!

Határtalan gondolatok 14 csillagozás

Rhonda Byrne: Határtalan gondolatok
Apple iTunes
Book and Walk 2.490 Ft
Publioboox · 2.366 Ft –20% 1.891 Ft
Könyvtár

Tedd meg a következő lépést…

A Titok egyértelmű alapelvei megmondják, hogy miként éld az életedet az Univerzum természeti törvényeivel összhangban. A lényeg azonban mindig az, hogy MEGÉLD ezeket az elveket.

A Határtalan gondolatokban, Rhonda Byrne újabb könyvében, a szerző végigvezet az év napjain, minden egyes napra egy-egy bölcsességet vagy felismerést nyújtva, amelyek összhangban vannak az emberi lényeket irányító törvényekkel.

A Titok nagyhatású igazságain alapuló gondolatok tovább bővítik a vonzás törvényére vonatkozó ismereteidet, hogy igazán sorsod kovácsa lehess. Több öröm, több fényűzés, több nagyszerűség – az év minden egyes napján.

Eredeti mű: Rhonda Byrne: The Secret Daily Teachings

Eredeti megjelenés éve: 2008


Hirdetés

Kedvencelte 2

Most olvassa 11

Várólistára tette 14

Kívánságlistára tette 27

Kölcsönkérné 1

Elcserélné vagy eladná


Kiemelt értékelések

+
>!
Jeffi P

Ha szereted az idézet és okossággyűjteményeket akkor feltehetően tetszeni fog. Ha olvastad a Titkot akkor szintén tetszeni fog. Azt kell amúgy mondanom, hogy nekem ez sokkal jobban tetszett, mint a Titok. Kevésbé tűnt kapkodó és innen-onnan szedett dolgoknak. Ennek ellenére innen-onnan szedte, és ismételte is önmagát, de szabályosan jó érzés volt olvasni, néha megmosolyogni amit ír, néha csak úgy belemosolyogni az egészbe olvasás közben.
Súlyos kis könyvecske amúgy önvédelmi fegyvernek is beillene.

+
>!
DEliza

Jó kis könyv. Minden napra tartogat egy kis tanácsot, idézetet. Sajnos nem érek rá nap mint nap elővenni, ezért elolvastam az egészet 4 napon át. Úgyhogy csak annak ajánlom, aki betudja tartani a rendszert. De az biztos, hogy megérte elolvasni. Biztos, hogy többször a kezembe fog még kerülni. :)

+
>!
agivagyok P

Ballagási ajándék volt, nagyon ötletes útravaló. Maga a könyv gyönyörű (és nagyon nehéz…önvédelmi célokra is alkalmas akár), de a tartalom annyira nem nyűgözött le. Talán közrejátszott az is, hogy sem a Titok könyvet, sem a filmet nem láttam/olvastam.. Vannak benne értékes gondolatok, és tanácsok, melyeket érdemes megfogadni, de véleményem szerint nem érdemes e szerint élni! Egyszerűen nem. Nem.
Rengetegszer ismételte magát az író, néhol írtó unalmas volt, majd megint ismételte magát. Elő fogom még venni, ha egy kis önbizalom növelésre vágyom, de így egybe, azt hiszem nem kérek belőle többször.

2 hozzászólás
+
>!
Mara_Bartha P

Nagyon jól összeszedett könyv, nem egyszeri olvasmány, az a fajta, amelyet időről időre újra és újra előveszünk. Ha A Titok, Az Erő, A Varázslat tetszett, akkor ez a könyv is nagyon fog tetszeni. Értékes gondolatokkal és idézetekkel teli kötet, amit nem utolsósorban öröm kézbe venni, annyira gyönyörűen megszerkesztett.

+
>!
kicsiancsa85 P

Vannak könyvek, melyeket nem lehet értékelni. Egyszerűen csak olvasni kell, újra és újra.Kiragadni belőle egy mondatot, és gyakorolni.Tetszett a felépítése, a függetlensége, amit adott…..Ez nem egy egyolvasásos könyv. Mindig elő kell venni, és felütni…..

++
>!
Etelka13

Túl hamar végeztem vele :D De azért jó volt egy stresszes nap után egy-két gondolatot elolvasni.

+
>!
ribizlispuszedli

Egy útmutatás a nehéz hétköznapokban! Inspirál, motivál, elgondolkodtat…

+
>!
maneki_neko

Felemás érzéseim vannak ezzel a kis gondolatgyűjteménnyel szemben. Van benne igazság, de nagyon-nagyon leegyszerűsítve, és néhány állítással azért vitába tudnék szállni. (Mellesleg az egészet megírta már Louise L. Hay a ’80-as években.) Gyakran ismétlődnek a mondatok, még különösebben át sem fogalmazva. Az, hogy írj össze 100 dolgot, amiért hálás vagy, konkrétan négyszer szerepel, de van, ami még többször.
Ennek ellenére nem volt felesleges elolvasni, mert felhívja az ember figyelmét arra, hogy a rossz helyett a jóra koncentrálj az életben, ne görcsölj se a félelmeiden, se a vágyaidon, és tudd, hogy mit akarsz elérni. (Az már más kérdés, hogy ezt a gyakorlatban megvalósítani egyáltalán nem olyan egyszerű, mint leírni…)

+
>!
Pandalány

Igazából ez a könyv nem volt számomra olyan hasznos & érdekes, mint A Titok és A Varázslat, de örülök, hogy ezt is elolvastam.Teli van mindenféle hasznos gondolatokkal, amiken jó kicsit elmélázni, végiggondolni, tulajdonképpen ez egy kiegészítő könyvnek is tekinthető a többi mellé.


Népszerű idézetek

+
>!
fowler P

A pénz nem tesz boldoggá – ám a boldogság pénzt hoz a házhoz.

72. nap

+
>!
maneki_neko

Változtasd meg az életedet, cseréld fel fényre a sötétséget, pozitívra a negatívat. Valahányszor a pozitívumra koncentrálsz, több fényt hozol az életedbe, márpedig te is tudod, hogy a fény eloszlatja a sötétséget. A hála, a szeretet, a kedves gondolatok, szavak és cselekedetek fényt hoznak, és elűzik a sötétséget.

25. nap.

+
>!
maneki_neko

Paradicsommá változtathatod az életedet, ennek azonban az az egyedüli módja, ha önmagadban megteremted a Paradicsomot. Másképp nem megy.

87. nap

+
>!
maneki_neko

Ki a kapitány a hajódon? Jól tudod, hogy ha senki nem kormányozza, addig hánykolódik a habokon, amíg a szikláknak verődik. Gondolj a testedre hajóként, az elmédre, mintha az lenne a hajómotor, te pedig a hajó kapitánya.

142. nap

++

Hasonló könyvek címkék alapján


Ha tetszett a könyv, olvasd el ezeket is