4. legjobb romantikus könyv a molyok értékelése alapján
!

Angyali csók 222 csillagozás

Susan Elizabeth Phillips: Angyali csók Susan Elizabeth Phillips: Angyali csók

Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.

Alex Markov és Daisy olyanok, mint a tűz és a víz. Alex mogorva, (természetesen) jóképű és igazán modortalan azokkal a nőkkel, akiket nem tart többre haszontalan, pénzleső piócáknál. Daisy egyszerű üzleti megállapodásnak reméli a házasságukat, Alex azonban lerántja a felső tízezer világából és ragaszkodik hozzá, hogy Daisy vele tartson oda, ahol dolgozik. Upsz, elfelejtettem megemlíteni, hogy vándorcirkusz igazgató. Daisy ellenben a végtelenségig undorodik az állatoktól. Az undoránál már csak a félelme nagyobb. Amikor márkás ruhában és magassarkúban megérkezik a cirkuszba, úgy érzi magát, mint egy partra vetett hal.

Daisy Devreaux az a fajta nő, akit túl gyakran ítélnek meg a megjelenése és a híre alapján, Alex pedig elköveti azt a megbocsáthatatlan hibát, hogy mindkettőt megteszi. Ez a lelketlen férfi azonban méltó társra talál Daisyben, akinek semmi mása sincs, csak a hatalmas szíve. Harca azért, hogy elfogadják és tiszteljék, fájdalmas és őszinte; együtt sírunk vele. Azt… (tovább)

Eredeti mű: Susan Elizabeth Phillips: Kiss an Angel

Eredeti megjelenés éve: 1996


Enciklopédia 1

Szereplők népszerűség szerint

Alex Markov


Hirdetés

Kedvencelte 116

Most olvassa 7

Várólistára tette 63

Kívánságlistára tette 74

Kölcsönkérné 2


Kiemelt értékelések

+
>!
catilde 
Susan Elizabeth Phillips: Angyali csók

Nagyon, nagyon tetszett. Fantasztikus szerintem, a cirkuszos történet amúgy is nagyon megfognak. Alex eszméletlen, minden nő álma egy ilyen pasi. Tater a kiselefánt annyira édes. Annyira jól ír az írónő a titkok, amik folyamatosan derülnek, végig fent tartja az olvasó érdeklődését. Kedvenc részem amikor Sinfun kiszabadul. Aki szereti a Vizet az elefántnak, annak csak ajánlani tudom, mert szerintem ez a regény jobb annál! :) Köszönöm, hogy ajánlottátok @csibene,@snoemi86,@Szilvika01

2 hozzászólás
+
>!
Odilia 
Susan Elizabeth Phillips: Angyali csók

S.E.P könyveknek van egy hatalmas hibájuk :

Hiába van megfelelő oldalszám, ha egyszer peregnek a lapok, és túl gyorsan a végére érünk :(

Szívesen olvasnám tovább, és tovább….

9 hozzászólás
+
>!
Natsu
Susan Elizabeth Phillips: Angyali csók

Könyörgöm, valaki, aki ért hozzá, idézze meg Alexet a könyvből és klónozza, mert nekem kell egy Markov!

1 hozzászólás
+
>!
Annie04
Susan Elizabeth Phillips: Angyali csók

Nem vagyok oda a cirkuszokért, kicsit csalódtam is amikor megtudtam hogy egy ilyen helyre került a főszereplő lány, de később megszerettem a közeget, az állatokat, főleg azt a gőgös tigrist. Nagyon tetszett ahogy idővel Daisy viszonyult a vadállatokhoz, és rettenetesen megnevettetett azzal, hogy a kiskutyáktól még ezután is félt. :D A romantikus vonal is jó volt, bár Alexet néha megrángattam volna (ostoba férfi teee), a többi szereplővel elvoltam. Daisy volt a kedvenc, azt hittem sokáig fog kényeskedni a munka miatt, de büszkén húztam ki magam, amikor nem rettent el még a legmocskosabb melóktól sem, továbbá nagyon bejött a jellemfejlődése.

+
>!
otaksa
Susan Elizabeth Phillips: Angyali csók

Kedvenc SEP könyvem. De szerintem minden írót nézve is ez az egyik kedvenc könyvem. Egymás után kétszer olvastam ki, ittam minden szavát. Könnyed, romantikus, nevetős és sírós, tökéletes…

9 hozzászólás
+
>!
ayachii
Susan Elizabeth Phillips: Angyali csók

Ez volt az első könyvem az írónőtől és nem voltak különösebb elvárásaim, csak valami romantikusat akartam olvasni. Amit abszolút meg is kaptam, sőt!
Nem hittem volna, hogy ilyen jó lesz. Tegnap este talán fél 8 körül állhattam neki, és egész hajnali 4-ig képtelen voltam letenni. Még jó, hogy szombat volt, bár az utolsó pár oldalt ma reggel fejeztem be a fáradtság miatt. :D
Teljesen Daisy helyzetébe tudtam képzelni magam, így amikor ő sírt; én is pityeregtem, ha utálta Alex-et és dühös volt rá; én is az voltam. Tetszett, ahogy a lány a könyv elejétől kezdve a végéig egy nagy változáson ment keresztül, ahogy egy új világba került.
Alex-et az elején néha tényleg nem kedveltem, azért amiket tett, de ahogy Daisy kezdte megszeretni, úgy szerettem bele én is. :)
A kedvenceim egyértelműen az állatok voltak, főleg Tater és Sinjun. :D
Biztos, hogy nem most vettem utoljára kezembe a könyvet. :)

+
>!
tamii
Susan Elizabeth Phillips: Angyali csók

Imádom SEP könyveit. Minden szereplője kidolgozott és annyira emberi. A helyek amiket megalkot varázslatosak és az ember úgy érzi, mintha ő is ott lenne a karakterekkel az adott időben. Daisy – annak ellenére, hogy az anyja elkényeztette – okos és aranyos nő, aki tele van szeretettel és odaadással. Nagyszerűen bánik az emberekkel és az állatokkal egyaránt.
Alex-el elbánt a sors rendesen és nem volt éppen egy vidám gyermekkora, szenttül hisz abban, hogy ő nem tud szeretni, közben meg igen.
Minden szereplőt és állatott imádtam, új kedvencet avattam és ezer százalék, hogy még jó párszor elfogom újra olvasni:)

+
>!
Eve_17
Susan Elizabeth Phillips: Angyali csók

Nem lehet 10 csillagot adni?! IMÁDTAM! Kár, hogy vége…esetleg folytatás? Mindenkinek ajánlom, csak nem záróvizsga előtt olvasd, mert akkor nem marad idő a tanulásra :D

+
>!
Sayara
Susan Elizabeth Phillips: Angyali csók

Bevallom ez már második olvasás, és az első azt gépen követtem el, lehet az sokat levont az élményből hogy félig meddig már vissza kellett szednem a kocsányon lógó szemeimet.
De most nem ez a lényeg:DDDD
Esküszöm felüdülés volt végre a sok fantasy – tizenhat-vagyok – vámpíűír- vagy szuperhős világtól eltávolodni és egy olyan történetet olvasni, ahol "átlag"emberek vannak a középpontban és tényleg a kapcsolatukról szól, nem kell semmiféle rejtélyt megoldaniuk, vagy egy elvetemült tudós őrült gonosztevőt megállítaniuk aki el akarja pusztítani a világot. Tény, hogy itt is kell alakokat fékezniük a csínytevésekben, de az egy bébi elefánt alakjában összpontosul, aki személy szerint az egyik kedvencem lett. Imádtaaaam.
Alapból rá vagyok kapva mostanában a cirkuszos sztorikra is, ez is csak még magasabbra emelte nálam.
Alex egy nagyon szimpatikus személy lett, legfőképp azért, mert szinte a könyv legeslegutolsó oldaláig tartotta magát, nem lett egy olyan puhány alak, aki a legtöbb romantikus könyvben szerepel. A tipikus jégkirály, akiből a végére egy csöpögős alak lett, aki többet bőg meg nyíg a főszereplő nőnél is. Itt nincs ilyen. Büszke, arrogáns, de tudja mikor hibázott, és nagy nehezen de bevallja magának, bár tény, hogy legtöbbször ez már késő. A gyomromat alig éreztem az utolsó fejezeteknél olyan szinten megfogott, mint például Rhage története a Fekete Tőr Testvériség (amikor először olvastam). Ezért is ment a kedvencekbe rögtön.
Daisy karaktere lehetett volna tipikus, de őt is nagyon nagyon jól megoldotta az írónő. Őt leginkább egy ékkőhöz tudnám hasonlítani. Csak csiszolni kellett rajta egy kicsit, hogy megkapjuk a végeredményt, és ezt Alexnek köszönheti, bármennyire is kemény eszközökkel vitte ezt véghez. Tetszett ahogy kiállt az igazáért de nem vált ettől hisztis libává.
Összefoglalva… most nagyon elszántam magam, hogy megveszem a többi kötetét is és már alig várom hogy olvashassak még tőle. Örök kedvenc marad, és tudom, hogy még elő fogom venni:)))

+
>!
Aralin
Susan Elizabeth Phillips: Angyali csók

Ez a könyv KELL NEKEM!!!!!! *.*
Hónapok óta ez az első romantikus könyv, amiben nincs túlzás.
Megalázzák a főhősnőt? Igen. De nem viszik túlzásba, amin az ember nevet már kínjában.
Erős a főhős? Persze. De megmutatja a törékeny oldalát is.
Van benne összeveszés kibékülés, de ezt nem több száz oldalon húzzák, vonják, taszigálják, erőltetik.
Nagyon gyorsan ki lehetett olvasni. Mondhatni egy éjjel alatt. :)
Nagyon tetszett a cirkusz, az emberek, állatok. Még ilyen helyszínnel nem olvastam sose romantikus történetet. Érdekes volt és élvezetes.
Alex egy nagyon édes, törődő, szexi pasi. Fokozatosan fejlődik, egyre több érzelemmel ismerkedik meg, amit eleinte nehezen, de később annál jobban kezel.
Tetszett Daisy kitartása, és megértettem, hogy miért vonakodott a végén. Az ok nem volt egy hülye, logikátlan mondvacsinált valami, hanem volt értelme.
A cselekmény gyors volt, nem volt szerelmi háromszög (HÁLA AZ ÉGNEK!!!), még a Fő gonosz is normális volt. Imádlak Sheba! :D
Köszönöm @Zsofifable, hogy ajánlottad ezt a könyvet. :D Imádtam. :)

>!
Victoria, Budapest, 2011
416 oldal · ISBN: 9789639803459 · Fordította: Molnár Gabriella
2 hozzászólás

Népszerű idézetek

+
>!
Sunshine

– Van valami problémád? – üvöltötte Alex.
Ez az egész vita nevetséges volt, és Daisy csintalanul elmosolyodott. – Ha valaki azt mondaná, szép vagy, amikor mérgelődsz, hazudik.
A férfi elvörösödött, Daisy pedig egy pillanatra azt hitte, dührohamot kap. Alex azonban felemelte a könyökénél fogva, és a vattacukrot árusító bódéhoz nyomta. Aztán kifulladásig csókolta.
Mikor végül letette a földre, még ingerültebbnek látszott, mint a csók előtt. – Sajnálom! – kiabálta.
Bocsánatkérésnek nem volt túl meggyőző, és ahogy elviharzott, sokkal inkább hasonlított felbőszült tigrisre, mint egy bűnbánó férjre.

Kapcsolódó szócikkek: Alex Markov
+
>!
Sunshine

– Mi történt azzal a nővel, akit feleségül vettem? Azzal, aki úgy vélekedett, civilizált emberek nem kelnek fel tizenegy előtt?
– Hozzáment egy cirkuszi csavargóhoz.

Kapcsolódó szócikkek: Alex Markov
+
>!
Sunshine

– Én, Theodosia… – nagy levegőt vett… – téged, Alexander… – ismét erőt gyűjtött… – kiállhatatlan hites férjemül fogadlak…

+
>!
monibook

– El kell végeznie a házimunkát is. Kezdheti azzal, hogy kitakarít az utánfutóban. S nem utasítanék vissza egy meleg vacsorát.[Alex]
– Én sem. Keresnünk kell egy jó éttermet.

+
>!
Reika97

Nagyon köszönöm, hogy szóval tartotta a férjemet a távollétemben.
A pincérnő, akinek névtábláján a KIMBERLY felirat volt olvasható, szemmel
láthatóan megdöbbent Daisy barátságos viselkedésén.
– Kérem… nincs mit.
Daisy suttogóra fogta a hangját.
– Senki nem volt hozzá ilyen kedves, mióta kijött a börtönből.
Alexnek cigányútra szaladt a korty kávé, amit éppen le akart nyelni.
Daisy lehajolt, hogy hátba veregesse, miközben sugárzó arccal nézett a
meghökkent Kimberlyre.
– Engem nem érdekel, mennyi bizonyítékot mutatott be az állam. Egyetlen
pillanatig sem hittem el, hogy ő ölte meg azt a pincérnőt.

1 hozzászólás
+
>!
Sunshine

– Szerintem időpocsékolás arra pazarolni az embernek az energiáját, hogy meggyőzze a világot, különb mindenkinél. Én ezt nem értem.
– Hát persze hogy nem. Te mindennél jobban élvezed, ha fűnek-fának kimutathatod a jellemhibáidat.
Daisy bizonyára mulatságosnak találta a férfi keserű hangját, mert elmosolyodott.
– Maguk is megtalálnák azokat a szálkákat, ha elég időt töltenének velem. Én csak megspórolom nekik az erőfeszítést.

+
>!
Sunshine

– Külsőre maga sem megvetendő – mondta fukarkodva –, de még több jellemhibája van, mint nekem.
– Nem igaz.
– De igen.
– Például?
– Először is… biztos, hogy hallani akarja?
– A világ minden kincséért sem szalasztanám el.
– Önfejű, makacs és zsarnok.
– Azt hittem, valami rosszat fog mondani.
– Nem bóknak szántam.

++
>!
Sunshine

– Úgy festesz, mint egy kísértet.
– Nos, te sem nézel ki valami rózsásan.
– Nők – horkant fel Brady. – Nem élhetsz nélkülük. Nem ölheted meg őket éjjel álmukban.

+
>!
nykyriana 

– Azt mondta, a fenébe, Heather, vidd a vacakjaidat a kanapéról. Csak azért, mert szeretlek, még nem akarom, hogy az összes arcfestéked a fenekemre tapadjon.


Hasonló könyvek címkék alapján