Sethanon alkonya (A Résháború 4.) 28 csillagozás

Raymond E. Feist: Sethanon alkonyaRaymond E. Feist: Sethanon alkonya

Gonosz szél fúj Midkemiában. Sötét seregek gyülekeznek, hogy szétzúzzák a Szigetkirályság erőit, és félelmetes mágia rabláncára fűzzék lakóit. A Rend és a Káosz erői közötti végső küzdelem Sethanon városáért folyik.

Pugnak, a varázslómesternek, akit sokan Milamber néven ismernek, óriási és veszedelmes utat kell bejárnia az idők hajnaláig, hogy megküzdhessen az ôsi, szörnyűséges Ellenséggel több ezer világ sorsáért.

Beholder, Budapest, 2002
428 oldal · ISBN: 9639399264 · Fordította: Kőműves Erika

Quentin P

Feist hozza a formáját, és nagyon jó kis lezárást kerekít a Résháborúnak. Armengar ostroma különösen érdekes volt, és az is nagyon tetszett, hogy rengeteg dolgot megtudhattunk a világról és a múltbeli eseményekről. Néha-néha volt 1-2 leírás, amikor már nem tudta lekötni a figyelmemet (pl. amikor a világ teremtését elemezte iszonyat részletesen, vagy amikor különböző mágikus hatásokat, eseményeket taglalt különösen szószátyár módon), ezekkel együtt is azonban 5 csillagos és kedvenc a könyv, és a szereplők is.

Noro

Jónak jó, de Feist nem tartozik a legeredetibb fantasy írók közé: Midkemiát JRR Tolkientől, Kelewant pedig MAR Barkertől gründolja

Quentin P

Azzal Locklear kacagva megindult, és Jimmyvel a nyomában végigszaladt a folyosókon. Egy port törölgető öreg szolga felnézett a munkájából, és egy pillanatra őt is felvillanyozta a fiatalság varázsa. Aztán beletörődve az idő múlásába visszatért feladatához.

Rafał Kosik: Félix, Net, Nika és az elméletileg lehetséges katasztrófa

Rafał Kosik: Félix, Net, Nika és az elméletileg lehetséges katasztrófa

Tedd a kívánságlistádra, hogy megnyerhesd a Pongrác Kiadó által kisorsolt 5 példány egyikét!