Vérmacska (Vérmacska 1.) 191 csillagozás
Alfium:
a hülyeség kémiai reakcióba lépett egy macskával és rászabadult a világra.
„Szőrös ma azt mondta, hogy egy-két dolog meg fog változni, például lenyugtatólövedékez, vagy elad szervkereskedőknek Üzbegisztánba, a szőrömből pedig kesztyűt csinál. Szerinte teljesen retardált vagyok és esély sincs arra, hogy valaha normális leszek, úgyhogy neki is álltam szépen, módszeresen körbepisálni a házat… Mondjuk, ha rend lesz és fegyelem mostantól, akkor nem kell eladnia, mert elmegyek magamtól, esetleg olyasféle változások lesznek, hogy kikaparom a szemét, rászúrom a fogamra és azzal törölgetem a seggem. Mit képzel már?”
Tényleg, mit képzel Szőri, ez a balfék? Mert hogy Alfi, ez a két fröccsért kapott szőrgombóc mit képzel, arról igen részletes és cizellált képet kapunk a naplójából. Kezdve azzal, hogy ő maga az Atyaúristen, ősrobbanással, káosszal, macskarmaggeddonnal egyetemben.
Alfium: úgy hat, mint a morfium. Függeni fogsz!… (tovább)
Eredeti megjelenés éve: 2011

Simon Tamás: Vérmacska 83% avagy Alfi világuralomra tör
VIGYÁZAT! A KÖNYVBEN IS HASZNÁLT (VAGY HASONLÓ) VULGÁRIS NYELVEZET KÖVETKEZIK! SZÓVAL FELNŐTT TARTALOM – SZÓLTAM.
2012. MÁRCIUS
Nem egészen értettem, mi lehet abban a vastag borítékban, ettől függetlenül nem óvatoskodtam túlzottan. Cafatokra szaggattam, volt benne egy baszott hosszú levél (mer' a feladó megtanult írni, én meg akkor tanuljak meg olvasni, bazmeg), meg egy hangos visítás, aminek hatására Szöszke – miután enyhült a fülcsengése – kérdezte is, hogy mit kiabálsz, félsz, talán rád szállt az apeh, vagy a postás meghozta a Kámaszutrádat, és így ezentúl nem csak az untig ismert tízpózos műsor fog menni itthon? Bár a súlyomat tekintve az utóbbi dologban azonnal kételyeket kezdett hangoztatni, főleg a nagylábujjon egyensúlyozó darusgyakorlat megvalósítása ügyében, én meg mondtam is neki, hogy nem Kámaszutra, hanem Alfiiiiiiiiiiiiiiii,a Vérmacsek, úgyhogy ezentúl hagyj olvasni, te Anorexiás Dámbó, még a reggeli kávét is ágyba szervírozhatod Szívem Szőke Hercege, mert különben kurva világ lesz itt, kiszúrom a szemed, eltöröm a lábad, oszt mehetsz, amerre látsz.
Az olvasást több-kevesebb sikerrel nyélbe is ütöttem, bát mindkét balfasz lakótárs (a férj meg a macska: komolyan mondom, már csak egy gyerek hiányzik, és tőből lerágom a lábam, hogy szabaduljak innen, leszek inkább kóbor)akadályozott. Az előbbi néha kérdezte, hogy agylágyulást kaptam-e, vagy mitől visongok ott bent egyedül az ágy tetején, de visszakérdeztem, hogy hol hallott olyan, számára ismeretlen szavakat, mint pl. az agy, meg különben is leszpofonmészkórház, rád fekszem, meghalsz. Egyébként meg ne nehezítsük már meg az életünket olyan szarságokkal, minthogy kommunikálni próbálunk egymással. Az utóbbi meg, az a hájas szar,kis életünk helyi basszájba macskája meg baszott kérdezni, hogy zavar-e, fogta a zsíros valagát, és belefeküdt egyenesen oda, ahol éppen tartottam. Bosszúból nekiálltam a képébe vakuzni, mivel olvastam, hogy Alfi nem csipázza, ha fotózzák, de Ritz a füle botját se mozdította, csak nézett rám kómás, közönyös pofával, megeresztett egy-két ásítást, és átrendezte a valagát a könyvön, hogy ne törje a hurkáit a papír, én meg ne lássam, Alfi éppen mit pisált le Szőriéknél.
Minden áskálódás ellenére azért befejeztem az olvasást, és annyit tudok csak mondani: Alfi, így tovább! Még akkor is a keblemre ölelnélek, ha neked ez egyenlő lenne a fulladásos kínhalállal. Főleg két igével loptad be magad a nemlétező szívembe: fötörni és kamillázni. Az első nosztalgikus könnycseppeket csalt volna a szemem sarkába, ha szentimenti típus vagyok, és nem ilyen érzéketlen tuskó, mivel egy olyan embertől hallottam sok-sok évvel ezelőtt ezt a kifejezést először (és többször is), aki fontos szerepet töltött be az életemben, a másodikat meg szimplán csak komálom, és nem nagyon látni nyomtatásban.
Ami miatt félcsillagot lekapargattam az értékelésről, kockáztatva ezzel még azt is, hogy lekarmolod a vádlimat, az a káromkodás-ügy, hogybasznádszájba, Alfi. A magyar nyelv olyan szép, és kreatív, nem csak a geci meg a bazmeg létezik, annyi cifrát lehetett volna még beletenni, hogy az olvasó agyfaszt és ötszörös orgazmust kapott volna a nyelvi vulgárleleményektől.
Ja, és újfent köszi @Algernon ezt a kedves ajándékot, bazmeg :)
Simon Tamás: Vérmacska 83% avagy Alfi világuralomra tör
A blogra akadtam rá még régebben. Emlékszem, az egyik pillanatban valami hűsítőt ittam, a másikban pedig teli prüszköltem a monitort a nevetőgörcs miatt.
Alfi szabad szájú, imádnivaló kis diktátor. Nagyon laza, nagyon vicces és szerintem Alfinak hatalmas szíve van, bár ez utóbbit félve írom le, mert ha megtudja, álomban hagy foglenyomatot az ütőeremen.
Simon Tamás: Vérmacska 83% avagy Alfi világuralomra tör
Alfit nem lehet egyszerűen nem szeretni.
Ő az a macska-őserő, ami minden cirmosban benne van, az ösztön, a bölcsesség és a világmindenség meg a 42 meg minden.
Alfi b+, az Alfi.
Nem lehet beskatulyázni. Ilyen macskát akarsz, ilyentől rettegsz.
Ő az, akit nem birtokolsz, hanem ő ural téged, engedi meg, hogy a házában élj.
Mert Te vagy Alfiért, és nem ő érted. Ő a Főnök, Te meg örülhetsz, hogy megtűr. Mert csak egy karomvillanás, és véged. Kínok között. S Alfi nem fog könnycseppet hullajtani érted.
***
Sajnos az egyszerű (!) alpári stílus nálam sokat elvett. Nem a káromkodás. Mert az Alfi része. Hanem szép magyar nyelvünk olyan leleményesen tudná cifrázni a dolgokat, s ez a lehetőség kihasználatlan maradt.
Ha Alfi látta volna ezt, akkor tuti nem engedi ki a könyvet a nyomdába, az k.rvaélet. Hiszen tud ő ennél jobbat is.
Vigyázat, szókimondó szövegek!
Alfikám bazmeg, eddig soha nem hittem el, hogy valaki még nálam is ennyivel köcsögebb lehet. Nagyobb troll vagy fiú (?) létedre, mint az én drága 100%-os nagyfejű, szemét, bunkó Akirám! Mellesleg rohadt drága játék lehetsz a pöcsfejű gazdádnak. Bazmeg, nálunk nincs tasakos, meg royale, meg gourmet, meg babám fasza. Cserébe van hús, de az minden nap jut.
Mindennek ellenére Alifam, szégyelld magad bazmeg, mert egy kicseszett szeretni való kis gyökérlófasz vagy. A kedvenceim közé is kerülsz, hogy rohadj meg. Remélem, örülsz, és még párszor mindenki örömére lehugyozod ennek a buzi Szőrösnek az ágyát!
Kurva világ van. Nem tudom azonnal folytatni a kicseszett naplód folytatását.
Simon Tamás: Vérmacska 83% avagy Alfi világuralomra tör
Alfinista lettem, az k*rvaélet :)
EZÉRT kedvenceim a macskák, csak egy macska tud/mer ennyire egoista és önző kényúr lenni, miközben elhiteti veled, hogy ő egy ártatlan bűbájos tündérvirágszál, aki miatt önként ugrasz fejest a non-stop rabszolgaságba :)
Köszönöm @Ciccnyog idézeteit, aki miatt kedvet kaptam a könyvhöz :)
Simon Tamás: Vérmacska 83% avagy Alfi világuralomra tör
Igazából négy csillagot akartam rá adni, de mivel Szőri Bayern drukker, ezért lett belőle öt ;)
Simon Tamás: Vérmacska 83% avagy Alfi világuralomra tör
Alfium: úgy hat mint a morfium. Függeni fogsz! Milyen igaz. És ez legyen figyelmeztetés minden molynak: Alfi tényleg világuralomra fog törni. Bár előtte még jól ki kell pihenni magát, és még Szőrit is ki kell készítenie a biztonság kedvéért.
U.i.: Az illusztráció nagyon tetszik. Olyan aranyos*.*
Simon Tamás: Vérmacska 83% avagy Alfi világuralomra tör
Előttem többen kiemelték a kissé alpári stílus miatt levonni kényszerült csillagrészeket, szóval ezt éppen csak megemlítem, hogy a lényeggel foglalkozhassunk: szórakoztató volt. A lapokról egy kissé túlsúlyos, ám annál szebb és ördögibb macska meg egy huszonéves bölcsészsrác többé-kevésbé közösen töltött két évének minden szépsége és kínja tárul elénk. Sallangmentesen, nekem kissé furcsa, de abszolút megszokható és megkedvelhető stílusban.
Nem tudod, mi az az Alfizmus? Ahá, szóval még nem olvastad a Vérmacskát. Öreg hiba!
Simon Tamás: Vérmacska 83% avagy Alfi világuralomra tör
Aki ismer, az tudja, hogy imádom a cicákat, meglátok egyet és automatikusan jön az, hogy „cica*-*”, ezért is szerettem volna nagyon elolvasni a könyvet, tökre kíváncsi voltam rá. Azt vettem észre, hogy olvasok-olvasok és még mindig olvasok és csak röhögök-röhögök és még mindig röhögök. Az elején elkezdtem felírni egy lapra, hogy melyik oldalakról fogok kiírni idézeteket, de a végére annyi oldal fel volt írva, hogy egyszerűbb lenne újragépelni a könyvet.
Írhatnék még oldalakat, hogy jajj de mennyire jó volt, meg jajj de így meg jajj de úgy, de fölösleges, kurva jó volt és kész :D Kurváról jut eszembe, olyan beszólások voltak benne, hogy nem akartam elhinni, először röhögtem rajta, aztán meg rögtön mondtam a közelemben lévőknek, hogy olvasd már el :D ennek hála még olyan osztálytársam is kölcsön kérte, akinek az ízlése hogy is mondjam… az univerzum másik oldalán van :D
Alfi, ha lesz még egyszer kiscicám, remélem nem lesz olyan „rossz”, mint te :D
Simon Tamás: Vérmacska 83% avagy Alfi világuralomra tör
Lemerült a Koobe-m, mondom fasza, akkor olvasom Alfit, ha már kölcsönkaptam… Hát már az első mondaton befostam. Rohadt mocskos szájú ez az Alfi, de azt hiszem bírni fogom.A rajzok halál cukik, de nem értem, hogy tud egy macska naplót írni… Mindenesetre jól teszi. Kb.az egészet ki tudnám írni idézetnek, annyira jó szövegek vannak benne. Örülök, hogy @maerlyn kölcsönadta. Igen és ajánlom mindenkinek, akinek van macskája, és annak is, akinek nincs. Néha elgondolkodtam, hogy miket gondolhat Panni, mikor rám néz: „Adjál tasakost köcsög, vagy letépem a vádlidat!” ?? :D
…még a végén kiderül, hogy van szívem, azt pedig nem élném túl.
254
Vigyázat! Felnőtt tartalom.
Mikor jönnek már a fogaid, bazmeg?, kérdezgeti Szőrös folyamatosan, mintha én irányítanám azt, bár már felfedezni vélt a számban pár új fogacsit (így mondja, fogacsi, úristen, bazmeg!), mert aggódik, hogy az majd nekem fájni fog, és nyűgös leszek. Nyűgös a faszt, akkor vagyok nyűgös, amikor éjszaka a hasán alszom, aztán ez meg forog, mint a ventilátor, nekem meg menekülnöm kell, hogy nehogy halálra nyomjon az a tömeg, amit ő testnek, a földrajzosok dombnak, a csillagászok pedig kisbolygónak hívnak.
Simon Tamás: Vérmacska 83% avagy Alfi világuralomra tör
…nem én vagyok Szőri macskája, hanem Szőri az én emberem, a nagy, gömbölyű háziállatom.
Vigyázat! Felnőtt tartalom.
Mivel nőttem már sokat, és nemcsak széltében, hanem hosszában is, ezért fel tudok ugrani szinte mindenhova, ablak vagy konvektor, egyáltalán nem számít. Erre a Feketehajú baszott rá igazán, mert oda menekítette a növényeit, hogy ne döntsem fel őket. A délután azzal telt, hogy az egyik virágból fáradtságos munkával kikapartam a földet, majd végigsétáltam földes lábbal a fehér terítőn. Úgy kipicsázott, hogy csak úgy cidrizett a valagam menekülés közben, ráadásul büntetésbe rakott, és egész délután nem mehettem be a szobákba, úgyhogy felebarátilag belepisáltam a zuhanytálcába. Anyádnak korlátozd a személyi szabadságát, basszad nyakon magad!
Vigyázat! Felnőtt tartalom.
Tegnap pedig a leterített nadrágja szárába másztam bele, de hamar felfedezett, és kirázott belőle, de nem adtam fel, és újra visszamásztam és újra kirázott, mondtam neki, hogy ez nem a farkad, hogy rázogasd, de nem engedett vissza, ezért direkt az almom mellé szartam, kifejeződéseként a szeretetemnek.
Vigyázat! Felnőtt tartalom.
Összeállt a székletem, azt mondta Szőri, hogy megmenekültem dr. Cemendétől, és úgy örült a kemény kakámnak, hogy összefostam volna magam a röhögéstől, ha nem lett volna szorulásom.
Vigyázat! Felnőtt tartalom.
Egyébként meg tudom nyomni a resetet a számítógépházon, azokat a sikkantásokat hallanátok, amikor játszik, én pedig nyomkodom. Mondta is, hogy leszereli a számítógép oldalát, és én nyugodtan pisáljak csak bele, hátha cafattá basz az áram (…).
Vigyázat! Felnőtt tartalom.
Úgyhogy most nincs kuckóm, hanem kurva kényelmes fotelom van, és senki sem veheti el tőlem, mert az a taktikám, hogy összegömbölyödve gyönyörűnek álcázom magam, és nincs szívük levenni onnan.
Vigyázat! Felnőtt tartalom.
Ekkor felcsillant a szeme, és elmagyarázta, hogy rájött arra, hogy a bagoly és a macska rokon állatok. Egyből előbukkant a még meglévő pöcsöm, hogy azonnali hatállyal leszopjam magam, mert ekkora hülyeséget én még életemben nem hallottam.
Vigyázat! Felnőtt tartalom.
Mondom, te szerencsétlen balfasz, hát odamész valakihez, elmondod, hogy neked milyen szép cicád van, és egyből az összes lány engem akar megnézni, és amikor néznek, akkor te megdugod őket. Azt mondta, hogy dr. Veress Pálnak ne menjek el. Ennek semmi sem jó.