7. legjobb romantikus könyv a molyok értékelése alapján
!

Angyali csók 243 csillagozás

Susan Elizabeth Phillips: Angyali csók Susan Elizabeth Phillips: Angyali csók
Könyvtár

Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.

Alex Markov és Daisy olyanok, mint a tűz és a víz. Alex mogorva, (természetesen) jóképű és igazán modortalan azokkal a nőkkel, akiket nem tart többre haszontalan, pénzleső piócáknál. Daisy egyszerű üzleti megállapodásnak reméli a házasságukat, Alex azonban lerántja a felső tízezer világából és ragaszkodik hozzá, hogy Daisy vele tartson oda, ahol dolgozik. Upsz, elfelejtettem megemlíteni, hogy vándorcirkusz igazgató. Daisy ellenben a végtelenségig undorodik az állatoktól. Az undoránál már csak a félelme nagyobb. Amikor márkás ruhában és magassarkúban megérkezik a cirkuszba, úgy érzi magát, mint egy partra vetett hal.

Daisy Devreaux az a fajta nő, akit túl gyakran ítélnek meg a megjelenése és a híre alapján, Alex pedig elköveti azt a megbocsáthatatlan hibát, hogy mindkettőt megteszi. Ez a lelketlen férfi azonban méltó társra talál Daisyben, akinek semmi mása sincs, csak a hatalmas szíve. Harca azért, hogy elfogadják és tiszteljék, fájdalmas és őszinte; együtt sírunk vele. Azt… (tovább)

Eredeti mű: Susan Elizabeth Phillips: Kiss an Angel

Eredeti megjelenés éve: 1996


Enciklopédia 1

Szereplők népszerűség szerint

Alex Markov


Hirdetés

Kedvencelte 123

Most olvassa 7

Várólistára tette 75

Kívánságlistára tette 83

Kölcsönkérné 2

Elcserélné vagy eladná


Kiemelt értékelések

+
>!
catilde P
Susan Elizabeth Phillips: Angyali csók

Nagyon, nagyon tetszett. Fantasztikus szerintem, a cirkuszos történet amúgy is nagyon megfognak. Alex eszméletlen, minden nő álma egy ilyen pasi. Tater a kiselefánt annyira édes. Annyira jól ír az írónő a titkok, amik folyamatosan derülnek, végig fent tartja az olvasó érdeklődését. Kedvenc részem amikor Sinfun kiszabadul. Aki szereti a Vizet az elefántnak, annak csak ajánlani tudom, mert szerintem ez a regény jobb annál! :) Köszönöm, hogy ajánlottátok @csibene,@snoemi86,@Szilvika01

2 hozzászólás
+
>!
Odilia P
Susan Elizabeth Phillips: Angyali csók

S.E.P könyveknek van egy hatalmas hibájuk :

Hiába van megfelelő oldalszám, ha egyszer peregnek a lapok, és túl gyorsan a végére érünk :(

Szívesen olvasnám tovább, és tovább….

9 hozzászólás
+
>!
Natsu
Susan Elizabeth Phillips: Angyali csók

Könyörgöm, valaki, aki ért hozzá, idézze meg Alexet a könyvből és klónozza, mert nekem kell egy Markov!

1 hozzászólás
+
>!
Tamlilla
Susan Elizabeth Phillips: Angyali csók

Ez az egyik kedvenc könyvem. A karakterek és fejlődésük szuper, remek helyszín, (egy cirkusz, ahol mindig történik valami érdekes), természetesen félreértések és konfliktusok, szerelmi háromszögek és mivel cirkusz, állatok, akik személyiséggel rendelkeznek és megdobogtatják a szívünket. Főhősünk titokzatos múltja pedig egy szuper ráadás, szóval nem egy átlagos könyv, amely pár hét után felejthető. Kedvenc.

2 hozzászólás
+
>!
Annie04
Susan Elizabeth Phillips: Angyali csók

Nem vagyok oda a cirkuszokért, kicsit csalódtam is amikor megtudtam hogy egy ilyen helyre került a főszereplő lány, de később megszerettem a közeget, az állatokat, főleg azt a gőgös tigrist. Nagyon tetszett ahogy idővel Daisy viszonyult a vadállatokhoz, és rettenetesen megnevettetett azzal, hogy a kiskutyáktól még ezután is félt. :D A romantikus vonal is jó volt, bár Alexet néha megrángattam volna (ostoba férfi teee), a többi szereplővel elvoltam. Daisy volt a kedvenc, azt hittem sokáig fog kényeskedni a munka miatt, de büszkén húztam ki magam, amikor nem rettent el még a legmocskosabb melóktól sem, továbbá nagyon bejött a jellemfejlődése.

+
>!
otaksa
Susan Elizabeth Phillips: Angyali csók

Kedvenc SEP könyvem. De szerintem minden írót nézve is ez az egyik kedvenc könyvem. Egymás után kétszer olvastam ki, ittam minden szavát. Könnyed, romantikus, nevetős és sírós, tökéletes…

9 hozzászólás
+
>!
ayachii
Susan Elizabeth Phillips: Angyali csók

Ez volt az első könyvem az írónőtől és nem voltak különösebb elvárásaim, csak valami romantikusat akartam olvasni. Amit abszolút meg is kaptam, sőt!
Nem hittem volna, hogy ilyen jó lesz. Tegnap este talán fél 8 körül állhattam neki, és egész hajnali 4-ig képtelen voltam letenni. Még jó, hogy szombat volt, bár az utolsó pár oldalt ma reggel fejeztem be a fáradtság miatt. :D
Teljesen Daisy helyzetébe tudtam képzelni magam, így amikor ő sírt; én is pityeregtem, ha utálta Alex-et és dühös volt rá; én is az voltam. Tetszett, ahogy a lány a könyv elejétől kezdve a végéig egy nagy változáson ment keresztül, ahogy egy új világba került.
Alex-et az elején néha tényleg nem kedveltem, azért amiket tett, de ahogy Daisy kezdte megszeretni, úgy szerettem bele én is. :)
A kedvenceim egyértelműen az állatok voltak, főleg Tater és Sinjun. :D
Biztos, hogy nem most vettem utoljára kezembe a könyvet. :)

+
>!
Heruska
Susan Elizabeth Phillips: Angyali csók

Soha nem gondoltam volna, hogy ettől az írónőtől valaha is olvasni fogok bármit is. Ekkorát még nem igazán csalódtam, ráadásul pozitívan!! :)

+
>!
Tara_M 
Susan Elizabeth Phillips: Angyali csók

Ez most olyan jól esett a lelkemnek, annyit nevettem rajta! :)
Féltem, hogy nem fog tetszeni, mert sem a fülszöveg, sem a borító alapján nem olvastam volna el, de többen ajánlották, így megpróbálkoztam vele, és milyen jól tettem!
Írhatnám, hogy kicsit klisés, meg túl sok magvas gondolat nincs benne, ami igaz is de valójában egy nap alatt kiolvastam, pedig több, mint 400 oldal és én nagyon lassan olvasok! :D
Mindent tud, amit egy ilyen könyvnek tudnia kell, szórakoztat, kikapcsol, megnevettet, férfi főszereplőbe beleszerelmesít. Tényleg nem lehet letenni, azonnal akarom az írónő többi könyvét!

4 hozzászólás
+
>!
tamii
Susan Elizabeth Phillips: Angyali csók

Imádom SEP könyveit. Minden szereplője kidolgozott és annyira emberi. A helyek amiket megalkot varázslatosak és az ember úgy érzi, mintha ő is ott lenne a karakterekkel az adott időben. Daisy – annak ellenére, hogy az anyja elkényeztette – okos és aranyos nő, aki tele van szeretettel és odaadással. Nagyszerűen bánik az emberekkel és az állatokkal egyaránt.
Alex-el elbánt a sors rendesen és nem volt éppen egy vidám gyermekkora, szenttül hisz abban, hogy ő nem tud szeretni, közben meg igen.
Minden szereplőt és állatott imádtam, új kedvencet avattam és ezer százalék, hogy még jó párszor elfogom újra olvasni:)


Népszerű idézetek

+
>!
Sunshine

– Van valami problémád? – üvöltötte Alex.
Ez az egész vita nevetséges volt, és Daisy csintalanul elmosolyodott. – Ha valaki azt mondaná, szép vagy, amikor mérgelődsz, hazudik.
A férfi elvörösödött, Daisy pedig egy pillanatra azt hitte, dührohamot kap. Alex azonban felemelte a könyökénél fogva, és a vattacukrot árusító bódéhoz nyomta. Aztán kifulladásig csókolta.
Mikor végül letette a földre, még ingerültebbnek látszott, mint a csók előtt. – Sajnálom! – kiabálta.
Bocsánatkérésnek nem volt túl meggyőző, és ahogy elviharzott, sokkal inkább hasonlított felbőszült tigrisre, mint egy bűnbánó férjre.

Kapcsolódó szócikkek: Alex Markov
+
>!
Sunshine

– Mi történt azzal a nővel, akit feleségül vettem? Azzal, aki úgy vélekedett, civilizált emberek nem kelnek fel tizenegy előtt?
– Hozzáment egy cirkuszi csavargóhoz.

Kapcsolódó szócikkek: Alex Markov
+
>!
Sunshine

– Én, Theodosia… – nagy levegőt vett… – téged, Alexander… – ismét erőt gyűjtött… – kiállhatatlan hites férjemül fogadlak…

+
>!
Reika

Nagyon köszönöm, hogy szóval tartotta a férjemet a távollétemben.
A pincérnő, akinek névtábláján a KIMBERLY felirat volt olvasható, szemmel
láthatóan megdöbbent Daisy barátságos viselkedésén.
– Kérem… nincs mit.
Daisy suttogóra fogta a hangját.
– Senki nem volt hozzá ilyen kedves, mióta kijött a börtönből.
Alexnek cigányútra szaladt a korty kávé, amit éppen le akart nyelni.
Daisy lehajolt, hogy hátba veregesse, miközben sugárzó arccal nézett a
meghökkent Kimberlyre.
– Engem nem érdekel, mennyi bizonyítékot mutatott be az állam. Egyetlen
pillanatig sem hittem el, hogy ő ölte meg azt a pincérnőt.

1 hozzászólás
+
>!
monibook

– El kell végeznie a házimunkát is. Kezdheti azzal, hogy kitakarít az utánfutóban. S nem utasítanék vissza egy meleg vacsorát.[Alex]
– Én sem. Keresnünk kell egy jó éttermet.

+
>!
Sunshine

– Szerintem időpocsékolás arra pazarolni az embernek az energiáját, hogy meggyőzze a világot, különb mindenkinél. Én ezt nem értem.
– Hát persze hogy nem. Te mindennél jobban élvezed, ha fűnek-fának kimutathatod a jellemhibáidat.
Daisy bizonyára mulatságosnak találta a férfi keserű hangját, mert elmosolyodott.
– Maguk is megtalálnák azokat a szálkákat, ha elég időt töltenének velem. Én csak megspórolom nekik az erőfeszítést.

+
>!
Sunshine

– Külsőre maga sem megvetendő – mondta fukarkodva –, de még több jellemhibája van, mint nekem.
– Nem igaz.
– De igen.
– Például?
– Először is… biztos, hogy hallani akarja?
– A világ minden kincséért sem szalasztanám el.
– Önfejű, makacs és zsarnok.
– Azt hittem, valami rosszat fog mondani.
– Nem bóknak szántam.

++
>!
Sunshine

– Úgy festesz, mint egy kísértet.
– Nos, te sem nézel ki valami rózsásan.
– Nők – horkant fel Brady. – Nem élhetsz nélkülük. Nem ölheted meg őket éjjel álmukban.

+
>!
nykyriana

– Azt mondta, a fenébe, Heather, vidd a vacakjaidat a kanapéról. Csak azért, mert szeretlek, még nem akarom, hogy az összes arcfestéked a fenekemre tapadjon.


Hasonló könyvek címkék alapján


Ha tetszett a könyv, olvasd el ezeket is