82. legjobb romantikus könyv a molyok értékelése alapján
!

Csak Te kellesz! (Chicago Stars 1.) 214 csillagozás

Susan Elizabeth Phillips: Csak Te kellesz!
Könyvtár

Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.

Egy buta liba, akinek saját futballcsapata van? Na, ne… De igen! Susan Elizabeth Phillips pontosan ebből az alaphelyzetből indítja boszorkányosan megírt romantikus regényét.

Phoebe Somerville éppen az a fajta nő, akiről minden férfi sóvárogva álmodik. A szexis idomokhoz borotvaéles ész is tartozik. Édesapjával sohasem volt felhőtlen a viszonya, ezért a furcsa végrendelet sem éri váratlanul. A Chicago Starst, az NFL egyik futballcsapatát örökli – legalábbis hat hónapra…
Ha a bajnokság során sikerül eljutniuk a döntőig, megtarthatja a csapatot, ha nem, a tulajdonjog átszáll Reed Chandlerre, gyűlölt unokatestvérére.

A Szeles Város azonban nem készült fel Phoebere, a lépten-nyomon botrányokat kavaró, a feltűnőbbnél is feltűnőbb New York-i jelenségre. Igaz, Phoebe sem számított egy alabamai születésű hajdani futball-legendára. A Chicago Stars edzője, az NFL egykori legendás irányítója, Dan Calebow viszont arra nincs felkészülve, hogy ezentúl olyan valaki ül majd a… (tovább)

Eredeti mű: Susan Elizabeth Phillips: It Had to be You

Eredeti megjelenés éve: 1994


Enciklopédia 3

Szereplők népszerűség szerint

Daniel 'Dan' Calebow · Phoebe Somerville Calebow · Bobby Tom Dentont


Hirdetés

Kedvencelte 45

Most olvassa 9

Várólistára tette 59

Kívánságlistára tette 49

Kölcsönkérné 3


Kiemelt értékelések

+
>!
catilde P
Susan Elizabeth Phillips: Csak Te kellesz!

Nem is tudom eddig mért nem olvastam az írónőtől eddig egy könyvet sem. Nagyon tetszik, ahogyan ír. A történet is nagyon jó volt. Igaz nem szeretem az amerikai focit, de a könyv nagyon megfogott magának. Nem sokszor tettem le. Vége izgalommal teljes volt. Epilógus meg különösen jóra sikeredett.

29 hozzászólás
+
>!
DarknessAngel
Susan Elizabeth Phillips: Csak Te kellesz!

Az egyik legjobb romantikus könyv, amit olvastam. Imádom az ilyen kényszerhelyzetből lett szerelmeket, ami itt 100%- ban megvolt.
Phoebe, aki egy futballcsapat örököse sok meglepetést tartogat.
Az egész könyv, vidám tele élettel, vicces részekkel és sporttal, ami olyan jól volt megírva, hogy egyáltalán nem untatott.
Dan, az edző is nagyban megéri a pénzét. Habár, az elején nem igazán szívleltem, később kiderült, hogy én sem tudtam neki ellenállni. Egyedül ami zavart az a „bébi”- zés volt, annyira közönséges.
Viszont a játékosok, és Ron szintén levett a lábamról, ahogy a drága kis Mici is :D
Mindenképp megérdemli az öt csillagot.

5 hozzászólás
++
>!
Zsuzsanna_Makai
Susan Elizabeth Phillips: Csak Te kellesz!

Nagyon rég olvastam már. Tök örülök, h valamér úgy éreztem, újra kell olvasnom. Most is tetszett, most is szerettem. Asszem újraolvasom az egész sorozatot. Megint. Jaaa, és szétesett a könyvem, ez bosszantott.

4 hozzászólás
+
>!
sziromkiállítás
Susan Elizabeth Phillips: Csak Te kellesz!

Szórakoztató, vicces, bolondos kis könyv volt ez. Igazán megtetszett.
A sorozat második részét olvastam csak, mivel akkor még nem tudtam, hogy egy sorozat része. Ugyanannyira jó volt mint a második rész.

Sok mindent én sem tudok az amerikai fociról, csak amerikai filmekben láttam és halottam róluk, ebben a könyvben viszont sokat tudtam meg róla.
Dan-t és Phoebe-t nagyon megszerettem. Imádtam amikor csipkelődtek, játszadoztak egymással. Phoebe múltja nagyon durva volt, és az apja kegyetlensége is. Dan pedig igazi macsó, de akinek elege van már mindenből és feleséget, gyerekeket akar.
Mindenféle veszekedés, akció, hazugság, és sok más minden után végre rendben lett, mindenki szerelemes volt, mindenki volt valakivel.
Az epilógus nagyon megható volt számomra, mondhatni a kedvenc részem lett. Nagyon szép, aranyos történet így mindenképpen megérdemli az 5 csillagot! :)

U.i.: Bobby Tom-ot már ismerem, mert elolvastam a második részt, de ebben az első részben is nagyon bírtam a beszólásaival, és hozzá is kezdek a következő rész elolvasásához, mert szeretek minél többet olvasni róla. :D

+
>!
krisztina0419
Susan Elizabeth Phillips: Csak Te kellesz!

Szerintem ebben a könyvben, és ebben a sorozatban minden passzol.
Nagyon hálás téma, véleményem szerint az izmos futballista fickók.♥♥♥♥
Phoebet és Dant szerintem, nem lehet nem szeretni. Az okos szőke, és a macsó edző. Az egyik kedvenc jelenetem,mikor a stadion szerződést kötik meg. Phoebe okosan túljár a férfiak eszén!
Abszolút 5 csillag.

+
>!
mocinti
Susan Elizabeth Phillips: Csak Te kellesz!

Eredeti kis romantikus regény!
Pikánsan megmosolyogtató, humoros jeleneteknek és hasonlóan fűszeres szereplők macska-egér játékának lehetünk tanúi.
Persze a dráma sem maradhat el, az akció pedig igazán megadja az ízét, ennek az erotikus jelenetekben sem szűkölködő könyvecskének.
A két főszereplő, a számomra igazán szerethető okos szőke és az érző szívű, kemény fiú esetét nagyszerűen adja.
Mici imádnivaló, nem kevésbé az amerikai futballista férfiak!

+
>!
Banshee
Susan Elizabeth Phillips: Csak Te kellesz!

Nekem annyira nem dobogtatta meg a szívemet, bár voltak benne izgalmas jelenetek. Egyszeri olvasmánynak két vizsga között tökéletes!

+
>!
Geti382
Susan Elizabeth Phillips: Csak Te kellesz!

Először is megköszönném Susannek, hogy megtanította az amerikai foci lényegét, folyamatát:D
Tetszik Phoebe személye, mindenki azt hiszi, hogy egy hülye liba, és közben… Jót röhögtem, mikor beszólt az újságírónak. Dant imádtam, a további részekben is várom őt.
Bobby Tom… Vártam a részeket, amikben benne volt. Imádom! Vicces, helyes, a babonájában szívesen segítenék;)

+
>!
csibene
Susan Elizabeth Phillips: Csak Te kellesz!

Kemény izmok, izzadt férfi felső test és egy fantasztikus írónő,aki mindezt egy romantikus történet köré tekeri :)


Népszerű idézetek

+
>!
Quiconque

– Arra gondolok, hogy kezdjük itt a kanapén, aztán járjunk szobáról szobára.
– Úgy hangzik, mint egy tavaszi nagytakarítás.

318. oldal

1 hozzászólás
+
>!
Nusii

– Miss Somerville, még nem találkoztunk, de… meg kell paskolnia a fenekemet.

78. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Bobby Tom Dentont · Phoebe Somerville Calebow
+
>!
bbabri

– Tudom, hogy le kellene fogynom öt kilót, de nem tudok koplalni, te pedig hozzá vagy szokva a vékony lányokhoz. Valerie…
– Mi köze van ehhez Valerie-nek?
– Ő karcsú, én meg egy kicsit… én kövér vagyok!
– Ez óriási. Én feladom a nőkkel. Esküszöm, feladom. – (..) – Tudom, hogy sok nő kritikus a testét illetően, és tudom, hogy nekem kedvesnek és megértőnek kellene lennem. De Phoebe drágám, az, hogy te a súlyod miatt aggódsz, olyan, mintha egy milliárdos amiatt aggódna, hogy túl zöld a pénze.

+
>!
Quiconque

Viktor személy szerint úgy vélte, Phoebe egy kicsit túlfeszíti a húrt, de magyar volt és arra kódolt, hogy pesszimista legyen, ezért hát egy csókot dobott Phoebe felé […].

8. oldal

3 hozzászólás
+
>!
Quiconque

Mici, aki a visszautasítást személyes kihívásnak tekintette, lötyögő nyelvvel rohangált körülötte, bojtos farka mintha azt az ütemet verte volna: szeressszeressszeress. Dan felnézett a kutyáról Phoebere:
– Ha lepisil, megnyúzom.

67-68. oldal

1 hozzászólás
+
>!
Quiconque

– Dobja el, amikor a rúgó elrúgja a labdát! Jobb kézzel. A háta mögé. Világos? Ne szúrja el! Jobb kézzel. A háta mögé. Amikor a rúgó elrúgja a labdát.
Phoebe rámeredt – Melyik a rúgó?
Dan kezdett enyhén szólva tébolyultan nézni. – Az alacsony fickó a pálya közepén! Semmit nem tud? El fogja szúrni, ugye?

12-126. oldal

+
>!
Quiconque

Viktor, aki csupán pár lépésnyire állt Phoebetől, felvette a Rambo-pózt, mely hőstettet egyáltalán nem volt könnyű végrehajtani, tekintve, hogy Uzi helyett egy kis fehér uszkár feküdt a karjában.

10. oldal

+
>!
gladyna

– Ron nem olyan alkalmatlan, mint amilyennek nyilvánvalóan gondolja.
– Egy lekvár.
– Maga meg piskóta, úgyhogy akár jól ki is jöhetnének egymással.

+
>!
Quiconque

Bobby Tom megbillentette Stetsonját Tully és Dan felé. – Edző. Edző.
Dan bólintott. – Bobby Tom.
A szélső elkapó Tullyhoz fordult. – Hé, edző, mit gondol? Az a vöröshajú azt mondta, hogy minden barátnője szerint én vagyok a liga legvonzóbb szélső elkapója. Magának mi a véleménye? Gondolja, hogy a profilom jobb, mint Tom Waddle-é?
Tully a szélső elkapó profilját szemlélte, miközben komolyan eltöprengett a kérdésen. – Nem tudom, Bobby Tom. Waddle orra egyenesebb.
Bobby Tom hajlamos volt hadat üzenni annak, aki megkérdőjelezte a jóképűségét, és a ma este sem volt kivétel. – Valóban? Csak hogy tudja, a vörös azt mondta, úgy nézek ki, mint az a színész… hogy is hívják? Christian Slater. – Összevonta a szemöldökét. – Tudja valamelyikük, ki az a Christian Slater?
Egyikük sem tudta.

44. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Bobby Tom Dentont · Daniel 'Dan' Calebow
1 hozzászólás
+
>!
Bagneso

A medencénél felharsanó hangos nevetés rántotta vissza a valóságba. Még éppen idejében fordult oda, hogy lássa, ahogy az öt lány belelöki Bobby Tomot a vízbe, ruhástól. Amikor a férfi nem bukkant fel azonnal levegőért, Phoebe a fogát csikorgatta. – Vissza kell fognom magam, nehogy odarohanjak és kihúzzam.
Dan kuncogott és levette a lábát a padról. – Nyugi. Több pénzt fektetett Biederot-ba, mint Bobby Tomba, és Jim épp most lasszózta meg a kéményt, hogy felmásszon a ház oldalán.
– Határozottan nem nekem való ez a munka.

130. oldal


A sorozat következő kötete

Összehasonlítás

Chicago Stars sorozat


Hasonló könyvek címkék alapján


Ha tetszett a könyv, olvasd el ezeket is