!

Rómeó, Rómeó 145 csillagozás

Robin Kaye: Rómeó, Rómeó
Könyvtár

Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.

Rosalie Ronaldi minden, csak nem konyhatündér…
Dominick Romeo azonban imád főzni, takarítani, elképesztően gazdag és jóképű.

Dominick Romeo Donald Trump brooklyni megfelelője, csak éppen rendes frizurája van, szuperül néz ki, és elképesztően gazdag. Egy este munkaruhában beugrik egy vontatókocsiba és hazafelé igyekszik, amikor meglátja a defektes kocsija mellett toporgó, spanyolul szitkozódó Rosalie-t. Felajánlja neki, hogy hazaviszi, és másnap megjavítja az autót. A lánynak fogalma sincs, hogy egy milliomossal beszélt meg randevút másnap estére, és Nick örül, hogy valaki végre önmagáért, nem pedig a pénzéért kedveli.
Rosalie tanácsadóként segít a csőd szélére sodródott vállalkozásokon, és az egyik új ügyfele pont egy olyan autókereskedés, melyre Nick is szemet vetett. A férfinak mielőbb színt kell vallania, nehogy a lány rájöjjön a titkára, de sehogy sem bírja rászánni magát.
Sok vicces fordulat után végre mindketten rájönnek, hogy az ég is egymásnak teremtette őket.

Eredeti mű: Robin Kaye: Romeo, Romeo (angol)

>!
Victoria, Budapest, 2011
328 oldal · ISBN: 9789639803466 · Fordította: Tánczos Fanni

Enciklopédia 4

Szereplők népszerűség szerint

Dominick Romeo · Rosalie Ronaldi · Rich Ronaldi


Hirdetés

Kedvencelte 21

Most olvassa 4

Várólistára tette 53

Kívánságlistára tette 22

Kölcsönkérné 2

Elcserélné vagy eladná

>!
1.500 Ft ★★★★★ Eladó Elcserélhető
Lelouch könyve Robin Kaye: Rómeó, Rómeó
>!
1.000 Ft ★★★★☆ Eladó Elcserélhető
Enikő0827 könyve Robin Kaye: Rómeó, Rómeó Megjegyzés
>!
1.000 Ft ★★★★★ Eladó
cirmilla könyve Robin Kaye: Rómeó, Rómeó

Kiemelt értékelések

+
>!
Nikyy18
Robin Kaye: Rómeó, Rómeó

Egyszerűen imádom ezt a könyvet. A szereplőket hamar megkedveltem, főleg Rosalie-t mert én is így gondolok a házasságra ahogy ő. :) Nick meg egy igazi álompasi mos, főz, takarít nem is kell ennék több :) Néhány résznél hangosan is felnevettem olyan vicces volt.

+
>!
Naiva P
Robin Kaye: Rómeó, Rómeó

Könnyed, humoros, szórakoztató, egynyári limonádé. Aki a műfajban kicsit is járatos, annak aligha fog újat mutatni. Műfaján belül szabályos, konvencionális mederben halad a történet. Nem kell várni kanyarokat, ne számítsunk eredeti ötletekre, hatalmas fordulatokra, de amit vállal, azt teljesíti. Szerethető könyv, szerethető szereplőkkel. Imádom az olasz mentalitást, olasz ételeket, olasz kultúrát. Imádtam Nick és Lee párosát. Csak úgy izzott közöttük a kémia.

+
>!
brena
Robin Kaye: Rómeó, Rómeó

Tökéletes limcsi:)Nagyon tetszett. Nick és Lee-t is megkedveltem,bár kissé utópia hogy a pasi takarít ha ideges..kell egy ilyen,de azonnal nekem is:))))

5 hozzászólás
+
>!
kiruu P
Robin Kaye: Rómeó, Rómeó

Imádom ezt a könyvet, de a „soha nem megyek férjhez/soha nem lesz feleségem” dolog egy kicsit túlzásba lett víve. Tényleg szuper, vicces, cuki, szórakoztató, kellően romantikus, de a végére már túlzásba esett az írónő. Ilyen könyveket kéne kiadni, amik egy kellemes délutánra tökéletesek. :)

3 hozzászólás
+
>!
Csakegylány
Robin Kaye: Rómeó, Rómeó

Könnyed és jópofa regény. A szereplőknek nincsenek súlyos lelki kínjaik, nem gyötrik őket démonok. Maximum nevetőgörcsök, ahogy engem is sokszor. És ez így volt jó. Mert kellett egy ilyen vidám regény, extra konfliktus nélkül, csak a szórakozás kedvéért. Nagyon jókat lehet(ett) nevetni a bénázásokon, a gyagya gondolataikon, vagy elkövetett hülyeségeiken. És mindent még megspékelték forró szex jelenetekkel, lángoló szerelemmel és Dave-vel. Aki cuki, bohókás, rohadt vicces és okos/agyafúrt, legfőképpen pedig emberi. Már a legelső jelenetnél beleszerettem, és később csak még jobban elmélyültek iránta az érzéseim. Nekem is kell ilyen kutya! Már el is képzeltem tegnap olvasás közben, milyen lenne egy ilyen kutyával élni, és remélem, a mi goldie-nk is ilyen lesz nagy korában *-*. No és itt van Nick. „Herceg a férfiak között” Ezzel a Rosalie-tól származó jellemzéssel mindent elmondtam róla. Nekem is kell egy ilyen pasi, aki ennyire törődik az emberrel, gondoskodik róla, védelmezi és szereti. :)

+
>!
Renee_chan
Robin Kaye: Rómeó, Rómeó

Eszméletlen könyv. Annyira imádtam, csak sajnos az iskola miatt nem tudtam vele rendesen haladni.
Könnyed, romantikus rengeteg humorral, érzelemmel és realitás egy részével. Hogy miért csak egy részével? Mert ilyen pasi NINCS! Sajnálom hölgyek, ez túl tökéletes, de bárki megtalálja szóljon és előre lestoppolnám már magamnak! Bármibe lefogadnám, hogy egy pasi sem ilyen, ahhoz túl büszkék, és ez annyira aranyos volt Nickben, hogy ő nem, ő azért is kedveskedik és megtesz mindent Rosalie-ért.
Tetszett, hogy Ro nem egy anorexiás csontkollekció, mint általában a főszereplők, és hogy akaratos volt nem úgy, mint mások más könyvekben.
Rengeteg humor, aranyosabbnál aranyosabb jelenetek, részek, párbeszédek. Kedves, jóakaró barátok, idegesítő, bonyolult szülők. Minden, ami elképzelhető a valóságban is.
Na és akkor mi ez a fél csillag? Muszáj voltam levonni, mert számomra a történet a közepén nagyon vonatott volt. Amikor már látványosan szenvedett a két szereplő, ami érthető, de valahogy nekem hosszú volt olvasásban. Aztán a végén már kicsit túl csöpögősnek éreztem. Annyira szerettem az elején, hogy szókimondó és gördülékeny a történet, semmi rózsaszín felhő csak a közepe felé erre a végén meg teljesen nyálasra sikerült, de az is valamilyen szinten aranyos volt. Csak nekem volt kicsit túl sok.

9 hozzászólás
+
>!
_Enii_ P
Robin Kaye: Rómeó, Rómeó

A maga műfajában elég jó kis könyvecske,bár számomra akadt benne pár érthetetlen dolog:
– miért kell állandóan hangoztatni,hogy nem kell férj/feleség?
– a pasi ha ideges kitakarítja az egész lakást…2x-szer
Amit szerettem benne és jót derültem rajta:
– Dave…istenem ez is mutatja,hogy a kutya mennyire képes kötődni a gazdájához :)
– Rómeó aggódása
– a család-az az igazi olasz hangos,mindenbe beleszóló,néhol nyaggatós de mégis tűzön vízen át összetartató „közösség” ;)
Tökéletes néhány órás kikapcsolódás,nyaralásra,utazásra vagy csak egy borongós délutánra. ;)

3 hozzászólás
+
>!
Scriptum
Robin Kaye: Rómeó, Rómeó

Wááá hát ez annyira jó volt!Végre!Imádnivaló szereplők!Mindenféle túlzás nélkül!Remek stílusban megírt,végtelenül aranyos és humoros elemekkel tarkított történet,ahol a főhősnő nem maga a tökély!Mert bizony Rosalie nem az a karakter aki csont és bőr,akinek tökéletes feneke és alkata lenne,nem az a tipikus házi asszony,a hűtőjében sör és tojás lapul mindössze,a porszívó csövét pedig ruha tárolására használja.De pont ezért lehetett őt nagyon szeretni!Nick iránt sem marad közömbös az ember!Csíptem nagyon a stílusát,az évődéseit,ahogy Leevel egymásra találtak,ahogy bánt vele!Csak annyit tudok hozzá fűzni,aki nem olvasta olvassa el,aki meg már olvasta az is vegye elő újra :))))

6 hozzászólás
+
>!
l_moni
Robin Kaye: Rómeó, Rómeó

Tetszett :)
Igazi könnyed limonádé.
Egy szivdogleszto pasi aki mindenben szuper. Imád szexelni, imád takarítani, imád főzni. Hah, ilyen pasi nem született még a földre :D
Egy szuper, talpraesett, extran önálló csajszi.
Na és a pláne, hogy mind a kettő retteg az elköteleződéstől.
A kutya imádnivaló volt.
A tortenet közepe kicsit lapos.
Az elejét és a végét imadtam.

+
>!
essz P
Robin Kaye: Rómeó, Rómeó

ohh romeo mert vagy te romeo
tagadd meg atyadat es dobd el neved
vagy en nem leszek komplett tovabb..
capulet.. bocsi.
csupa vigyor ez a konyv :)

2 hozzászólás

Népszerű idézetek

+
>!
SzAngelika

– (…) mert olyan cuki vagy.
Nick egy nyögéssel leereszkedett az ágyra. – Ezt ne mondd! Ez a halál csókja. Hát nem tudtad, hogy egy férfit nem szabad cukinak nevezni? A kiskutyák cukik, a plüssállatkák cukik, egy kisbaba is lehet cuki. Én szexi vagyok, dögös, rohadt jól nézek ki…
– Nem is beszélve arról, hogy szerény vagy, egyszerű lélek.

140. oldal

+
>!
SzAngelika

– Tudod, mit mondok mindig?
– Hogy a férfiak mind disznók?
– Nem. Azt, hogy soha ne menj hozzá olyan pasihoz, akinek a szeretője voltál, mert arról tudod, hogy csalja a feleségét.

274. oldal

+
>!
SzAngelika

– Oké, menjünk. De azt hiszem, én a saját kocsimon követlek.
– Miért?
– Mert akkora lett az arcod. Nem férek el az egód mellett.
– Bőven lesz hely. Majd leeresztem a tetőt. Gyönyörű ez a nap.

312. oldal

2 hozzászólás
+
>!
SzAngelika

– Hol lehet Nick? – szólalt meg.
Az ápoló megpaskolta a karját, de közben tolta tovább a folyosón. – Ne aggódjon, még itt van. Fel-alá járkál a váróban. Megállás nélkül nyaggat minket, nem mintha panaszkodnék miatta. Nagyon jóképű.
Rosalie olyan pillantást vetett rá, amelyből sütött, hogy „egy szemernyi esélyed sincs nála”.
– Kislány, attól, hogy a bolt zárva, még a kirakatot lehet nézni.

105. oldal

+
>!
Javíthatatlan

Rosalie megszorította, lassan, alaposan megcsókolta, mielőtt lecsusszant volna az öléből. – Veszek egy forró zuhanyt. Csontig fagytam, és le akarom mosni magamról Johnny izzadt kezének az emlékét is. Micsoda egy disznó! Talán el kéne égetnem ezt a szoknyát.
– Biztos nem akarod, hogy meglátogassam? Megtanítanám arra, hol a kezének a helye.
A lány megpaskolta az arcát. – Édes ajánlat, cro magnoni, de édes.
Nick átkarolta a lány derekát, és az visszabújt az ölébe. A férfi Rosalie csípőjét fogva alányúlt, és a fülébe súgta. – Tudom, mennyire szereted, amikor ősembert játszok.
Beleharapott Rosalie fülcimpájába, és a lány felnyögött.
– Igen. Csak lezuhanyozok, te meg hozd a kőbaltád. Fél óra múlva találkozunk a barlangban.
– Csak nyugodtan. Előbb vadászok ételt.
– Áll a randi.

Kapcsolódó szócikkek: Dominick Romeo · Rosalie Ronaldi
1 hozzászólás
+
>!
SzAngelika

– (…) Hát azt akarod, hogy meghaljak szívrohamban, még mielőtt unokám születik?
– Nem korai egy kicsit a szívrohamodat tervezgetni, anya? Alig vagy középkorú.
– Szentéletű nagyanyád hatvankét éves korában halt meg.
– Mert elütötte egy busz. Ez nem ér.

172. oldal

2 hozzászólás
+
>!
_Enii_ P

Az elhallgatás hazugsága ugyanolyan súlyos bűn, mint bármilyen más hazugság.

+
>!
SzAngelika

Dave nem volt futó kutya. Nick lassúra vette, de alig egy mérföld után Dave letette a seggét, és nem volt hajlandó megmozdulni, csak hazafelé. Nick hiába rángatta a nyakörvet, hiába próbálta ígéretekkel megvesztegetni, Dave lefeküdt és halottnak tetette magát, míg Nick meg nem vesztegette egy jókora hot doggal, amit egy utcai árustól vett. Dave egész úton hazafelé bicegett. Hogy sikerült úgy csinálnia, mintha mind a négy lába fájna, rejtély. Igazi Oscar-díjas alakítás volt.

152. oldal

+
>!
_Enii_ P

– Nem rajtad nevetek. Vagyis igen, azt hiszem, de csak azért, mert olyan cuki vagy.
Nick egy nyögéssel leereszkedett az ágyra. – Ezt ne mondd! Ez a halál csókja. Hát nem tudtad, hogy egy férfit nem szabad cukinak nevezni? A kiskutyák cukik, a plüssállatkák cukik, egy kisbaba is lehet cuki. Én szexi vagyok, dögös, rohadt jól nézek ki…
– Nem is beszélve arról, hogy szerény vagy, egyszerű lélek.

+
>!
Nikyy18

-Oké menjünk. De azt hiszem én a saját kocsimon követlek.
-Miért?
-Mert akkora lett az arcod. Nem férek el az egód mellett.


Hasonló könyvek címkék alapján

Tara Sivec: Csábítások és csemegék
Gina L. Maxwell: Elcsábítani Hamupipőkét
Susan Mallery: Citrom és osztriga
Joanna Bolouri: A lista
Tammara Webber: Easy – Egyszeregy
Sophie Kinsella: Csörögj rám!
J. A. Redmerski: A soha határa
Kate Quinn: A császár szeretője
Tara Sivec: Életek és édességek
Sarah Mason: James hálójában