66. legjobb romantikus könyv a molyok értékelése alapján
!

Csak Te kellesz! (Chicago Stars 1.) 186 csillagozás

Susan Elizabeth Phillips: Csak Te kellesz!

Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.

Egy buta liba, akinek saját futballcsapata van? Na, ne… De igen! Susan Elizabeth Phillips pontosan ebből az alaphelyzetből indítja boszorkányosan megírt romantikus regényét.

Phoebe Somerville éppen az a fajta nő, akiről minden férfi sóvárogva álmodik. A szexis idomokhoz borotvaéles ész is tartozik. Édesapjával sohasem volt felhőtlen a viszonya, ezért a furcsa végrendelet sem éri váratlanul. A Chicago Starst, az NFL egyik futballcsapatát örökli – legalábbis hat hónapra…
Ha a bajnokság során sikerül eljutniuk a döntőig, megtarthatja a csapatot, ha nem, a tulajdonjog átszáll Reed Chandlerre, gyűlölt unokatestvérére.

A Szeles Város azonban nem készült fel Phoebere, a lépten-nyomon botrányokat kavaró, a feltűnőbbnél is feltűnőbb New York-i jelenségre. Igaz, Phoebe sem számított egy alabamai születésű hajdani futball-legendára. A Chicago Stars edzője, az NFL egykori legendás irányítója, Dan Calebow viszont arra nincs felkészülve, hogy ezentúl olyan valaki ül majd a… (tovább)

Eredeti mű: Susan Elizabeth Phillips: It Had to be You

Eredeti megjelenés éve: 1994

Hirdetés

Kedvencelte 43

Most olvassa 5

Várólistára tette 49

Kívánságlistára tette 35

Kölcsönkérné 3


Kiemelt értékelések

+
>!
catilde 
Susan Elizabeth Phillips: Csak Te kellesz!

Nem is tudom eddig mért nem olvastam az írónőtől eddig egy könyvet sem. Nagyon tetszik, ahogyan ír. A történet is nagyon jó volt. Igaz nem szeretem az amerikai focit, de a könyv nagyon megfogott magának. Nem sokszor tettem le. Vége izgalommal teljes volt. Epilógus meg különösen jóra sikeredett.

29 hozzászólás
++
>!
krisztina0419
Susan Elizabeth Phillips: Csak Te kellesz!

Szerintem ebben a könyvben, és ebben a sorozatban minden passzol.
Nagyon hálás téma, véleményem szerint az izmos futballista fickók.♥♥♥♥
Phoebet és Dant szerintem, nem lehet nem szeretni. Az okos szőke, és a macsó edző. Az egyik kedvenc jelenetem,mikor a stadion szerződést kötik meg. Phoebe okosan túljár a férfiak eszén!
Abszolút 5 csillag.

+
>!
lattimore P
Susan Elizabeth Phillips: Csak Te kellesz!

Nem csalódtam az írónőben. Imádom a regényeit. Humorosak, szerethetőek, a szereplők beszólásai szuperek, örültem, hogy egy magyar karakter is megjelent a történetben. A kutya meg csúcs szuper volt az elején. <3 :) 5 csillagot megérdemel! :)

+
>!
Banshee
Susan Elizabeth Phillips: Csak Te kellesz!

Nekem annyira nem dobogtatta meg a szívemet, bár voltak benne izgalmas jelenetek. Egyszeri olvasmánynak két vizsga között tökéletes!

+
>!
_nalla_
Susan Elizabeth Phillips: Csak Te kellesz!

Az elején nagyon lassan haladtam vele, azt hittem sose érek a végére, aztán egyszer csak beindult a story és onnantól nem volt megállás, alig bírtam letenni. Engem kicsit J.R.Ward Fekete Tőr Testvériség sorozatára emlékezet emberi kiadásban :D Könyvtár, vigyázz, megyek a második részéért :D

2 hozzászólás
+
>!
csibene
Susan Elizabeth Phillips: Csak Te kellesz!

Kemény izmok, izzadt férfi felső test és egy fantasztikus írónő,aki mindezt egy romantikus történet köré tekeri :)

+
>!
veresjudit81
Susan Elizabeth Phillips: Csak Te kellesz!

Jaj, hát ez szuper volt!!! Romantikus, humoros, és a foci… nagyon izgi.
Az utolsó száz oldal pedig eszméletlen izgalmas.
Kíváncsi vagyok a második részre. Remélem Dan Calebow megjelenik ebben a részbe is, mert Ő egy szuper pasi. A szó szoros értelmében.

+
>!
goldfish
Susan Elizabeth Phillips: Csak Te kellesz!

A borító rémes. De mivel nem szabad a borító alapján ítélni, elolvastam. :) És tetszett. Könnyed, vicces könyv egy pici izgalommal fűszerezve.

+
>!
Dinky
Susan Elizabeth Phillips: Csak Te kellesz!

SEP humor ismét megnyert magának. Vicces elképzelni ahogy Dan, vöröslő fejjel, halántékán lüktető érrel üvöltözik. Remek párosítás az „elérhetetlen” Phoebe-vel. Volt itt minden, mi szem szájnak ingere. Na meg NFL. Jókora adagban. Imádom. Hajrá Green Bay Packers és Aaron Rodgers! :)


Népszerű idézetek

+
>!
Quiconque

Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.

– Tudod, van néhány dolog, amit meg kellene beszélnünk, mielőtt összeházasodunk.
– Nem szabadulok meg Micitől.
– Látod, már megint ez az ellenségeskedés. A házasságban meg kell tanulni kompromisszumokat kötni.
– Nem mondtam, hogy nem vagyok hajlandó kompromisszumot kötni. Megígérem, hogy kiveszem a masnit a copfjából, mielőtt elviszed sétálni.
– Aranyból van a szíved.

407. oldal

+
>!
Quiconque

– Arra gondolok, hogy kezdjük itt a kanapén, aztán járjunk szobáról szobára.
– Úgy hangzik, mint egy tavaszi nagytakarítás.

318. oldal

1 hozzászólás
+
>!
Quiconque

Viktor személy szerint úgy vélte, Phoebe egy kicsit túlfeszíti a húrt, de magyar volt és arra kódolt, hogy pesszimista legyen, ezért hát egy csókot dobott Phoebe felé […].

8. oldal

3 hozzászólás
+
>!
bbabri

– Tudom, hogy le kellene fogynom öt kilót, de nem tudok koplalni, te pedig hozzá vagy szokva a vékony lányokhoz. Valerie…
– Mi köze van ehhez Valerie-nek?
– Ő karcsú, én meg egy kicsit… én kövér vagyok!
– Ez óriási. Én feladom a nőkkel. Esküszöm, feladom. – (..) – Tudom, hogy sok nő kritikus a testét illetően, és tudom, hogy nekem kedvesnek és megértőnek kellene lennem. De Phoebe drágám, az, hogy te a súlyod miatt aggódsz, olyan, mintha egy milliárdos amiatt aggódna, hogy túl zöld a pénze.

+
>!
Nusii

– Miss Somerville, még nem találkoztunk, de… meg kell paskolnia a fenekemet.

78. oldal

+
>!
Quiconque

– Dobja el, amikor a rúgó elrúgja a labdát! Jobb kézzel. A háta mögé. Világos? Ne szúrja el! Jobb kézzel. A háta mögé. Amikor a rúgó elrúgja a labdát.
Phoebe rámeredt – Melyik a rúgó?
Dan kezdett enyhén szólva tébolyultan nézni. – Az alacsony fickó a pálya közepén! Semmit nem tud? El fogja szúrni, ugye?

12-126. oldal

+
>!
Quiconque

Mici, aki a visszautasítást személyes kihívásnak tekintette, lötyögő nyelvvel rohangált körülötte, bojtos farka mintha azt az ütemet verte volna: szeressszeressszeress. Dan felnézett a kutyáról Phoebere:
– Ha lepisil, megnyúzom.

67-68. oldal

1 hozzászólás
+
>!
bbabri

Vigyázat! Felnőtt tartalom.

Újabb monstrum jött felé. (…)
Mikor a férfi végre megállt mellette, Phoebe szemügyre vette kékesfekete haját, kampós orrát, apró, szinte nőies ajkát. – Miss Somerville… az apja… – A férfi egy pontot bámult Phoebe bal füle mögött és lehalkította a hangját. – Azt mondta minden meccs előtt: „Nyald ki a seggem, te nagy bohóc!”.
Phoebének elszorult a szíve. – Lehetne… nem paskolhatnám meg inkább a fenekét?
A férfi megrázta a fejét, az arckifejezése vad volt.
Phoebe félrekapta a fejét és olyan gyorsan hadarta el a szavakat, amennyire csak tudta.
Az irányító hallhatóan felsóhajtott a megkönnyebbüléstől. – Köszönöm, Miss Somerville. – Elkocogott.

+
>!
gladyna

– Ron nem olyan alkalmatlan, mint amilyennek nyilvánvalóan gondolja.
– Egy lekvár.
– Maga meg piskóta, úgyhogy akár jól ki is jöhetnének egymással.

+
>!
Bagneso

A medencénél felharsanó hangos nevetés rántotta vissza a valóságba. Még éppen idejében fordult oda, hogy lássa, ahogy az öt lány belelöki Bobby Tomot a vízbe, ruhástól. Amikor a férfi nem bukkant fel azonnal levegőért, Phoebe a fogát csikorgatta. – Vissza kell fognom magam, nehogy odarohanjak és kihúzzam.
Dan kuncogott és levette a lábát a padról. – Nyugi. Több pénzt fektetett Biederot-ba, mint Bobby Tomba, és Jim épp most lasszózta meg a kéményt, hogy felmásszon a ház oldalán.
– Határozottan nem nekem való ez a munka.

130. oldal


Ha tetszett ez a könyv, akkor ezeket is olvasd el