17. legjobb romantikus könyv a molyok értékelése alapján
!

Angyali csók 306 csillagozás

Susan Elizabeth Phillips: Angyali csók Susan Elizabeth Phillips: Angyali csók
Könyvtár

Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.

Alex Markov és Daisy olyanok, mint a tűz és a víz. Alex mogorva, (természetesen) jóképű és igazán modortalan azokkal a nőkkel, akiket nem tart többre haszontalan, pénzleső piócáknál. Daisy egyszerű üzleti megállapodásnak reméli a házasságukat, Alex azonban lerántja a felső tízezer világából és ragaszkodik hozzá, hogy Daisy vele tartson oda, ahol dolgozik. Upsz, elfelejtettem megemlíteni, hogy vándorcirkusz igazgató. Daisy ellenben a végtelenségig undorodik az állatoktól. Az undoránál már csak a félelme nagyobb. Amikor márkás ruhában és magassarkúban megérkezik a cirkuszba, úgy érzi magát, mint egy partra vetett hal.

Daisy Devreaux az a fajta nő, akit túl gyakran ítélnek meg a megjelenése és a híre alapján, Alex pedig elköveti azt a megbocsáthatatlan hibát, hogy mindkettőt megteszi. Ez a lelketlen férfi azonban méltó társra talál Daisyben, akinek semmi mása sincs, csak a hatalmas szíve. Harca azért, hogy elfogadják és tiszteljék, fájdalmas és őszinte; együtt sírunk vele. Azt… (tovább)

Eredeti mű: Susan Elizabeth Phillips: Kiss an Angel

Eredeti megjelenés éve: 1996

>!
Victoria, Budapest, 2011
416 oldal · keménytáblás · ISBN: 9789639803459 · Fordította: Molnár Gabriella
>!
Aquila, Debrecen, 1999
454 oldal · ISBN: 9636790175 · Fordította: Molnár Gabriella

Enciklopédia 1

Szereplők népszerűség szerint

Alex Markov


Hirdetés

Kedvencelte 142

Most olvassa 9

Várólistára tette 91

Kívánságlistára tette 81

Kölcsönkérné 1

Elcserélné vagy eladná

>!
1.000 Ft ★★★★☆ Eladó Elcserélhető
rafaelo0824 könyve Susan Elizabeth Phillips: Angyali csók

Kiemelt értékelések

+
>!
Tyna
Susan Elizabeth Phillips: Angyali csók

Este elkezdtem és egyszerűen nem tudtam abbahagyni, inkább nem is aludtam, de annyira nagyon nagyon jó volt, olyan, ami most igazán kellett az én lelkemnek.
Most pedig el akarok szegődni egy cirkuszhoz :D:D:D
IMÁDTAM :):):):)

+
>!
ggizi P
Susan Elizabeth Phillips: Angyali csók

Egy újabb letehetetlen! :)
Ez az egyik kedvenc SEP történetem. Már eleve a helyszín is különleges a vándorcirkuszi élettel és a hozzá tartozó állatokkal. Imádtam, ahogy Daisy bánt velük, és irigyeltem a kialakult kapcsolatait. (Mindent azért nem tudtam elhinni, de cseppet sem izgatott a dolog.)
Egy újabb kényszerházasság, messze nem sablonos formában. A karakterei nagyon érdekesek és színesek – még az állatok is :). Daisy jellembeli átalakulása a kiszolgáltatottság, a megaláztatások és árulások hatására nagyon látványos. És Alex érzelmi fejlődése is igazán erőteljes. Nagyon jó párossá váltak.
Szerettem az egész könyvet.

15 hozzászólás
+
>!
catilde P
Susan Elizabeth Phillips: Angyali csók

Nagyon, nagyon tetszett. Fantasztikus szerintem, a cirkuszos történet amúgy is nagyon megfognak. Alex eszméletlen, minden nő álma egy ilyen pasi. Tater a kiselefánt annyira édes. Annyira jól ír az írónő a titkok, amik folyamatosan derülnek, végig fent tartja az olvasó érdeklődését. Kedvenc részem amikor Sinfun kiszabadul. Aki szereti a Vizet az elefántnak, annak csak ajánlani tudom, mert szerintem ez a regény jobb annál! :) Köszönöm, hogy ajánlottátok @csibene,@snoemi86,@Szilvika01

2 hozzászólás
+
>!
Natsu
Susan Elizabeth Phillips: Angyali csók

Könyörgöm, valaki, aki ért hozzá, idézze meg Alexet a könyvből és klónozza, mert nekem kell egy Markov!

1 hozzászólás
+
>!
mama_gold P
Susan Elizabeth Phillips: Angyali csók

Nagyra értékelem SEP regényeit, ez sem kivétel. Bár a cirkusz világa piszkosul utálatos számomra, megpróbáltam nem a környezetre, inkább csak a cselekményre figyelni.
Alex és Daisy remek páros voltak, sok kellemetlenségtől megkímélték volna magukat, ha őszintén kimutatják az érzelmeiket – és kommunikálnak – már az elejétől fogva. Valószínűleg nem lehet könnyű úgy férjhez menni, hogy apád választja ki – ráadásul megszabott időre – a leendő férjedet, akit nem is ismersz!
Időnként Daisy-ben igencsak magamra ismertem…
„Csak arról van szó, hogy hamar elérzékenyülök. De ez nem jelent semmit, nem próbállak manipulálni a könnyeimmel. (…)Mert nem tehetek róla, hogy elkámpicsorodom. Mindig eluralkodnak rajtam az érzéseim…”

+
>!
Odilia P
Susan Elizabeth Phillips: Angyali csók

S.E.P könyveknek van egy hatalmas hibájuk :

Hiába van megfelelő oldalszám, ha egyszer peregnek a lapok, és túl gyorsan a végére érünk :(

Szívesen olvasnám tovább, és tovább….

9 hozzászólás
+
>!
Tóth_Orsolya_3 P
Susan Elizabeth Phillips: Angyali csók

Első SEP könyvem és imádtam minden egyes sorát! :-)
A szereplők szerethetőek, még Sheba is! ;-) Alex-Daisy páros felülmúlhatatlan. Tater és Sinjun…. nem tudtam betelni velük, imádtam őket. Én is akarok egy ilyen bébielefántot és egye fene, még a tigris is jöhetne! :D

5 hozzászólás
+
>!
Navi
Susan Elizabeth Phillips: Angyali csók

Ez volt az első SEP könyvem, de nem az utolsó. Kellemesen csalódtam. Valahogy tartottam tőle, hogy nem lesz jó, Alex bunkó, Daisy pedig hisztis lesz, a fülszöveg alapján. Na, a fülszöveg semmit nem ér. Ez a könyv egy igazi történelmi romantikus, csak éppen a 21. században játszódik. Valaki pont néhány napja írta meg a blogján, hogy milyen is a jó történelmi romantikus könyv (ezermillió bocsánat, de nem emlékszem pontosan, hogy ki írta). Ez a könyv mindent felvonultat az ott leírtakból, csak épp a környezet mai. Nagyon jó volt. Kíváncsian várom a többi SEP könyvet. (Imádom a történelmi romantikus könyveket :) )

2 hozzászólás
+
>!
Beatrix_Farkas P
Susan Elizabeth Phillips: Angyali csók

Nagyokat sóhajtok, bizony! Ez a romantika a legjobbkor jött. Élveztem minden sorát.
Ebben a könyvben megint mindkét főszereplő szerethető volt, szimpatikus (többször előfordul, hogy egy jó kis romantikus regény ott csúszik el, hogy valamelyik főszereplőt, általában a nőt, jól tarkón csapkodnám…:)). Mindkettőnek megvoltak a maga gyarlóságai, hibái. Közben pedig nagyon jó emberek, akiknek hatalmas a szíve, csak a saját démonjaikkal meg kell küzdeniük.
Voltak benne finom fantasy elemek, s illettek is ezek a környezethez, a vándorcirkuszi léthez. :) A jellemfejlődések pedig nagyon szépen ki voltak bontva.
Lesz még SEP könyv a várólistámon. :)

9 hozzászólás
+
>!
Csoszi P
Susan Elizabeth Phillips: Angyali csók

Most fejeztem be a könyvet, és máris újra olvasnám! Talán a legjobb SEP könyv. Egyszerűen imádom! Könnyed, humoros, letehetetlen. A romantikus könyvek rajongóinak kötelező olvasmány!
A helyszín egy vándorcirkusz, ami nekem különlegessé, izgalmassá tette a történetet. A két főszereplő belopta magát a szívembe. Daisy hihetetlen ember, türelmes, kitartó, kedves és hatalmas szíve van. A lány semmit sem tud a cirkusz világáról, ráadásul az állatoktól is retteg. És mégis remekül helytáll. Nagyon sajnáltam, hogy olyan dolgokért kellett bűnhődnie, amit nem ő követett el. A legalantasabb munkát kell végeznie, mégis méltósággal teszi és kitart. Tetszett, ahogy megváltozott az állatokhoz, különösen az elefántbébihez, a gorillához és a tigrishez való viszonya.
A férj, Alex egy újabb könyves álompasi:-) Ő a cirkusz igazgatója. Múltja és a cirkuszon kívüli élete tele van titkokkal. A férfi büszke, hideg és kemény, akár a jég. Zéró érzelem. Szívén páncél, ahova nem akarja beengedni Daisy-t. Ám a lány szép lassan fontossá válik számára, és csak akkor döbben rá, hogy beleszeretett, amikor Daisy elhagyja.


Népszerű idézetek

+
>!
Sunshine

– Van valami problémád? – üvöltötte Alex.
Ez az egész vita nevetséges volt, és Daisy csintalanul elmosolyodott. – Ha valaki azt mondaná, szép vagy, amikor mérgelődsz, hazudik.
A férfi elvörösödött, Daisy pedig egy pillanatra azt hitte, dührohamot kap. Alex azonban felemelte a könyökénél fogva, és a vattacukrot árusító bódéhoz nyomta. Aztán kifulladásig csókolta.
Mikor végül letette a földre, még ingerültebbnek látszott, mint a csók előtt. – Sajnálom! – kiabálta.
Bocsánatkérésnek nem volt túl meggyőző, és ahogy elviharzott, sokkal inkább hasonlított felbőszült tigrisre, mint egy bűnbánó férjre.

Kapcsolódó szócikkek: Alex Markov
+
>!
Sunshine

– Mi történt azzal a nővel, akit feleségül vettem? Azzal, aki úgy vélekedett, civilizált emberek nem kelnek fel tizenegy előtt?
– Hozzáment egy cirkuszi csavargóhoz.

Kapcsolódó szócikkek: Alex Markov
+
>!
Reika

Nagyon köszönöm, hogy szóval tartotta a férjemet a távollétemben.
A pincérnő, akinek névtábláján a KIMBERLY felirat volt olvasható, szemmel
láthatóan megdöbbent Daisy barátságos viselkedésén.
– Kérem… nincs mit.
Daisy suttogóra fogta a hangját.
– Senki nem volt hozzá ilyen kedves, mióta kijött a börtönből.
Alexnek cigányútra szaladt a korty kávé, amit éppen le akart nyelni.
Daisy lehajolt, hogy hátba veregesse, miközben sugárzó arccal nézett a
meghökkent Kimberlyre.
– Engem nem érdekel, mennyi bizonyítékot mutatott be az állam. Egyetlen
pillanatig sem hittem el, hogy ő ölte meg azt a pincérnőt.

1 hozzászólás
+
>!
Sunshine

– Én, Theodosia… – nagy levegőt vett… – téged, Alexander… – ismét erőt gyűjtött… – kiállhatatlan hites férjemül fogadlak…

+
>!
monibook

– El kell végeznie a házimunkát is. Kezdheti azzal, hogy kitakarít az utánfutóban. S nem utasítanék vissza egy meleg vacsorát.[Alex]
– Én sem. Keresnünk kell egy jó éttermet.

+
>!
Sunshine

– Szerintem időpocsékolás arra pazarolni az embernek az energiáját, hogy meggyőzze a világot, különb mindenkinél. Én ezt nem értem.
– Hát persze hogy nem. Te mindennél jobban élvezed, ha fűnek-fának kimutathatod a jellemhibáidat.
Daisy bizonyára mulatságosnak találta a férfi keserű hangját, mert elmosolyodott.
– Maguk is megtalálnák azokat a szálkákat, ha elég időt töltenének velem. Én csak megspórolom nekik az erőfeszítést.

+
>!
Sunshine

– Külsőre maga sem megvetendő – mondta fukarkodva –, de még több jellemhibája van, mint nekem.
– Nem igaz.
– De igen.
– Például?
– Először is… biztos, hogy hallani akarja?
– A világ minden kincséért sem szalasztanám el.
– Önfejű, makacs és zsarnok.
– Azt hittem, valami rosszat fog mondani.
– Nem bóknak szántam.

++
>!
nykyriana

– Azt mondta, a fenébe, Heather, vidd a vacakjaidat a kanapéról. Csak azért, mert szeretlek, még nem akarom, hogy az összes arcfestéked a fenekemre tapadjon.

+
>!
Sunshine

– Úgy festesz, mint egy kísértet.
– Nos, te sem nézel ki valami rózsásan.
– Nők – horkant fel Brady. – Nem élhetsz nélkülük. Nem ölheted meg őket éjjel álmukban.


Hasonló könyvek címkék alapján

Sara Gruen: Vizet az elefántnak
Erin Morgenstern: Éjszakai cirkusz
Leiner Laura: A Szent Johanna gimi 5. – Remény
Kresley Cole: Vámpírharc
Lilian H. AgiVega: Az elveszett tündérfalu
Trembácz Éva Zsuzsanna: Amerika! Visszaintegetsz?
Leiner Laura: Hullócsillag
Graeme Simsion: A Rosie projekt
On Sai: Calderon, avagy hullajelölt kerestetik
Diana Gabaldon: Outlander – Az idegen