Karcok

PaulFruCica

A tegnapi kissé égő incidens után (amin még szerintem jó darabig röhögni fogok, ugye @ReeLee ?? :D), ma végre kezembe kaparinthattam magánkönyvtáram 4 legújabb tagját! :D Meseszépek! *-*
Azt hiszem bevezetem ezt a „vigaszképpen rendelek egy pár könyvet” dolgot! :D:D
És ez még csak a kezdet… *-*

Kapcsolódó könyvek: Maggie Stiefvater: Lament – A Látó szerelme · Spirit Bliss: A múlt árnyai · Simone Elkeles: Perfect Chemistry – Tökéletes kémia · Julie Kagawa: The Iron King – Vaskirály

Maggie Stiefvater: Lament – A Látó szerelme Spirit Bliss: A múlt árnyai Simone Elkeles: Perfect Chemistry – Tökéletes kémia Julie Kagawa: The Iron King – Vaskirály
Bálintmoly

Szerintetek nekem – mint egy fiúnak – tetszhet a Tökéletes kémia?
*kreatív mód bekapcsolva* – Tegnap Vaterán vettem 2215 Ft-ért ragasztópisztolyt plusz 10 db ragasztórudat :)

The_girl_on_fire

Vérzik a szívem, mert nem tudtam elmenni a mai Simone Elkeles dedikálásra. Imádom a könyvét,és alig várom már hogy a folytatását olvassam,de még nem tudtam megvenni. Sajnos egész nap dolgoztam,úgyhogy a boltban ábrándoztam róla,hogy milyen jó is a könyvmolyoknak és persze a Molyoknak :) Ha én nem is,de a könyvem elment ám a dedikálásra,ezúton is nagyon köszönöm Dave :))))) És a meglepit is <3
Remélem,hogy ha legközelebb jön Simone, akkor már én is el tudok menni… :)

nicolekitti

Én is had panaszkodjak egy kicsit a hidegre, sötétre :)
Szóval engem is megvisel, de sajnos így sincsen több időm, az olvasásra. De utálom, hogy 5-6-kor olyan sötét van, mintha már este lenne, és ha véletlen otthon vagyok, akkor majdnem elmegyek aludni, mondván késő este van :S

No de, holnap után elutazunk, már nagyon várom. Vonattal megyünk, ezért ma el is mentem a könyvtárba. Természetesen mikor nincs időm, akkor jobbnál-jobb könyvek vannak, most alig találtam olyat, ami rövid, van esélye annak, hogy ki is olvasom az oda-vissza úton (2X3,5 óra)

Választásom a Lélektolvajokra esett, remélem nem bánom meg :)

/Mikor Pécsre utaztunk, akkor a Tökéletes Kémiát vittem magammal, az nagyon jó választás volt, csak a vonat volt kényelmetlen, nem olvasásra való – pedig IC volt/

Kapcsolódó könyvek: Simone Elkeles: Perfect Chemistry – Tökéletes kémia · Rachel Vincent: Lélektolvajok

Simone Elkeles: Perfect Chemistry – Tökéletes kémia Rachel Vincent: Lélektolvajok
Dorancs

VP facebook oldaláról:
Kicsit szerettük volna még titokban tartani, de Simone Elkeles annyira lelkes, hogy ő már meg is osztotta olvasóival a hírt :D
Tehát a hír igaz: Simone november végén december elején Budapestre látogat és dedikálni is fog. :)Pontos időpontot és helyszínt még nem tudok mondani, de amint lesznek konkrét információink azon nyomban megosztjuk veletek.
És még plusz egy jó hír: a Vonzás szabályait (Tökéletes kémia folytatása) megpróbáljuk már november előtt kiadni. Eddig úgy néz ki, hogy október 08-ra sikerülni fog. :P

Szóval kedves pesti és Elkeles fan molyok kihez csatlakozhatok a nagy eseményen aki elnavigál a nagyvárosban és együtt megyünk dedikáltatni?

Kapcsolódó könyvek: Simone Elkeles: Perfect Chemistry – Tökéletes kémia · Simone Elkeles: Rules of Attraction – A vonzás szabályai

Simone Elkeles: Perfect Chemistry – Tökéletes kémia Simone Elkeles: Rules of Attraction – A vonzás szabályai
Petrus601

30 napos könyves kihívás

20. nap – Kedvenc romantikus könyved:
Tökéletes kémia, Borostyánkönny.

Kapcsolódó könyvek: Simone Elkeles: Perfect Chemistry – Tökéletes kémia · Szurovecz Kitti: Borostyánkönny

Simone Elkeles: Perfect Chemistry – Tökéletes kémia Szurovecz Kitti: Borostyánkönny
Dawn_Silver

Tegnap, hosszas tépelődés után elkezdtem nézni a Felhők felett három méterrel című filmet. Az elején nem sok jóra számítottam, azt hittem, hogy egy egyszerű romantikus történetben lesz részem; hát nem. Ez a film durva. És nagyon-nagyon jó. Végig lekötötte a figyelmemet, izgultam, könnyeztem… Volt, ahol a Tökéletes kémia jutott róla eszembe, és szerintem a könyvsorozat rajongói is szereti fogják. Alig várom, hogy kijöjjön a második rész! ( mert hogy ennek is van második része) A videót nem néztem meg végig, de spoileres lehet!

szandii

Könyves bűneink kihívásra (http://moly.hu/kihivasok/7-deadly-sins-konyves-buneink)
4. IRIGYSÉG:
Simone Elkeles: Tökéletes kémia
Mindenhol, ahol csak felbukkantak Vörös Pöttyös könyvek, ezt megtaláltam, és mindenki egekig magasztalta, úgyhogy kíváncsi lettem, és megszereztem. Persze, azt hittem, hogy mivel a tömegnek tetszik, nekem nem fog. De tetszett. Egy este ki is olvastam. Persze a vége egy kissé közhelyes, de jó. :))