!

Rómeó, Rómeó 91 csillagozás

Robin Kaye: Rómeó, Rómeó

Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.

Rosalie Ronaldi minden, csak nem konyhatündér…
Dominick Romeo azonban imád főzni, takarítani, elképesztően gazdag és jóképű.

Dominick Romeo Donald Trump brooklyni megfelelője, csak éppen rendes frizurája van, szuperül néz ki, és elképesztően gazdag. Egy este munkaruhában beugrik egy vontatókocsiba és hazafelé igyekszik, amikor meglátja a defektes kocsija mellett toporgó, spanyolul szitkozódó Rosalie-t. Felajánlja neki, hogy hazaviszi, és másnap megjavítja az autót. A lánynak fogalma sincs, hogy egy milliomossal beszélt meg randevút másnap estére, és Nick örül, hogy valaki végre önmagáért, nem pedig a pénzéért kedveli.
Rosalie tanácsadóként segít a csőd szélére sodródott vállalkozásokon, és az egyik új ügyfele pont egy olyan autókereskedés, melyre Nick is szemet vetett. A férfinak mielőbb színt kell vallania, nehogy a lány rájöjjön a titkára, de sehogy sem bírja rászánni magát.
Sok vicces fordulat után végre mindketten rájönnek, hogy az ég is egymásnak teremtette őket.

Eredeti mű: Robin Kaye: Romeo, Romeo (angol)

Hirdetés

Kedvencelte 11

Most olvassa 1

Várólistára tette 22

Kívánságlistára tette 21

Kölcsönkérné 1

Elcserélné vagy eladná

>!
800 Ft Eladó
Gaby33 könyve
>!
750 Ft ★★★★★ Eladó
szhe könyve
>!
1.200 Ft ★★★★★ Eladó
Manchini könyve Megjegyzés

Kiemelt értékelések

+
>!
kiruu
Robin Kaye: Rómeó, Rómeó

Imádom ezt a könyvet, de a „soha nem megyek férjhez/soha nem lesz feleségem” dolog egy kicsit túlzásba lett víve. Tényleg szuper, vicces, cuki, szórakoztató, kellően romantikus, de a végére már túlzásba esett az írónő. Ilyen könyveket kéne kiadni, amik egy kellemes délutánra tökéletesek. :)

3 hozzászólás
+
>!
brena P
Robin Kaye: Rómeó, Rómeó

Tökéletes limcsi:)Nagyon tetszett. Nick és Lee-t is megkedveltem,bár kissé utópia hogy a pasi takarít ha ideges..kell egy ilyen,de azonnal nekem is:))))

5 hozzászólás
+
>!
Renee_chan
Robin Kaye: Rómeó, Rómeó

Eszméletlen könyv. Annyira imádtam, csak sajnos az iskola miatt nem tudtam vele rendesen haladni.
Könnyed, romantikus rengeteg humorral, érzelemmel és realitás egy részével. Hogy miért csak egy részével? Mert ilyen pasi NINCS! Sajnálom hölgyek, ez túl tökéletes, de bárki megtalálja szóljon és előre lestoppolnám már magamnak! Bármibe lefogadnám, hogy egy pasi sem ilyen, ahhoz túl büszkék, és ez annyira aranyos volt Nickben, hogy ő nem, ő azért is kedveskedik és megtesz mindent Rosalie-ért.
Tetszett, hogy Ro nem egy anorexiás csontkollekció, mint általában a főszereplők, és hogy akaratos volt nem úgy, mint mások más könyvekben.
Rengeteg humor, aranyosabbnál aranyosabb jelenetek, részek, párbeszédek. Kedves, jóakaró barátok, idegesítő, bonyolult szülők. Minden, ami elképzelhető a valóságban is.
Na és akkor mi ez a fél csillag? Muszáj voltam levonni, mert számomra a történet a közepén nagyon vonatott volt. Amikor már látványosan szenvedett a két szereplő, ami érthető, de valahogy nekem hosszú volt olvasásban. Aztán a végén már kicsit túl csöpögősnek éreztem. Annyira szerettem az elején, hogy szókimondó és gördülékeny a történet, semmi rózsaszín felhő csak a közepe felé erre a végén meg teljesen nyálasra sikerült, de az is valamilyen szinten aranyos volt. Csak nekem volt kicsit túl sok.

9 hozzászólás
+
>!
nat
Robin Kaye: Rómeó, Rómeó

Egész jó könyv.Könnyed,szórakoztató, de semmi extra. A szereplők szimpatikusak és sok helyen megmosolyogtatott az írónő humora. A végét egy picit már untam, nekem is mondvacsináltnak tűnt a probléma, ennek ellenére könnyed kikapcsolódásnak nagyon is megfelelt. Aki szereti SEP-t és Jennifer Crusiet annak biztosan tetszeni fog.

9 hozzászólás
+
>!
Kim_H_Angel
Robin Kaye: Rómeó, Rómeó

Megint S.E.P. könyveihez kell hasonlítanom. Oké, ez most csak egy háromnegyede volt az írónőnek, de akkor is ő az alap :D Plusz a borító is kísértetiesen hasonlít az ő egyik könyvének külsejére…
A könyv tetszett. Vicces volt. Viszont amin nem tudtam túltenni magam, az a pasi porszívó- és tisztaság mániája. Komolyan, olvasás közben néha össze kellett tenni a kezem és imádkozni, hogy egyszer nekem is legyen ilyen pasim. Csak az a baj, hogy sose lesz ilyen :( Mert a könyvben leírt pasi fajta ritka, mint az a bizonyos fehér holló. De álmodozni lehet.
A nő stílusa tetszett, de szerintem csak azért, mert kicsit emlékeztetett magamra.
Szóval összességében tetszett a könyv, bár néhol voltak fura szavak, de ezt a fordító számlájára lehet írni :) Élvezhető, jó kikapcsolódás.

3 hozzászólás
+
>!
Kathreen
Robin Kaye: Rómeó, Rómeó

Könnyed kikapcsolódást ígér, mert nagy történések tényleg nincsenek benne.
Azért nehéz volt elhinni, hogy ilyen pasi létezik (milliárdos, céget vezet, jóképű, szexi, és ezek mellett főz, mos, takarít).

2 hozzászólás
+
>!
Sünike
Robin Kaye: Rómeó, Rómeó

Nagyon tetszett. Kedves, könnyed kis olvasmány. Humoros, szellemes, igazi kikapcsolódást nyújtó regény.
Kár, hogy kevés olyan még facér férfi mászkál a nagyvilágban, mint a regény főhőse.

+
>!
Timi
Robin Kaye: Rómeó, Rómeó

Könnyed kikapcsolódásnak tökéletesen megfelelt. Szórakoztató volt, és humoros. Bár kétlem, hogy ilyen férfi létezik mint Nick, de álmodozni azért lehet. :)

+
>!
vivcsy1996
Robin Kaye: Rómeó, Rómeó

A könyv egyenesen a kedvenceim listáján találta magát.Beszippantott a légköre,a szereplőket mind megszerettem,az irónő stílusa pedig igazán megtetszett.A borító nagyon nyálcsorgatós lett,örültem,hogy megtartották az eredetit.
Rosalie olyan,mint én…nem szeret takarítani.Nick álompasi.Szexi,szellemes és szeret takarítani.Mindkettőjüket megszerettem,igazán összeillenek.

http://itsjustmylife-vivcsy.blogspot.com/2012/05/robin-kaye-romeoromeo.html

3 hozzászólás
+
>!
Ittimi78 P
Robin Kaye: Rómeó, Rómeó

Az eleje nagyon jól indult. Teljesen elbűvölt. Aztán jött egy pont (amikor egymásé lett a két főhős), miután lankadt az érdeklődésem. Nem maradt olyan fontos dolog, ami miatt nagyon tovább akartam volna olvasni.

Az érdeklődésemet ott vesztettem el végleg, amikor a macsó, autókereskedő, menő pasi úgy vezette le a feszültségét, hogy takarításba fogott. Közölte, hogy semmi nem segít jobban kikapcsolni, mint a takarítás, főképp a porszívózás :D

Na oké, ezen a ponton fennakadtam. A való életben jó ha egy pasi megfogja a porszívót, de ne már, hogy egy romantikus regényben, ahol a tökös pasit kell megtestesítenie, azon rinyáljon a főhősnőnek, hogy megint nem rakta be a szekrénybe a ruháit, holott ő rendet rakott már benne, és azon agyaljon, mit takarítson még ki, hogy a feszültségét levezesse (amit az okozott, hogy a csaj nem ment haza a családi ebéd után, csak estefelé került elő).

Annyira sajnáltam a könyvet, mert az első fele nagyon jó volt. Ezért három és fél csillag csak.

3 hozzászólás

Népszerű idézetek

+
>!
SzAngelika

– (…) mert olyan cuki vagy.
Nick egy nyögéssel leereszkedett az ágyra. – Ezt ne mondd! Ez a halál csókja. Hát nem tudtad, hogy egy férfit nem szabad cukinak nevezni? A kiskutyák cukik, a plüssállatkák cukik, egy kisbaba is lehet cuki. Én szexi vagyok, dögös, rohadt jól nézek ki…
– Nem is beszélve arról, hogy szerény vagy, egyszerű lélek.

140. oldal

+
>!
SzAngelika

– Oké, menjünk. De azt hiszem, én a saját kocsimon követlek.
– Miért?
– Mert akkora lett az arcod. Nem férek el az egód mellett.
– Bőven lesz hely. Majd leeresztem a tetőt. Gyönyörű ez a nap.

312. oldal

2 hozzászólás
+
>!
SzAngelika

– Tudod, mit mondok mindig?
– Hogy a férfiak mind disznók?
– Nem. Azt, hogy soha ne menj hozzá olyan pasihoz, akinek a szeretője voltál, mert arról tudod, hogy csalja a feleségét.

274. oldal

+
>!
SzAngelika

– Hol lehet Nick? – szólalt meg.
Az ápoló megpaskolta a karját, de közben tolta tovább a folyosón. – Ne aggódjon, még itt van. Fel-alá járkál a váróban. Megállás nélkül nyaggat minket, nem mintha panaszkodnék miatta. Nagyon jóképű.
Rosalie olyan pillantást vetett rá, amelyből sütött, hogy „egy szemernyi esélyed sincs nála”.
– Kislány, attól, hogy a bolt zárva, még a kirakatot lehet nézni.

105. oldal

+
>!
SzAngelika

– (…) Hát azt akarod, hogy meghaljak szívrohamban, még mielőtt unokám születik?
– Nem korai egy kicsit a szívrohamodat tervezgetni, anya? Alig vagy középkorú.
– Szentéletű nagyanyád hatvankét éves korában halt meg.
– Mert elütötte egy busz. Ez nem ér.

172. oldal

2 hozzászólás
+
>!
Javíthatatlan

Rosalie megszorította, lassan, alaposan megcsókolta, mielőtt lecsusszant volna az öléből. – Veszek egy forró zuhanyt. Csontig fagytam, és le akarom mosni magamról Johnny izzadt kezének az emlékét is. Micsoda egy disznó! Talán el kéne égetnem ezt a szoknyát.
– Biztos nem akarod, hogy meglátogassam? Megtanítanám arra, hol a kezének a helye.
A lány megpaskolta az arcát. – Édes ajánlat, cro magnoni, de édes.
Nick átkarolta a lány derekát, és az visszabújt az ölébe. A férfi Rosalie csípőjét fogva alányúlt, és a fülébe súgta. – Tudom, mennyire szereted, amikor ősembert játszok.
Beleharapott Rosalie fülcimpájába, és a lány felnyögött.
– Igen. Csak lezuhanyozok, te meg hozd a kőbaltád. Fél óra múlva találkozunk a barlangban.
– Csak nyugodtan. Előbb vadászok ételt.
– Áll a randi.

1 hozzászólás
+
>!
Javíthatatlan

Vigyázat! Felnőtt tartalom.

Rosalie tudta, hogy legalább az egyik gyermekkori álma valósággá vált. És szerencsére ez volt az egyetlen, amelyet nem nőtt ki, és amelyről nem mondott le. Esélye sem lehetett arra, hogy ne úgy nézzen ki talpig fehérben, mint egy nagy fánk. A Szent Patrickról pedig akkor mondott le, amikor megtudta Hófehérke és a herceg valós történetét. De Tiffany még mindig megdobogtatta a szívét, és száz méterről is megismert egy tiffanys dobozt.
Nick a torkát köszörülte. – Lee, megígérem, hogy szeretlek, megbecsüllek, dédelgetlek, amíg a halál el nem választ. Megígérem, hogy senkivel nem kefélek ezután, csak veled, és mindig hozok neked csokoládét. Hozzám jössz feleségül? Tudod, hogy ezt akarod, ugye?
– Ó, Nick, gyűrűt hoztál?
– Miért vagy így meglepve? Most csinálom ezt először, és tudom, hogy nem mindent úgy mondtam, ahogyan kell, de azzal azért tisztában voltam, hogy ha az ember megkéri a szeretett nő kezét, akkor gyűrűt hoz neki. – A férfi felnevetett, megcsókolta a lányt, és felé nyújtotta a dobozt.
– Na, kinyitod végre?

9 hozzászólás
+
>!
[névtelen]

Vigyázat! Felnőtt tartalom.

A csirkefogónak volt képe elmosolyodni. Tény, hogy igazi, régi vágású, lélegzetelállító, bugyinedvesítő mosoly volt, de akkor is pofátlanság.

+
>!
SzAngelika

Dave nem volt futó kutya. Nick lassúra vette, de alig egy mérföld után Dave letette a seggét, és nem volt hajlandó megmozdulni, csak hazafelé. Nick hiába rángatta a nyakörvet, hiába próbálta ígéretekkel megvesztegetni, Dave lefeküdt és halottnak tetette magát, míg Nick meg nem vesztegette egy jókora hot doggal, amit egy utcai árustól vett. Dave egész úton hazafelé bicegett. Hogy sikerült úgy csinálnia, mintha mind a négy lába fájna, rejtély. Igazi Oscar-díjas alakítás volt.

152. oldal

+
>!
SzAngelika

Dave-nek viszont sok volt ez a mozgás. Úgy döntött, távozik. Átgyalogolt Nicken, és leugrott az ágyról.
Aznap immár másodszor préselte ki a levegőt Nickből. Fájdalom hasított a férfiba. Dave nem csak házőrző, de a születésszabályozásban is jó. Véglegesen megoldja a kérdést.

86. oldal


Ha tetszett ez a könyv, akkor ezeket is olvasd el