!

Kígyók sziszegése (Árnyékvilág 2.) 108 csillagozás

Spirit Bliss: Kígyók sziszegése
Könyvmolyképző · 2.999 Ft –16% 2.519 Ft
Könyvtár

Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.

A stúdió már hosszú évtizedek óta gyártja a sikerfilmeket.
Itt megszokott a luxus és a csillogás.
Sokan eladnák a lelküket is, hogy bekerüljenek ebbe a közegbe…
Vagy a gyerekeik lelkét.

Mikor Peter Summers, menedzser rádöbben, hogy a filmstúdió,
amelynek dolgozik, sötét ügyekkel foglalkozik, először nem tudja mit tegyen.
Egy dologban biztos csak: nem fordíthatja félre a fejét!
Bizonyítékokat kell gyűjtenie…

Egy régi álom, amely most valóra válhat.
külföldi koncertkörút, hírnév és pénz.
és egy új, ami veszélybe kerülhet.
Szerelem, házasság, család.

Julie Parker mindig is híres énekesnő szeretett volna lenni.
Aztán megismerkedett Peter Summersszel és beleszeretett.
Most minden, amit szeretne, hogy Peter felesége lehessen.

Izgatottan készülődik élete legboldogabb napjára,
ami hirtelen rémálommá változik.
A vőlegény nem jelenik meg az oltár előtt, másnap pedig… (tovább)

Eredeti megjelenés éve: 2011

Tartalomjegyzék


Enciklopédia 2

Szereplők népszerűség szerint

Julie Parker · Peter Summers


Hirdetés

Kedvencelte 27

Most olvassa 16

Várólistára tette 106

Kívánságlistára tette 86

Kölcsönkérné 8

Elcserélné vagy eladná

>!
★★★★★ Eladó Elcserélhető
dedikált
T_KMaria könyve Spirit Bliss: Kígyók sziszegése
>!
★★★★★ Eladó Elcserélhető
Fannii könyve Spirit Bliss: Kígyók sziszegése
>!
5.000 Ft ★★★★★ Eladó
dedikált
vivienna könyve Spirit Bliss: Kígyók sziszegése
>!
2.300 Ft ★★★★★ Eladó Elcserélhető
Vikee könyve Spirit Bliss: Kígyók sziszegése
>!
2.000 Ft ★★★★★ Eladó Elcserélhető
Nyx könyve Spirit Bliss: Kígyók sziszegése
>!
1.400 Ft ★★★★☆ Eladó Elcserélhető
Alice_and_the_White_Rabbit könyve Spirit Bliss: Kígyók sziszegése

Kiemelt értékelések

+
>!
Csillagvirágszál
Spirit Bliss: Kígyók sziszegése

Igazság szerint nem tudom, hogy mit írjak. Mit mondjak erre a könyvről. Kicsit olyan érzésem volt, mint Sz. Kitti – Gyémántfiú könyvét olvasnám, csak egy sokkal jobb előadási móddal, jobb stílussal és eredeti történettel. Alap történetre szinte mondhatnám: ugyan az, de valahogy még sem. Ezt ugyanis IMÁDTAM ellentétben a másik könyvvel. Izgalmas volt. Elinte furcsának tartottam, hogy egy idősebb férfi szemszégéből is látom a dolgokat, soha sem voltam képes férfi fejjel gondolkozni és látni a dolgokat. Kicsit most ebben is részem volt, ami tök szuper. A végére megszerettem, de mindig vártam, hogy a másik szereplő következzen és haladjak és.. és.. és… huhh IMÁDTAM!!!!

Miért nem olvastam én ezt előbb?? :(( o.O :D :D

+
>!
janka0416
Spirit Bliss: Kígyók sziszegése

Borító: 5/5- a kevesebb néha több.
Cselekmény: 5/5*** : Nagyon de nagyon,de nagyon tetszett!!!
Tudtam,hogy az első rész után egy atommegagisztikusan jó könyvet fogok olvasni. :D
Igazság szerint nehezen tudom leírni a hibáit a könyvnek,mert egy sem volt neki!!
Nagyon tetszett benne,hogy az írónő egyfajta keretet alkotott a cselekményben. Ugyanakkor nem egy mindennapos problémát vetett fel, hanem egy jól megszerkeztett gondolatot.
A szereplők..khm..nos igen :D a kedvencem mindenképpen Julie!!! Már az első részben is láttam benne kreativitást, de a második részben túltett önmagán :D
A regénynek több műfaji jellemzőt is tudnék adni: romantikus, krimi, kalandregény, fejlődésregény…egyszóval eléggé sok oldalú. :) Érdemes elolvasni!!!!

+
>!
klaraboglarka
Spirit Bliss: Kígyók sziszegése

Elolvastam, tetszett, de amikor befejeztem, pont elegem lett a könyvből.
Nagyon figyelek mindig, hogy legyen valami egyedi egy könyvben, vagy hogy milyen más könyvekkel tudnám összehasonlitani (hasonló jelenetek, pillanatok, vagy maga a könyv története), Na ebben túl sok volt.

Mondjuk tetszett ez az időben-ugrálós összeállítás, és a szerelmi szál is OOOAAAAA, és imádtam a „törjünk be egy fontos ember lakásába, mert miért is ne-főleg ha amúgy sem a pénzt akarjuk elvenni tőle, hanem egyszerűen szívinfarktust akarunk kapni hogy lebukunk-e, miközben az adrenalin mércénk szétrobban a túlterheléstől” pillanatokat.:))

+
>!
Mazsidrazsi
Spirit Bliss: Kígyók sziszegése

Eleinte kissé féltem, mert úgy gondoltam, túl sok lesz benne a szerelmi esetlenkedés. De szerencsére nem így lett. Hozzá kellett szokni a Peter – Julie szemszögekhez, de tetszett ez a megoldás. A végén már majd megőrültem, hogy mikor jön a másik szempontja. A negyedéig kb. hiányoltam a Camilla – Adam párost, szokatlanok voltak egy középkorú férfi gondolatai. Jó volt belelátni azokba az időkbe, mikor Adam felnőtt, és Peter nevelte. Az olvasás során megszerettem őt és Julie-t is. Néha magamat láttam benne, a belső változásait magamhoz is tudtam viszonyítani, és úgy gondolom, ettől válik szerethetővé egy történet. A krimi szálnak örültem, hogy nem egy egyszerű ömlengős lovestory lett belőle. Spirit szerintem jól vezette a szálakat, nem is gyanakodtam a végkifejlettre. Ügyesen félrevezetett mindenkit, meglepődtem, hogy ki volt a tettes :)
Látni, hogy Spirit rengeteget fejlődött. Szerencsére nem lett elszúrva egy sorozat 2. kötete. Humoros, csipkelődő, tele van életszerű dolgokkal. imádtam a dalszöveg részleteket, és a kedvencem a Liliom halála. Szuper volt, jó érzés volt olvasni, és várom a 3. részt :)

+
>!
Nicky_
Spirit Bliss: Kígyók sziszegése

Előre leszögezem, én végig tudtam, hogy ki a bűnös…csak aztán mindig kiderült, hogy tévedtem. :)
Ebből is látszik, hogy egy izgalmas, fordulatokban gazdag történettel állunk szembe.
A karakterek szerethetőek, vagy kellőképpen utálhatóak. :)
Peter…hát ha lehetne választani én őt választom apukámnak. :)
Bár néha túl sok volt az erős örökké tartó szerelem taglalásából,de én ennek a könyvnek mindent elnézek. :)
A vége….sírtam egy sort, dühöngtem két sort, aztán megkönnyebbültem és boldog lettem. A dühöngés közben,már majdnem írtam egy levelet az írónőnek, hogy na ezt mégis így ilyen formában hoooogy??? Aztán mégsem… és milyen jól tettem. :)
Happy end.
Szeretem ezt a könyvet, és méltó helye van a polcomon. :)

+
>!
nicolekitti
Spirit Bliss: Kígyók sziszegése

Mondjuk az értékelésekhez alapján jobbra számítottam. Kicsit túl sokat vártam volna a könyvtől. De azért hozzá teszem, sokszor nem bírtam letenni.
Amit kicsit nem értettem az a nagyon részletes és alapos leírások, sok esetben kevesebbel is beértem volna. Tudtam már az első oldaltól, hogy nyomozni kell, persze én se jöttem rá, hogy ki is a tettes. Ez tetszett benne, hogy tényleg nem volt egyértelmű. Az utolsó pár fejezet miatt mérges vagyok, de nem írom le, hogy miért, mert mások számára nem szeretném lelőni a poént :)

+
>!
temoC
Spirit Bliss: Kígyók sziszegése

Az Árnyékvilághoz képest ez egy igazán kellemes csalódás volt! A krimi szál jól ki van dolgozva, izgalmas, fordulatos, nem találtam el, ki az elkövető. A szerelmi szál sem csöpögős, aranyosak voltak, szerettem őket. Kicsit zavart, hogy alig volt leírás, és hogy néhány dolog nem volt részletesen kifejtve, de összességében nagyon jó szórakozást nyújtott!

+
>!
Moncsycsy
Spirit Bliss: Kígyók sziszegése

A twilightok után nem volt sok kedvem olyan könyvet olvasni, aminek köze van a vámpíroknak, így a Vöröspöttyösöknél igyekeztem kiszúrni a nem vámpírosakat. Az Árnyékvilág címe után nem sok jóra számítottam, így nagyon meglepődtem, amikor kiderült, hogy szó sincs ilyesmiről, így elolvastam. És nagyon tetszett, bár nem voltam az, aki még 10-szer elovasta utána. Aztán megjelent a 2. rész. Julie és Peter már az első regényben is szimpatikusak voltak, így reménykedtem, hogy még több izgalom lesz a következő könyvben. Ebben a könyvben sem csalódtam, még jobban tetszett, mint az elöző. Az elején nem volt túl vidám, de ahogy haladtam az olvasásban, egyre jobb lett és egyre izgalmasabb. Mikor befejeztem a könyvet, kicsit szomorú voltam, hogy ilyen hamar vége lett. Pedig ez sem volt rövid könyv.

+
>!
melka123
Spirit Bliss: Kígyók sziszegése

Életem első igazi krimije, ami még meglepetéssel is szolgált! A kígyók sziszegésének előzményében, az Árnyékvilágban ugyanis túlságosan kiszámítható volt a végkifejlet, itt azonban akadtak izgalmak bőven, s még a fő tettest (aki lelőtte Petert) sem sikerült eltalálnom… A stílusa nagyon jó, észre sem veszi az ember, hogy csak lapoz-lapoz és milyen gyorsan halad a regénnyel. A váltott szemszögek először zavaróak voltak, de később már tetszett, hogy két szemszögből is láthatjuk mi történik.
Összességében nagyon szórakoztató, olvasmányos, magával ragadó könyv! Vigyázz, mert hozzád ragad és nem tudod letenni! :))

+
>!
Petrus601
Spirit Bliss: Kígyók sziszegése

Végre sikerült befejeznem. Na ezt nem azért mondom, mert nem tetszett. épp ellenkezőleg. Alig vártam, hogy a végére érjek, és megtudjam a történet végét. Mindig találtam valami meglepőt a történetben, amire nem is gondoltam volna.:)
Eleinte nem értettem, hogy Juile miért viselkedik ellenségesen Irisszel, de a végére érthetővé vált. Peter és Julie szerelme..igen, mint a mesékben.:)


Népszerű idézetek

+
>!
Fummie P

– És mit olvasol? – érdeklődtem, miközben besoroltam a forgalomba.
– A Jane Eyre-t.
– Az nem valami lányregény? – fintorodtam el önkéntelenül. Adam csak egyszerűen megvonta a vállát, és lapozott egyet.
– De. De nekem tetszik. Azt akarom, hogy egyszer majd engem is ennyire szeressen valaki. Hogy ne számítson neki, ha megvakulok vagy elvesztem az egyik kezemet, akkor is szeressen.

78. oldal

8 hozzászólás
+
>!
Madame_Truska

A világ színei kifakultak. Elképzeltem egy nagy töltőtollat, amint egyszerűen kiszippantja az ég kékjét, a fák zöldjét, a zebrán áthaladó férfi barna kalapjának színét, míg végül az élet filmje csak fekete-fehérben fut tovább.

147. oldal, 11. fejezet - Sorscsapás

+
>!
Nicky_

Az emberek néha annyira vakok. Nem látják, hogy a kígyók is tudnak mosolyogni, hogy leplezzék a méregfogaikat.

402. oldal

+
>!
Madame_Truska

Ő volt a tökéletesen hozzám passzoló kirakós a szerelemnek nevezett kétdarabos puzzle játékban.

363. oldal, 14. fejezet - Hazaszálló madárka

+
>!
Nicky_

Inkább eszem egy kockányi mennyízű csokoládét, mint egész életemben könnyízű csokoládén éljek.

254. oldal

3 hozzászólás
+
>!
Madame_Truska

Abban is van jó, ha hátba szúrják az embert – a vérével megfestheti a fájdalmát és a gyilkosa arcképét.

339. oldal

+
>!
Nicky_

Miközben megóvom a körülöttem lévőket a világ fájdalmas igazságaitól, én magam egy szakadék szélén egyensúlyozom a vékonyka hazugsághálóba kapaszkodva, amelynek egy szála most elpattant.

308. oldal

+
>!
Fummie P

– Azt hiszem, kellett volna egy szalvéta elé – mutatott a testvérére, aki úgy nézett ki, mintha az alatt az idő alatt, míg egy kortyot ittam, kivégzett volna láncfűrésszel pár embert.

139. oldal

+
>!
Aranymag

Levettem a cipőmet, a zoknimat, aztán leültem a kis stég szélére, és a vízbe lógattam a lábam. Utoljára gyerekkoromban csináltam hasonlót. Vigyorogva dőltem hátra, a karomat a fejem alá téve, a tekintetem pedig a csillagos eget fürkészte. A városban szinte egyáltalán nem lehetett látni a csillagokat – a haladás szmogködje bekebelezte őket.

96. oldal

+
>!
Zsuzsa_Czékus

A legtöbb férfi biztos, hogy nem viselte volna el a hülyeségeimet, amiken Peter némi morcosság után simán átlépett. Ő volt a tökéletesen hozzám passzoló kirakós a szerelemnek nevezett kétdarabos puzzle játékban.

363. oldal


A sorozat következő kötete

Összehasonlítás

Árnyékvilág sorozat


Hasonló könyvek címkék alapján


Ha tetszett a könyv, olvasd el ezeket is