A medencénél felharsanó hangos nevetés rántotta vissza a valóságba. Még éppen idejében fordult oda, hogy lássa, ahogy az öt lány belelöki Bobby Tomot a vízbe, ruhástól. Amikor a férfi nem bukkant fel azonnal levegőért, Phoebe a fogát csikorgatta. – Vissza kell fognom magam, nehogy odarohanjak és kihúzzam.
Dan kuncogott és levette a lábát a padról. – Nyugi. Több pénzt fektetett Biederot-ba, mint Bobby Tomba, és Jim épp most lasszózta meg a kéményt, hogy felmásszon a ház oldalán.
– Határozottan nem nekem való ez a munka.

130. oldal


A sorozat következő kötete

Összehasonlítás

Chicago Stars sorozat


Hasonló könyvek címkék alapján


Ha tetszett a könyv, olvasd el ezeket is