!

Határtalan gondolatok 6 csillagozás

Rhonda Byrne: Határtalan gondolatok

Tedd meg a következő lépést…

A Titok egyértelmű alapelvei megmondják, hogy miként éld az életedet az Univerzum természeti törvényeivel összhangban. A lényeg azonban mindig az, hogy MEGÉLD ezeket az elveket.

A Határtalan gondolatokban, Rhonda Byrne újabb könyvében, a szerző végigvezet az év napjain, minden egyes napra egy-egy bölcsességet vagy felismerést nyújtva, amelyek összhangban vannak az emberi lényeket irányító törvényekkel.

A Titok nagyhatású igazságain alapuló gondolatok tovább bővítik a vonzás törvényére vonatkozó ismereteidet, hogy igazán sorsod kovácsa lehess. Több öröm, több fényűzés, több nagyszerűség – az év minden egyes napján.

Eredeti mű: Rhonda Byrne: The Secret Daily Teachings

Eredeti megjelenés éve: 2008

Hirdetés

Kedvencelte 1

Most olvassa 7

Várólistára tette 3

Kívánságlistára tette 19

Kölcsönkérné 1


Kiemelt értékelések

+
>!
Jeffi ×SP
Rhonda Byrne: Határtalan gondolatok

Ha szereted az idézet és okossággyűjteményeket akkor feltehetően tetszeni fog. Ha olvastad a Titkot akkor szintén tetszeni fog. Azt kell amúgy mondanom, hogy nekem ez sokkal jobban tetszett, mint a Titok. Kevésbé tűnt kapkodó és innen-onnan szedett dolgoknak. Ennek ellenére innen-onnan szedte, és ismételte is önmagát, de szabályosan jó érzés volt olvasni, néha megmosolyogni amit ír, néha csak úgy belemosolyogni az egészbe olvasás közben.
Súlyos kis könyvecske amúgy önvédelmi fegyvernek is beillene.

+
>!
csatacsita
Rhonda Byrne: Határtalan gondolatok

Nekem az előző könyvei után a második felétől kicsit unalmassá vált…jó gondolatok, amiket ír és többször elolvasós vagy csak simán beleolvasós könyv ettől függetlenül. :)

+
>!
kicsiancsa85
Rhonda Byrne: Határtalan gondolatok

Vannak könyvek, melyeket nem lehet értékelni. Egyszerűen csak olvasni kell, újra és újra.Kiragadni belőle egy mondatot, és gyakorolni.Tetszett a felépítése, a függetlensége, amit adott…..Ez nem egy egyolvasásos könyv. Mindig elő kell venni, és felütni…..

+
>!
maneki_neko
Rhonda Byrne: Határtalan gondolatok

Felemás érzéseim vannak ezzel a kis gondolatgyűjteménnyel szemben. Van benne igazság, de nagyon-nagyon leegyszerűsítve, és néhány állítással azért vitába tudnék szállni. (Mellesleg az egészet megírta már Louise L. Hay a ’80-as években.) Gyakran ismétlődnek a mondatok, még különösebben át sem fogalmazva. Az, hogy írj össze 100 dolgot, amiért hálás vagy, konkrétan négyszer szerepel, de van, ami még többször.
Ennek ellenére nem volt felesleges elolvasni, mert felhívja az ember figyelmét arra, hogy a rossz helyett a jóra koncentrálj az életben, ne görcsölj se a félelmeiden, se a vágyaidon, és tudd, hogy mit akarsz elérni. (Az már más kérdés, hogy ezt a gyakorlatban megvalósítani egyáltalán nem olyan egyszerű, mint leírni…)


Népszerű idézetek

+
>!
fowler P

A pénz nem tesz boldoggá – ám a boldogság pénzt hoz a házhoz.

72. nap

+
>!
maneki_neko

Változtasd meg az életedet, cseréld fel fényre a sötétséget, pozitívra a negatívat. Valahányszor a pozitívumra koncentrálsz, több fényt hozol az életedbe, márpedig te is tudod, hogy a fény eloszlatja a sötétséget. A hála, a szeretet, a kedves gondolatok, szavak és cselekedetek fényt hoznak, és elűzik a sötétséget.

25. nap.

+
>!
maneki_neko

Paradicsommá változtathatod az életedet, ennek azonban az az egyedüli módja, ha önmagadban megteremted a Paradicsomot. Másképp nem megy.

87. nap

++
>!
maneki_neko

Ki a kapitány a hajódon? Jól tudod, hogy ha senki nem kormányozza, addig hánykolódik a habokon, amíg a szikláknak verődik. Gondolj a testedre hajóként, az elmédre, mintha az lenne a hajómotor, te pedig a hajó kapitánya.

142. nap


Ha tetszett ez a könyv, akkor ezeket is olvasd el