!

Rómeó, Rómeó 116 csillagozás

Robin Kaye: Rómeó, Rómeó

Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.

Rosalie Ronaldi minden, csak nem konyhatündér…
Dominick Romeo azonban imád főzni, takarítani, elképesztően gazdag és jóképű.

Dominick Romeo Donald Trump brooklyni megfelelője, csak éppen rendes frizurája van, szuperül néz ki, és elképesztően gazdag. Egy este munkaruhában beugrik egy vontatókocsiba és hazafelé igyekszik, amikor meglátja a defektes kocsija mellett toporgó, spanyolul szitkozódó Rosalie-t. Felajánlja neki, hogy hazaviszi, és másnap megjavítja az autót. A lánynak fogalma sincs, hogy egy milliomossal beszélt meg randevút másnap estére, és Nick örül, hogy valaki végre önmagáért, nem pedig a pénzéért kedveli.
Rosalie tanácsadóként segít a csőd szélére sodródott vállalkozásokon, és az egyik új ügyfele pont egy olyan autókereskedés, melyre Nick is szemet vetett. A férfinak mielőbb színt kell vallania, nehogy a lány rájöjjön a titkára, de sehogy sem bírja rászánni magát.
Sok vicces fordulat után végre mindketten rájönnek, hogy az ég is egymásnak teremtette őket.

Eredeti mű: Robin Kaye: Romeo, Romeo (angol)


Enciklopédia 4

Szereplők népszerűség szerint

Dominick Romeo · Rosalie Ronaldi · Rich Ronaldi


Hirdetés

Kedvencelte 15

Most olvassa 3

Várólistára tette 39

Kívánságlistára tette 20

Kölcsönkérné 2

Elcserélné vagy eladná

>!
1.000 Ft ★★★★★ Eladó
judit0606 könyve Robin Kaye: Rómeó, Rómeó

Kiemelt értékelések

+
>!
brena P

Tökéletes limcsi:)Nagyon tetszett. Nick és Lee-t is megkedveltem,bár kissé utópia hogy a pasi takarít ha ideges..kell egy ilyen,de azonnal nekem is:))))

5 hozzászólás
+
>!
kiruu P

Imádom ezt a könyvet, de a „soha nem megyek férjhez/soha nem lesz feleségem” dolog egy kicsit túlzásba lett víve. Tényleg szuper, vicces, cuki, szórakoztató, kellően romantikus, de a végére már túlzásba esett az írónő. Ilyen könyveket kéne kiadni, amik egy kellemes délutánra tökéletesek. :)

3 hozzászólás
+
>!
Renee_chan

Eszméletlen könyv. Annyira imádtam, csak sajnos az iskola miatt nem tudtam vele rendesen haladni.
Könnyed, romantikus rengeteg humorral, érzelemmel és realitás egy részével. Hogy miért csak egy részével? Mert ilyen pasi NINCS! Sajnálom hölgyek, ez túl tökéletes, de bárki megtalálja szóljon és előre lestoppolnám már magamnak! Bármibe lefogadnám, hogy egy pasi sem ilyen, ahhoz túl büszkék, és ez annyira aranyos volt Nickben, hogy ő nem, ő azért is kedveskedik és megtesz mindent Rosalie-ért.
Tetszett, hogy Ro nem egy anorexiás csontkollekció, mint általában a főszereplők, és hogy akaratos volt nem úgy, mint mások más könyvekben.
Rengeteg humor, aranyosabbnál aranyosabb jelenetek, részek, párbeszédek. Kedves, jóakaró barátok, idegesítő, bonyolult szülők. Minden, ami elképzelhető a valóságban is.
Na és akkor mi ez a fél csillag? Muszáj voltam levonni, mert számomra a történet a közepén nagyon vonatott volt. Amikor már látványosan szenvedett a két szereplő, ami érthető, de valahogy nekem hosszú volt olvasásban. Aztán a végén már kicsit túl csöpögősnek éreztem. Annyira szerettem az elején, hogy szókimondó és gördülékeny a történet, semmi rózsaszín felhő csak a közepe felé erre a végén meg teljesen nyálasra sikerült, de az is valamilyen szinten aranyos volt. Csak nekem volt kicsit túl sok.

9 hozzászólás
+
>!
Scriptum

Wááá hát ez annyira jó volt!Végre!Imádnivaló szereplők!Mindenféle túlzás nélkül!Remek stílusban megírt,végtelenül aranyos és humoros elemekkel tarkított történet,ahol a főhősnő nem maga a tökély!Mert bizony Rosalie nem az a karakter aki csont és bőr,akinek tökéletes feneke és alkata lenne,nem az a tipikus házi asszony,a hűtőjében sör és tojás lapul mindössze,a porszívó csövét pedig ruha tárolására használja.De pont ezért lehetett őt nagyon szeretni!Nick iránt sem marad közömbös az ember!Csíptem nagyon a stílusát,az évődéseit,ahogy Leevel egymásra találtak,ahogy bánt vele!Csak annyit tudok hozzá fűzni,aki nem olvasta olvassa el,aki meg már olvasta az is vegye elő újra :))))

6 hozzászólás
+
>!
nat

Egész jó könyv.Könnyed,szórakoztató, de semmi extra. A szereplők szimpatikusak és sok helyen megmosolyogtatott az írónő humora. A végét egy picit már untam, nekem is mondvacsináltnak tűnt a probléma, ennek ellenére könnyed kikapcsolódásnak nagyon is megfelelt. Aki szereti SEP-t és Jennifer Crusiet annak biztosan tetszeni fog.

9 hozzászólás
+
>!
Reika

Aranyos történet, és vicces. :D Rosalie családja tényleg kész bolondokháza. Még az enyémet is felülmúlja.
Nekem is egy ilyen pasi kéne majd a jövőbe, mint Nick. A takarításba nem jeleskedem, a főzés pedig túl sokáig tart. Vajon hol lehet egy hozzá hasonlót beszerezni? Esetleg autókereskedésekben? Vagy csak mese habbal? :D A házasággi fogadalma mindent vitt. Az az igazán jó pasi, aki életfogytig tartó csokiellátásról is gondoskodik. Meg kávéról. Ide nekem egy Nicket. :D

+
>!
Kim_H_Angel

Megint S.E.P. könyveihez kell hasonlítanom. Oké, ez most csak egy háromnegyede volt az írónőnek, de akkor is ő az alap :D Plusz a borító is kísértetiesen hasonlít az ő egyik könyvének külsejére…
A könyv tetszett. Vicces volt. Viszont amin nem tudtam túltenni magam, az a pasi porszívó- és tisztaság mániája. Komolyan, olvasás közben néha össze kellett tenni a kezem és imádkozni, hogy egyszer nekem is legyen ilyen pasim. Csak az a baj, hogy sose lesz ilyen :( Mert a könyvben leírt pasi fajta ritka, mint az a bizonyos fehér holló. De álmodozni lehet.
A nő stílusa tetszett, de szerintem csak azért, mert kicsit emlékeztetett magamra.
Szóval összességében tetszett a könyv, bár néhol voltak fura szavak, de ezt a fordító számlájára lehet írni :) Élvezhető, jó kikapcsolódás.

3 hozzászólás
+
>!
Kathreen

Könnyed kikapcsolódást ígér, mert nagy történések tényleg nincsenek benne.
Azért nehéz volt elhinni, hogy ilyen pasi létezik (milliárdos, céget vezet, jóképű, szexi, és ezek mellett főz, mos, takarít).

2 hozzászólás
+
>!
ggizi

Egy könnyed kikapcsolódást nyújtó kis könyv volt a borítékolható konfliktushelyzetével együtt is. Bár nálam inkább ez csak a könyv első 3/4-re igaz…
Néha Romeo nyomulása elég fojtogatónak tűnt, de ez se lett volna olyan nagy probléma, ha a végén a párocska gyerekes viselkedése nem húzza fel az agyam. De aki van olyan hülye, hogy feltételezésekre alapozva hoz komoly döntéseket és hagyja, hogy a büszkesége (vagy holmi szabályozás) szabjon gátat a boldogságának, az megérdemli… Néha csak úgy üvöltöttek a ki nem mondott szavak!
És Rosalie családja…?! Ilyen önző, képmutató és felfuvalkodott bagázzsal ritkán találkozni…

+
>!
Sünike

Nagyon tetszett. Kedves, könnyed kis olvasmány. Humoros, szellemes, igazi kikapcsolódást nyújtó regény.
Kár, hogy kevés olyan még facér férfi mászkál a nagyvilágban, mint a regény főhőse.


Népszerű idézetek

+
>!
SzAngelika

– (…) mert olyan cuki vagy.
Nick egy nyögéssel leereszkedett az ágyra. – Ezt ne mondd! Ez a halál csókja. Hát nem tudtad, hogy egy férfit nem szabad cukinak nevezni? A kiskutyák cukik, a plüssállatkák cukik, egy kisbaba is lehet cuki. Én szexi vagyok, dögös, rohadt jól nézek ki…
– Nem is beszélve arról, hogy szerény vagy, egyszerű lélek.

140. oldal

+
>!
SzAngelika

– Tudod, mit mondok mindig?
– Hogy a férfiak mind disznók?
– Nem. Azt, hogy soha ne menj hozzá olyan pasihoz, akinek a szeretője voltál, mert arról tudod, hogy csalja a feleségét.

274. oldal

+
>!
SzAngelika

– Oké, menjünk. De azt hiszem, én a saját kocsimon követlek.
– Miért?
– Mert akkora lett az arcod. Nem férek el az egód mellett.
– Bőven lesz hely. Majd leeresztem a tetőt. Gyönyörű ez a nap.

312. oldal

2 hozzászólás
+
>!
SzAngelika

– Hol lehet Nick? – szólalt meg.
Az ápoló megpaskolta a karját, de közben tolta tovább a folyosón. – Ne aggódjon, még itt van. Fel-alá járkál a váróban. Megállás nélkül nyaggat minket, nem mintha panaszkodnék miatta. Nagyon jóképű.
Rosalie olyan pillantást vetett rá, amelyből sütött, hogy „egy szemernyi esélyed sincs nála”.
– Kislány, attól, hogy a bolt zárva, még a kirakatot lehet nézni.

105. oldal

+
>!
Javíthatatlan

Rosalie megszorította, lassan, alaposan megcsókolta, mielőtt lecsusszant volna az öléből. – Veszek egy forró zuhanyt. Csontig fagytam, és le akarom mosni magamról Johnny izzadt kezének az emlékét is. Micsoda egy disznó! Talán el kéne égetnem ezt a szoknyát.
– Biztos nem akarod, hogy meglátogassam? Megtanítanám arra, hol a kezének a helye.
A lány megpaskolta az arcát. – Édes ajánlat, cro magnoni, de édes.
Nick átkarolta a lány derekát, és az visszabújt az ölébe. A férfi Rosalie csípőjét fogva alányúlt, és a fülébe súgta. – Tudom, mennyire szereted, amikor ősembert játszok.
Beleharapott Rosalie fülcimpájába, és a lány felnyögött.
– Igen. Csak lezuhanyozok, te meg hozd a kőbaltád. Fél óra múlva találkozunk a barlangban.
– Csak nyugodtan. Előbb vadászok ételt.
– Áll a randi.

Kapcsolódó szócikkek: Dominick Romeo · Rosalie Ronaldi
1 hozzászólás
+
>!
SzAngelika

– (…) Hát azt akarod, hogy meghaljak szívrohamban, még mielőtt unokám születik?
– Nem korai egy kicsit a szívrohamodat tervezgetni, anya? Alig vagy középkorú.
– Szentéletű nagyanyád hatvankét éves korában halt meg.
– Mert elütötte egy busz. Ez nem ér.

172. oldal

2 hozzászólás
+
>!
SzAngelika

Dave nem volt futó kutya. Nick lassúra vette, de alig egy mérföld után Dave letette a seggét, és nem volt hajlandó megmozdulni, csak hazafelé. Nick hiába rángatta a nyakörvet, hiába próbálta ígéretekkel megvesztegetni, Dave lefeküdt és halottnak tetette magát, míg Nick meg nem vesztegette egy jókora hot doggal, amit egy utcai árustól vett. Dave egész úton hazafelé bicegett. Hogy sikerült úgy csinálnia, mintha mind a négy lába fájna, rejtély. Igazi Oscar-díjas alakítás volt.

152. oldal

+
>!
RavenS

– Valami történt Richie-vel?
– Nem. Ő jól van. Elnézést a mai napért.
– Semmi gond. Végre láthattam a nagyfőnököt összezavarodva.
Szinte megéri. Olyan pofátlan volt, hogy megkérdezte tőlem,
menstruálhat-e egy nő kétszer egy hónapban.

+
>!
SzAngelika

Dave-nek viszont sok volt ez a mozgás. Úgy döntött, távozik. Átgyalogolt Nicken, és leugrott az ágyról.
Aznap immár másodszor préselte ki a levegőt Nickből. Fájdalom hasított a férfiba. Dave nem csak házőrző, de a születésszabályozásban is jó. Véglegesen megoldja a kérdést.

86. oldal

+
>!
SzAngelika

Már kislány korában eldöntötte, hogy soha nem megy férjhez, és az azóta eltelt évek csak megerősítették ebben a véleményében. Persze ezzel megszegte a család tizenegyedik parancsolatát: menj hozzá egy derék katolikus fiúhoz (lehetőleg olasz legyen), és nemzzetek gyermekeket. Vagy a pokolra kerülsz.

5-6. oldal


Hasonló könyvek címkék alapján


Ha tetszett a könyv, olvasd el ezeket is