Girl 16. – Kínok kínja 17 csillagozás

Sue Limb: Girl 16. – Kínok kínja

Az első csók. Hosszú volt, gyengéd és édes. Jess szíve majd’ kiugrott a helyéből. És végül, amikor elengedték egymást, Fred azt suttogta: – Mi a véleményed róla? Rémes, nem? – Undorító! – sóhajtott fel Jess, majd fejét a fiú mellkasára hajtotta. Jess örökmozgó anyja „cuki kis kirándulásra” viszi családját – a fülig szerelmes, de mindentől nyűgös Jesst, a horrorfilmeket kedvelő nagyit, aki nagyapa hamvait viszi a tengerhez –, hogy végállomásként Jess menthetetlen művészlélek apjánál kössenek ki, St Ives-ben. Vajon sikerül Jessnek újra összehozni rég elvált szüleit? Vajon Fred és Flora kóstolgatja egymást, míg Jess a családdal túráztatja magát? És vajon nagyon berágnak-e a szülők, ha Fred „hivatalossá válik” Jess pasijaként? A páratlan humorú Girl 15, Problémás csaj frenetikus folytatása

Ulpius-ház, Budapest, 2007

julis95 könyve
600 Ft ★★★★☆ Eladó Elcserélhető
Macy könyve

hajo

A z első résszel gyakorlatilag megegyezik, szórakoztató nyári olvasmány tinilányoknak.

Crazy_Sis

Hat…elment.Aranyos votl…de nem veszitettem el tole a fejem.Mindenkeppen jo volt egy olvasasnak bar nem hiszem hogy megegyszer a kezembe kerul.Jess igen cuki volt…a vege tetszett a legjobban egyertelmuen :)

Rafał Kosik: Félix, Net, Nika és az elméletileg lehetséges katasztrófa

Rafał Kosik: Félix, Net, Nika és az elméletileg lehetséges katasztrófa

Tedd a kívánságlistádra, hogy megnyerhesd a Pongrác Kiadó által kisorsolt 5 példány egyikét!