!

Csak Te kellesz! (Chicago Stars 1.) 267 csillagozás

Susan Elizabeth Phillips: Csak Te kellesz!
Könyvtár

Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.

Egy buta liba, akinek saját futballcsapata van? Na, ne… De igen! Susan Elizabeth Phillips pontosan ebből az alaphelyzetből indítja boszorkányosan megírt romantikus regényét.

Phoebe Somerville éppen az a fajta nő, akiről minden férfi sóvárogva álmodik. A szexis idomokhoz borotvaéles ész is tartozik. Édesapjával sohasem volt felhőtlen a viszonya, ezért a furcsa végrendelet sem éri váratlanul. A Chicago Starst, az NFL egyik futballcsapatát örökli – legalábbis hat hónapra…
Ha a bajnokság során sikerül eljutniuk a döntőig, megtarthatja a csapatot, ha nem, a tulajdonjog átszáll Reed Chandlerre, gyűlölt unokatestvérére.

A Szeles Város azonban nem készült fel Phoebere, a lépten-nyomon botrányokat kavaró, a feltűnőbbnél is feltűnőbb New York-i jelenségre. Igaz, Phoebe sem számított egy alabamai születésű hajdani futball-legendára. A Chicago Stars edzője, az NFL egykori legendás irányítója, Dan Calebow viszont arra nincs felkészülve, hogy ezentúl olyan valaki ül majd a… (tovább)

Eredeti mű: Susan Elizabeth Phillips: It Had to be You

Eredeti megjelenés éve: 1994

>!
Victoria, Budapest, 2009
420 oldal · keménytáblás · ISBN: 9789639803305 · Fordította: Molnár Gabriella

Enciklopédia 3

Szereplők népszerűség szerint

Daniel 'Dan' Calebow · Phoebe Somerville Calebow · Bobby Tom Dentont


Hirdetés

Kedvencelte 57

Most olvassa 7

Várólistára tette 75

Kívánságlistára tette 55

Kölcsönkérné 2


Kiemelt értékelések

+
>!
Nikyy18
Susan Elizabeth Phillips: Csak Te kellesz!

Nagyon jó volt . Phoebe nagyon bírtam mert nem hátrált meg a kihívások elől. Dan-t az elején nem kedveltem de a végre már imádtam :) A vége nagyon jó volt tele izgalommal.

+
>!
DarknessAngel 
Susan Elizabeth Phillips: Csak Te kellesz!

Az egyik legjobb romantikus könyv, amit olvastam. Imádom az ilyen kényszerhelyzetből lett szerelmeket, ami itt 100%- ban megvolt.
Phoebe, aki egy futballcsapat örököse sok meglepetést tartogat.
Az egész könyv, vidám tele élettel, vicces részekkel és sporttal, ami olyan jól volt megírva, hogy egyáltalán nem untatott.
Dan, az edző is nagyban megéri a pénzét. Habár, az elején nem igazán szívleltem, később kiderült, hogy én sem tudtam neki ellenállni. Egyedül ami zavart az a „bébi”- zés volt, annyira közönséges.
Viszont a játékosok, és Ron szintén levett a lábamról, ahogy a drága kis Mici is :D
Mindenképp megérdemli az öt csillagot.

10 hozzászólás
+
>!
catilde P
Susan Elizabeth Phillips: Csak Te kellesz!

Nem is tudom eddig mért nem olvastam az írónőtől eddig egy könyvet sem. Nagyon tetszik, ahogyan ír. A történet is nagyon jó volt. Igaz nem szeretem az amerikai focit, de a könyv nagyon megfogott magának. Nem sokszor tettem le. Vége izgalommal teljes volt. Epilógus meg különösen jóra sikeredett.

29 hozzászólás
+
>!
Trice29
Susan Elizabeth Phillips: Csak Te kellesz!

Jól induló sorozat, szerethető karakterekkel. Tetszett, ahogy a közhelyekkel játszott az írónő. Sütött a humor, melegített a romantika, langyosított a kémia :o)
Határozottan folytatós

2 hozzászólás
+
>!
Katie_Sue P
Susan Elizabeth Phillips: Csak Te kellesz!

Szeretem a Susan Elizabeth Phillips könyveket, mert
– kikapcsolnak
– szórakoztatóak
– jókat lehet nevetni olvasás közben és nem utolsó sorban
– a szereplők nagyon szeretehetőek.

Nem ez a legerősebb és legjobb része a Chicago Stars sorozatnak, de tökéletes volt kezdésnek és az alapok lefektetéséhez. Az pedig, hogy kicsit kaptunk a későbbi szereplőkből is, nagyon jó volt. :)
A legjobban a vége tetszett, pedig nem vagyok a „romantikus, rózsaszín és nagyon cuki” szerelmek rajongója.
Nah, hát összefoglalva az a helyzet, hogy ezt így szeretjük, ahogy van!! :)

♡♡♡ Team Dan ♡♡♡ Team Bobby Tom ♡♡♡

+
>!
Tóth_Orsolya_3
Susan Elizabeth Phillips: Csak Te kellesz!

Így a 2. SEP könyvem után bátran állíthatom, hogy SEP fan lettem! ;-)
Nagyon jóóó volt. Romantikus, humoros, izgalmas, megható.
És annyira tudtam, hogy Dan egyszer még Mici sétáltató lesz. :D

4 hozzászólás
+
>!
_Enii_ P
Susan Elizabeth Phillips: Csak Te kellesz!

Ohh Istenem…♥♥♥.I.M.Á.D.T.A.M!!!!!♥♥♥
Ilyen történetet alkotni ilyen szereplőkkel->megemelem a kalapom kedves SEP,Te igazán nagyszerű szerző vagy. ;) Mivel még most fejeztem be emiatt még rajtam van „az az érzés” így ez egy igazán szubjektív értékelés lesz. :)
Kezdjük az elején. Ismerkedésem a könyvvel nem mostanában történt,már hónapok óta ott van a „jaj ezt el kellene olvasnom,de mégis valami visszatart tőle” kategóriában,jelentem teljesen feleslegesen vártam vele ennyit. Maga a sorozat is nagyon szimpatikus,viszont mikor először találkoztam vele,úgy gondoltam,hogy áhh majd pár könyvet elolvasok belőle(akkor,ebbe a párba ezt a kötetet nem számoltam bele). Aztán mégiscsak ott motoszkált az a bizonyos „kisördög” így szántam rá magam az olvasására. Ami nagyon-nagyon jó ötlet volt. :) Igazság szerint a könyv pont a megfelelő lelkiállapotomban kapott el. Nem tudom ti,hogy vagytok vele de nálam vannak olyan időszakok amikor rá se tudok nézni bizonyos könyvekre,de száz szónak is egy a vége ez pontkor jókor „fogott ki” magának. :D
Ezek után néhány szó a történetről:
Azt hiszem a fülszöveg alapján mindenki el tudja képzelni főhőseinket. Akkor ehhez tessék adni még egy leheletnyi iróniát,fájdalmas gyermekkort,emberpróbáló tetteket,izzasztó történéseket->ezt természetesen mindenkinek a fantáziájára bízom ;) Ha ezzel megvagyunk kellően felkészültünk a történet befogadására,ami SEP rajongóknak és „ismerkedőknek” is egyaránt igazi nyalánkságként szolgál. :D

2 hozzászólás
+
>!
katalinko P
Susan Elizabeth Phillips: Csak Te kellesz!

Hihetetlenül megírt nagyszerű történet volt, imádtam, nagyon szórakoztató volt. Bár a sorozatból már olvastam / az utolsó résszel kezdtem : ) / már alig várom, hogy olvashassam a többi részét is. Phoebet már az elején nagyon megkedveltem, hihetetlen lehetett ennyi szörnyűség után, még egy ilyen apával, aki ennyire nem hisz neki, és így lenézi a saját lányát. Dant is imádtam tetszettek a szócsatáik. A vége is izgalmasan alakult.

++
>!
Zsuzsanna_Makai
Susan Elizabeth Phillips: Csak Te kellesz!

Nagyon rég olvastam már. Tök örülök, h valamér úgy éreztem, újra kell olvasnom. Most is tetszett, most is szerettem. Asszem újraolvasom az egész sorozatot. Megint. Jaaa, és szétesett a könyvem, ez bosszantott.

4 hozzászólás

Népszerű idézetek

+
>!
Nusii

– Miss Somerville, még nem találkoztunk, de… meg kell paskolnia a fenekemet.

78. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Bobby Tom Dentont · Phoebe Somerville Calebow
+
>!
Quiconque

– Arra gondolok, hogy kezdjük itt a kanapén, aztán járjunk szobáról szobára.
– Úgy hangzik, mint egy tavaszi nagytakarítás.

318. oldal

1 hozzászólás
+
>!
bbabri

– Tudom, hogy le kellene fogynom öt kilót, de nem tudok koplalni, te pedig hozzá vagy szokva a vékony lányokhoz. Valerie…
– Mi köze van ehhez Valerie-nek?
– Ő karcsú, én meg egy kicsit… én kövér vagyok!
– Ez óriási. Én feladom a nőkkel. Esküszöm, feladom. – (..) – Tudom, hogy sok nő kritikus a testét illetően, és tudom, hogy nekem kedvesnek és megértőnek kellene lennem. De Phoebe drágám, az, hogy te a súlyod miatt aggódsz, olyan, mintha egy milliárdos amiatt aggódna, hogy túl zöld a pénze.

+
>!
Quiconque

Viktor személy szerint úgy vélte, Phoebe egy kicsit túlfeszíti a húrt, de magyar volt és arra kódolt, hogy pesszimista legyen, ezért hát egy csókot dobott Phoebe felé […].

8. oldal

3 hozzászólás
+
>!
Quiconque

Mici, aki a visszautasítást személyes kihívásnak tekintette, lötyögő nyelvvel rohangált körülötte, bojtos farka mintha azt az ütemet verte volna: szeressszeressszeress. Dan felnézett a kutyáról Phoebere:
– Ha lepisil, megnyúzom.

67-68. oldal

1 hozzászólás
+
>!
Quiconque

– Dobja el, amikor a rúgó elrúgja a labdát! Jobb kézzel. A háta mögé. Világos? Ne szúrja el! Jobb kézzel. A háta mögé. Amikor a rúgó elrúgja a labdát.
Phoebe rámeredt – Melyik a rúgó?
Dan kezdett enyhén szólva tébolyultan nézni. – Az alacsony fickó a pálya közepén! Semmit nem tud? El fogja szúrni, ugye?

12-126. oldal

+
>!
Quiconque

Viktor, aki csupán pár lépésnyire állt Phoebetől, felvette a Rambo-pózt, mely hőstettet egyáltalán nem volt könnyű végrehajtani, tekintve, hogy Uzi helyett egy kis fehér uszkár feküdt a karjában.

10. oldal

+
>!
gladyna

– Ron nem olyan alkalmatlan, mint amilyennek nyilvánvalóan gondolja.
– Egy lekvár.
– Maga meg piskóta, úgyhogy akár jól ki is jöhetnének egymással.

+
>!
_Enii_ P

Megtanulta, hogy ha az ember játszani akar, tudnia kell állni az ütéseket.

+
>!
Bagneso P

A medencénél felharsanó hangos nevetés rántotta vissza a valóságba. Még éppen idejében fordult oda, hogy lássa, ahogy az öt lány belelöki Bobby Tomot a vízbe, ruhástól. Amikor a férfi nem bukkant fel azonnal levegőért, Phoebe a fogát csikorgatta. – Vissza kell fognom magam, nehogy odarohanjak és kihúzzam.
Dan kuncogott és levette a lábát a padról. – Nyugi. Több pénzt fektetett Biederot-ba, mint Bobby Tomba, és Jim épp most lasszózta meg a kéményt, hogy felmásszon a ház oldalán.
– Határozottan nem nekem való ez a munka.

130. oldal


A sorozat következő kötete

Chicago Stars sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Graeme Simsion: A Rosie projekt
William Goldman: A herceg menyasszonya
Diana Gabaldon: Outlander – Az idegen
Nora Roberts: A sors beteljesülése
Leiner Laura: A Szent Johanna gimi 5. – Remény
Yazawa Ai: Nana 7.
Kresley Cole: Vámpírharc
Lilian H. AgiVega: Az elveszett tündérfalu
Trembácz Éva Zsuzsanna: Amerika! Visszaintegetsz?
Leiner Laura: Hullócsillag